nchyb 08.07.06, 11:38 prosponuję zajrzeć na stronę, chłopaki ładnie śpiewają włoski hymn miłości i w dodatku sa pełne uroku, co myślicie?... www.youtube.com/watch?v=iyu2ysF2nQg&mode=related&search Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
socka2 i mozna z nimi pospiewac :))) 08.07.06, 11:47 Cerco l'estate tutto l'anno e all'improvviso eccola qua. Lei č partita per le spiagge e sono solo quassů in cittŕ, sento fischiare sopra i tetti un aeroplano che se ne va. Azzurro, il pomeriggio č troppo azzurro e lungo per me. Mi accorgo di non avere piů risorse, senza di te, e allora io quasi quasi prendo il treno e vengo, vengo da te, ma il treno dei desideri nei miei pensieri all'incontrario va. Sembra quand'ero all'oratorio, con tanto sole, tanti anni fa. Quelle domeniche da solo in un cortile, a passeggiar... ora mi annoio piů di allora, neanche un prete per chiacchierar... Azzurro, il pomeriggio č troppo azzurro e lungo per me. Mi accorgo di non avere piů risorse, senza di te, e allora io quasi quasi prendo il treno e vengo, vengo da te, ma il treno dei desideri nei miei pensieri all'incontrario va. Cerco un po' d'Africa in giardino, tra l'oleandro e il baobab, come facevo da bambino, ma qui c'č gente, non si puň piů, stanno innaffiando le tue rose, non c'č il leone, chissŕ dov'č... Azzurro, il pomeriggio č troppo azzurro e lungo per me. Mi accorgo di non avere piů risorse, senza di te, e allora io quasi quasi prendo il treno e vengo, vengo da te, ma il treno dei desideri nei miei pensieri all'incontrario va. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: i mozna z nimi pospiewac :))) 08.07.06, 11:48 Właśnie to robię!!! Tam już Ci z podziękowaniami odpisałam... I ciągle się na chłopców napatrzeć nie mogę!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: i mozna z nimi pospiewac :))) 08.07.06, 11:49 ale z tym hymnem to pokręciłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: ładne włoskie chłopaki... :-) 08.07.06, 11:55 Ja bym z nimi nie tylko spiewac mogła Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: ładne włoskie chłopaki... :-) 08.07.06, 11:57 he, he, a co jeszcze byś robiła? jakaś tradycyjna wymiana koszulek może?... Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: ładne włoskie chłopaki... :-) 08.07.06, 15:07 nchyb napisała: > he, he, a co jeszcze byś robiła? jakaś tradycyjna wymiana koszulek może?... :- ) taaaaa ten punkt na pewno byłby w programieP ehhhhhhh rozmarzyłam sie lekkko Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: ładne włoskie chłopaki... :-) 08.07.06, 12:14 mniams do porannej kawy rewelacja humor poprawia skutecznie, ja trzy razy sluchalam kto u nas by tak ladnie pospiewal? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: ładne włoskie chłopaki... :-) 08.07.06, 12:15 bliźniaki!!! Z Romusiem... )) Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: ładne włoskie chłopaki... :-) 08.07.06, 12:16 romus sie inaczej bawi www.webprovider.pl/roman.htm Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: ładne włoskie chłopaki... :-) 08.07.06, 12:17 druga fotka powaliła mnie na kolana, nie ma to jak zabawy z telefonem... Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: ładne włoskie chłopaki... :-) 08.07.06, 12:32 duzo bym dała, zeby być we Włoszech podczas finału. W oryginale piosenkę spiewa Adrano Celentano ("Azzurro" - to tytuł) Nieźle im idzie )) Odpowiedz Link Zgłoś
eni.s tu tez ladne:-) 08.07.06, 12:51 www.youtube.com/watch?v=lUwT4bmOCA4&search=pazza%20inter%20 I tez spiewaja moj maz zabrania mi ogladac bo nienawidzi tej druzyny Odpowiedz Link Zgłoś
eni.s i też można pośpiewać 08.07.06, 13:01 Lyrics PAZZA INTER Lo sai per un gol io darei la vita….la mia vita Che in fondo lo so sarà una partita….infinita E’ un sogno che ho è un coro che sale….a sognare Su e giù dalla Nord novanta minuti …per segnare Nerazzurri noi saremo qui Nerazzurri pazzi come te Nerazzurri Non fateci soffrire ma va bene… vinceremo insieme! Amala! Pazza Inter amala! E’ una gioia infinita che dura una vita Pazza Inter amala! Vivila! questa storia vivila Può durare una vita o una sola partita Pazza Inter amala! E continuerò nel sole e nel vento… la mia festa Per sempre vivrò con questi colori…. nella testa Nerazzurri io vi seguirò Nerazzurri sempre lì vivrò Nerazzurri questa mia speranza E l’assenza io non vivo senza!!! Amala! Pazza Inter amala! E’ una gioia infinita che dura una vita Pazza Inter amala! Seguila! in trasferta o giu’ in città Può durare una vita o una sola partita Pazza Inter amala!!! Là in mezzo al campo c’è un nuovo campione È un tiro che parte da questa canzone Forza non mollare mai!!! AMALA!!! Amala Pazza Inter amala! È una gioia infinita che dura una vita Pazza Inter Amala!!! Pazza Inter Amala!! AMALA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: i też można pośpiewać 08.07.06, 13:04 a ma ktos piosenke spiewana przez niektorych wloskich pilkarzy, taka dla jakiejs fundacji czy jakos tak? tyle razy widzialam w tv,ale nie wiem, gdzie w interku szukac Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: i też można pośpiewać 08.07.06, 13:54 chyba trzeba sobie kupić co by zasilić ową fundację ;-0 www.assocalciatori.it/aic/aic.nsf/NT0000496A/$file/16-17.pdf poszukam jeszcze ps. ale nie chodzi o tę piosenkę, do której linka podała nchyb? Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: i też można pośpiewać 08.07.06, 13:55 na tej stronie są podane tytuły wykonywanych piosenek wszystkie są bardzo znane we Włoszech, nie wiem ktorej Ci szukać.. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: ładne włoskie chłopaki... :-) 08.07.06, 13:03 ale to Inter, nie Azzurri Odpowiedz Link Zgłoś
eni.s Re: ładne włoskie chłopaki... :-) 08.07.06, 13:58 wiem ale tez niczego sobie co poniektorzy oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Re: ładne włoskie chłopaki... :-) 09.07.06, 00:41 Chłopaki, aż się buźka sama śmieje A ten karny Baggio na końcu... Pamiętam jak strasznie płakałam, jak go przestrzelił Odpowiedz Link Zgłoś
ruta8 Re: no ladnie... 09.07.06, 11:48 ladnie chlopaczki spiewaja ale i tak dzisiaj przegraja z LES BLEUS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Re: no ladnie... 09.07.06, 12:17 ruta8 napisała: > ladnie chlopaczki spiewaja ale i tak dzisiaj przegraja z LES BLEUS!!! NO WAY Nie ma takiej opcji Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: no ladnie... 09.07.06, 15:01 ja tam jestem za Włochami, Francuzom drugie miejsce powinno wystarczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra74 Re: no ladnie... 09.07.06, 15:44 ladnie chlopaczki spiewaja ale i tak dzisiaj przegraja z LES BLEUS!!! Co ty gadzas, taka możliwość jest zupełnie niemożliwa Odpowiedz Link Zgłoś