anatemka 03.07.06, 21:55 przyjściu z pracy? Ale niue od razu po, tylko od przyjścia do położenia się spać. Bo mam pewne podejrzenia co do mojego i chcę zweryfikować... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melmire Re: co robi wasz mąż po.... 03.07.06, 21:55 Odgania mnie od kompa i sam sie do niego przysysa Odpowiedz Link Zgłoś
eni.s Re: co robi wasz mąż po.... 03.07.06, 22:01 pomaga mi przy dzieciach, spi, siedzi przy koputerze, ugotuje cos, oglada tv, idzie po zakupy, idziemy na spacer, generalnie bardzo roznie zalezy od dnia Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: co robi wasz mąż po.... 03.07.06, 22:04 Je obiad tzn obiadokolacje, sprząta, bawi się z małą, idzie ją wykapać i ululać, pogada potem troche ze mną ( jak nie zaśnie ) i idzie spać. nie siedzi na kompie prawie wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
lusia79 Re: co robi wasz mąż po.... 03.07.06, 22:30 Je obiad, bawi się z dzieckiem, wychodzi z nim na spacer, opiekuje się nim - zmienia pieluchy, czasem robi zakupy, kąpie malucha, prasuje sobie koszulę, jak ma siłę i ochotę to siada do kompa. To wszystko wg kolejności Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: co robi wasz mąż po.... 03.07.06, 22:38 Do godziny 19:00 syn,po 19:00 zajęcia własne Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0802 Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 07:55 robi drzemke do 22 i tak spi do rana jak juz nie wstanie, a jak wstanie to je i siedzi na kompie. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: co robi wasz mąż po.... 03.07.06, 22:43 Mój właśnie grzecznie kąpie nieswornego dwulatka, a ja... jak widać, relaxuję się po przerobieniu zlewu szczawiu i 10 ton botwiny (on wtedy zabawiał swojego kumpla, który wpadł na zupkę Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: mieszkowamama 04.07.06, 10:28 Edycia... no nie spał jeszcze. Późno wracam z pracy i raczej daleko mu do spania, kiedy właśnie mama wraca do domu Ale dziś wyjątkowo późno położył się spać. Zazwyczaj tak ok. 22-giej Odpowiedz Link Zgłoś
marripossa Re: co robi wasz mąż po.... 03.07.06, 23:02 Mój bierze prysznic a potem zajmuje się przygotowaniem obiado-kolacji. Ja mam dwie lewe ręce w kuchni więc przygotowanie wszystkich gorących posilków na jego glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalendarzowa_wiosna Re: co robi wasz mąż po.... 03.07.06, 23:58 wchodzi do domu i sprząta (wrrrr...) bo wg niego ZAWSZE jest bałagan je obiad czytając gazetę, ogladając tvn 24, przegladając wiadomości na telegazecie, dalej różnie: robi coś z synem (rower, piłka, basen), pracuje przy kompie, robi pranie, sprząta dzis np. naprawiał gniazdko elektryczne o 19.00 ogląda fakty o 19.30 ogląda wiadomości przegląda telegazetę (a nuż coś nowego w ciągu ostatnich 2 godz. się pojawiło) je kolację robiąc sobie po 1 kanapce co kilkanaście minut o 21.00 oglada BBC News pracuje przy kompie ok. 23 zajmuje łazienkę na jakieś półtorej godziny, siedzi w wannie i czyta gazetę zasypia z gazetą na twarzy a ja niedługo dostanę cholery.... (ech dzisiaj wsciekła na niego jestem) Odpowiedz Link Zgłoś
kalendarzowa_wiosna Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 00:17 to do mnie? ok 16.30 - 17 Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 00:22 Tak do Ciebie tak zapytałam z ciekawości Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 10:30 Kalendarzowa... BBC News, TVN24, Fakty, Wiadomości... to tak, jakbym o swoim czytała, he he Odpowiedz Link Zgłoś
cyborgus Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 03:10 myje sie, je, bawi z dzieckiem (jesli jeszcze nie spi), a potem szaleje w ogrodzie - przycina, podlewa, kosi, sadzi, itd. kolorowo tu mamy jak a raju... No i co - sprawdzily sie Twoje podejrzenia wzgledem meza? Odpowiedz Link Zgłoś
kayah73 Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 03:23 Robi sobie obiad, zajmuje sie dzieckiem, czasami idziemy na zakupy, czy na spacer z psami, jak dziecko juz spi oglada tv, czasami gra (ps2 albo gitara), zmywa gary, ostatni spacer z psami, e-mail, prysznic, lozko... Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 08:00 moj ex ZAWSZE po przyjsciu z pracy siadal do kompa. Strasznie mnie to wkurzalo:// Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 08:07 przychodzi po 15, je obiad, chwilkę siada do komputera w ramach relaksu, a potem to zależy jeśli ma jaką prace w ogrodzie to ją robi np. koszenie trawy czy sadzenie lub inne podobne rzeczy, ale zazwyczaj zabiera dziecko na spacer, potem kąpie małą i usypia, o 20 zazwyczaj oglądamy jakiś film i idziemy spać, emocjonujące wieczory to nie są ale przynajmniej razem jesteśmy Cieszę się,że nie haruje to 19 tylko do 15 Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 08:11 kasia0802, mamy wspólnego męża... Odpowiedz Link Zgłoś
