headonshoulders
27.08.06, 22:37
...to forum jest kwintesencja kobiecosci. Miejscem gdzie wychodza na jaw prostactwo i niskie
instynkty, gdzie mozna dopiescic swe ego poprzez rzucenie sie jak sfora na kogos kto ma inne
zdanie. Uwielbiam to forum. Przypomina mi jak nalezy szanowac niewredna istote plci zenskiej , jak
sie ja raz na pare lat spotka.
Napisalam pare faktow odnosnie niejedzenia miesa.
Nazwalam rzeczy po imieniu, je sie trupka, jest niezdrowo, opisalam dlaczego. Po prostu nie
cackalam sie slowkami typu swinka zostaje zneutralizowana w przyjemny i niebolesny sposob,
kotlecik pochodzi z fabryki kotlecikow, no, napisalam jak umiem i jak uwazam. Jezeli komus sie to
nie podobalo, to naprawde nie musial odpowiadac. Mam inne zdanie wiec nalezalo mnie przekonac
iz prowadze krucjate, wyszydzic, poprzeklinac, poczuc sie lepiej bo samemu wchrzania sie parowy i
sie wcale tego nie wstydzi. Luzik. Ja niczego nie chce zabraniac, do niczego przekonywac. Jak
sumienie jest czyste a szyneczka luksusikiem dla podniebienia, to po co sie tak unosic i "kontr"
atakowac?
Ale ze mam inne zdanie niz wiekszosc, mimo iz nie obrazilam nikogo, zostalam
a) wyszydzona przez te co to jedza miesko i je bardzo lubia,
b) wykasowana przez ta pania co nie kojarzy mnie za bardzo
Moja wykasowana wypowiedz traktowala o spermie , ktora indeed smakuje lepiej kiedy mezczyzna
zdrowo sie odzywia i jest mniej gorzka kiedy nie je mieska. Jest to fakt, nie ma w tym nic zdroznego.
Moderatorka jest troche niepowazna, poniewaz jakis czas temu odchodzil na tym forum prawdziwy
seksualny szal, orgia on line, o masturbacji wibratorach rozmiarow czlonkow traktujaca.
Pani moderatorko, wiem iz nie jestem osoba ktora wysiaduje tu 24h na dobe, wiem ze nie jestem
wazelina, wiem ze swoje zdanie wyrazam jasno i nie ubieram zdan w ladne slowka kiedy nie widze
potrzeby, dlaczego ktos powiedzial zebym sie od.pdolila od tych co jedza miesa ( tak jakbym sie w
ogole inicjalnie dopd) i zostalo to zachowane? Czy uwaza pani iz slowo odpdol sie jest mniej
wulgarne iz sperma?
Niektore z was ( NIEKTORE , coby wiekszosc zaraz nie ruszyla z kontratakiem) naprawde maja
problem ze swoim ego. Wystarczy iz jedna osoba wypowie sie dlaczego nie je miesa i ze jest to dla
niej obrzydliwe, a zgraja zaraz ruszy do ataku, niczym wyglodniale i wyleniale szare kotki co to
zobaczyly ruda kotke, inna od siebie, ktora moga wirtualnie rozszarpac za to ze miauczy o ton nizej.
To forum to prawdziwa kwintesencja kobiecosci. Nie dziwie sie zadnym trollom ktore przychodza tu
poprowokowac, tu wszystko jest brane do serca, personalnie, wszystko jest brane za insult, wszystko
jest brane bardzo powaznie, nawet 7-letni franek ktory pisze iz zdradza swoja zone, badz
paulinanastolatka co to zaczela sie rozmnazac.
Taaak, uwielbiam to forum..przypomina mi jak bardzo powinnam doceniac dobre i madre kobiety i
trzymac sie z daleka od dyskusji z tymi z rodzaju siedzaca w domu zakompleksiona z IQ o 30
punktow nizszym od mojego.