anet81 Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 10:44 O matko! to straszne. Moze witaj go z kubkiem mocnej kawy? niech wypije, to mu się odechce spać. Albo z puszką coli. No co on niedźwiedź, że tyle śpi? Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 09:08 Je, kąpie dzieci i przysysa sie do kompa. Czasem go jeszcze do marketu wygonię Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 10:31 Anatemka, a jakie to podejrzenia? Potwierdziły się teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 10:42 potwierdziły się. Mój mąż to leń który by cały dzień spał. Męża na innego zmieniać nie chcę, jego jako jego też nie zmienię, cóż...: jak nie mozna polubić trzeba pokochać Na wszelki wypadek nie kupię synowi kija do bejsbola: jeszcze bym uzyła w afekcie Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 10:44 zapomniałam dodać: drzemkę przerywa gotowaniem, więc tak do końca źle nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 10:47 Nie jest tak źle, skoro gotuje... Odpowiedz Link Zgłoś
bekimama Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 10:48 Rzuca się stęskniony na ...........pilota i rozpoczyna skoki po kanałach w międzyczsie reklamowym wrzuca coś na ząb i jęczy jaki to on jest zmęczony. W przypływie uczuć ojcowskich bawi się z mała w przewalanki po łóżku lub grają w piłkę w pokoju!!!! wytwarzając potworne decybele).Potem myje się i idzie spać a ja mam wreszcie błogą ciszę. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia98 Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 10:58 wszystko zalezy od tego o ktorej wroci - bo ma dosc odpowiedzialan prace wiec jak normalnie o zwyklej porze ok. 18.00 czesto gesto jedziemy gdzies z dzieciakami na plac zabaw lub do sklepu jesli musze cos kupic , oczywiscie najpierw zjada obiad , potem jak wracamy ja robie kolacje on kapie dzieci , jak zjedza ja ide usypiac mala on kladzie syna do lozka , myje dzieciom zeby na dobranoc. Jak wraca pozno ma np. spotkanie biznesowe lub kolacje z klientem to niestety wszystko robie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 10:53 przebiera się, je obiad, sprząta po obiedzie, siada przed TV i bawi się z młodym. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 11:17 Statystycznie rzecz biorąc, to z tymi naszymi chlopami nie jest tak znowu źle I gotują, z dzieciami naszemi się pobawią, żyć nie umierać Odpowiedz Link Zgłoś
morgianna Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 15:00 tak czytam i stwierdzam ze moj jest wybitnie leniwy, oczywiscie jeszcze do domu nie wejdzie dobrze juz wlancza komputer ja mu podaje jedzenie zmywam po nim bo on po sobie co trzeci talerz jest wciągniety w jakies forum takze jakby mogł to by cały czas siedzial przy kopmie i tak generalnie jest gdy ma wolne przychodzi mnie co jakis czas przytulic na chwile z powodów wyrzutów sumienia, zreszta pierwsze co robi po wstaniu z łozka to kompiter i jak zasypia to komputer jak chce pograc to tylko w nocy jak juz zasne bo wie ze na to jestem uczulona, czesto wysyłam go do marketu , z dzieckiem był moze 2 razy jak mial wyrzuty ze idzie do kumpla wiec proponował ze go wezmie ze sobą, nie sprzata , kiedys jeszcze cos ugotował teraz 0, jak mówie mu ze zlikwiduje komputer bo to zaburza nasze relacje robi mi wyrzuty ze chce go pozbawic jego pasji , takze powinnam szanowac jego hobby i nic nie mówic na temat czasu jaki poswieca komputerowi. Odpowiedz Link Zgłoś
aborka Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 14:52 zdejmuje garnitur, zakłada jakieś ciuchy robocze i razem z synkiem idą na dwór, do ogródka coś porobic, kosic, malowac, przycinac...... albo na spacer. czasem uda mi sie ich ściągnąc na jakies jedzenie. potem ja usypiam małą a mąż synka. to trwa do 22. no i padamy spac. jak mamy siłe to cos oglądamy.... Narazie mała zle zasypia wieczorem wiec ja głównie sie tym zajmuje a mąz wtedy cos sobie czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 15:45 najpierw bawi się z małym, aż ten idzie spać, a potem gadamy, oglądamy nasze ukochane "Colombo", potem ja ide spać, mąż jeszcze czyta, czasem pracuje jesli Go wena najdzie. Nie sprząta, nie pierze i nie gotuje Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: co robi wasz mąż po.... 04.07.06, 22:57 Nio dziś wrócił o 20 wziął dzieciaka na dwór, wrócili dobrze po 21. wykapał i ululał młodą. Teraz ogląda mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
dzemma Re: co robi wasz mąż po.... 05.07.06, 18:55 edycia274 to tak jak u mnie, maz wraca ok. 19-tej, bierze synka na spacer tzn, przejsc sie i spotkac po drodze wszystkich mozliwych kolegów, wracaja ok. 21 (i noie było ich tak długo, zeby mamusia miala czas na zrobienie pysznej kolacyjki, kapie małego, kładie go spac, lub czasem to juz na mnie spada jak sie nie wyrobi przed meczem i mecze, mecze, mecze, a jak nie mecze to powtórki meczy, które musiałam mu nagrywac jak był w pracy bo inaczej groziłoby chyba rozwodem hehehe, a jak juz mecz sie skończy to komp i taa głuuuuuuuupiaaaa graaa, juz nie moge sie doczekac, kiedy ja skończy (walczy juz 2 m-ce) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb żyje... 05.07.06, 19:32 je, pije, czasem się prześpi, ćwiczy na orbitreku, idzie z nami na spacer, bawi się z dzieckiem, gra z nim w chińczyka, gra w piłkę, czyta gazetę, ogląda TV, wypełnia jakieś papierki z pracy, zabiera mnie do knajpki, idzie ze mną w tzw. gości... Po prostu żyje, tak jak i ja... Odpowiedz Link Zgłoś
agula111 Re: co robi wasz mąż po.... 05.07.06, 19:34 to i ja sie dopisze. moj nie gotuje nie sprzata i wiele innych rzeczy nie robi- chyba musze unowoczesnic model.. natomiast moglby spac i spac, co zreszta robi rowniez teraz. jak sie obudzi to bedzie marudzil ale naszczescie chwile bo leci na hale na mecz. a jak wroci to narobi halasu i wszystkich pobudzi. aha a jak nie spi i nie gra w pilke to siedzi przy komp. no i co z takim poczac? racja zapomnialam ze zajmuje sie dzieckiem (czasami ale jadnak), no i to mu sie chwali bo wtedy ja moge przyssac sie do komp. Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: co robi wasz mąż po.... 06.07.06, 15:07 Je obiad. Drzemie. Bawi się z córeczką. Zasysa do kompa po 20. Odpowiedz Link Zgłoś
brak-pomyslu Re: co robi wasz mąż po.... 06.07.06, 15:44 Niektórym to dobrze ze ich mąż tak wcześnie jest w domu. Moj najczęściej wraca o 19.00-20.00 a czasem i poźniej. Jak jest wczesniej to zje obiado- kolację i jak nie jest zmeczony to pobawi sie z synem. Czasem namówie go żeby go wykapał. Raczej nie zmywa i nie gotuje chyba ze złapie fazę na porządki. Czasem coś zreperuje w domu lub w ogrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: co robi wasz mąż po.... 06.07.06, 16:17 brak-pomyslu napisała: > Niektórym to dobrze ze ich mąż tak wcześnie jest w domu. Moj najczęściej wraca > o 19.00-20.00 a czasem i poźniej. he, he, u nas odwrotnie, to ja wracam do domu o 19-tej, a mój mąż spędz więcej czasu z dzieckiem niż ja Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: co robi wasz mąż po.... 06.07.06, 18:55 kleczy na grochu dopoki nie zasnie w tym kacie Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga50 Re: co robi wasz mąż po.... 06.07.06, 21:03 no sami idealni mężowie. Najlepszy ten klęczący.ale się ubawiłam.dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
mahalia1 Re: co robi wasz mąż po.... 06.07.06, 22:09 a ja wam zazdroszcze jak cholera. nawet gdyby mial tylko spac i jesc. moj maz wraca do domu raz na miesiac albo nawet na poltora. pobedzie kilka dni i znow go nie ma. taka praca, niestety... jak juz jest to robi wszystko, wszystko (oprocz zajmowania sie ogrodem, z prostej przyczyny - nie mamy ogrodka ) a najbardziej to chyba lubi gotowac, a ja wtedy tyje... )) Odpowiedz Link Zgłoś
kborz Re: co robi wasz mąż po.... 07.07.06, 09:44 A ja to raczej nie mam męża. No chyba tylko na papierku. Jak przychodzi z pracy albo je to co ugotowałam, albo nie.Kładzie się spać lub siada do kompa i tak do nocy, a przy tym piwko CODZINNIE. Nie wkurzałoby mnie to, ale widzę że od pół roku dawka tego piwka się zwieksza od 2 dzienniea teraz to i 6. Jak juz wszystko wypije to idzie spac. Z dzieckiem sie nie bawi, ze mną też nie .Nie sprząta, nie gotuje. Czasem wyjdzie do sklepu głównie po piwo - inne artykuły to przy okazji. Nie przytula mnie, nie prawi mi komplementów. Przestaliśmy chyba ze soba rozmawiać. Mnie sie już nie chce zabiegac o jego uwagę. Chyba mam depresję, ale przynajmniej Wam sie wygadałam.Przykro mieć takiego mężą, a na kłutnie i walkę nie mam siły. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubelek2 Re: co robi wasz mąż po.... 07.07.06, 10:44 zazwyczaj zalega "bykiem" na huśtawce - pracuje od 7.00. do 20.00., więc zsadniczo niewiele pomaga w domu - czasem wraca wczesniej, wtedy szaleje z trollkami. Odpowiedz Link Zgłoś