29.08.06, 14:27
Przeglądając ostatnio ubranka na chłodniejsze dni mojej panny i stwierdziłam
że trzeba sporo dokupić. Tak wyrosła!
Mało je a szybko rośnie.
U Was jest podobnie?
Obserwuj wątek
    • kejtka1 Re: Ubranka 29.08.06, 15:38
      U mnie jest to samo. Na szczęście Jasiek już tak szybko nie rośnie bo chyba
      musielibyśmy kredyt wziąćsmile Natalka rośnie jak opętana, ubranka kóre kupiliśmy
      jej w czerwcu na lato na początku sierpnia już były małe.

Jaś 30.10.02 i Natalka 12.09.04
      • nadka1 Re: Ubranka 29.08.06, 17:45
        No moja też rośnie,wszystkie długie spodnie raptem zrobiły się rybaczkamiwink
        • rosie.rosie Re: Ubranka 29.08.06, 23:00
          nadka1 napisała:
          > No moja też rośnie,wszystkie długie spodnie raptem zrobiły się rybaczkamiwink

Fajnie, ze rybaczki sa w modzie smile
    • mamamikolajcia Re: Ubranka 30.08.06, 08:52
      To Miśko juz przestał tak szybko rosnąć za top ostatnio bardzo szybko rosną mu
      stópki, powyrastał ze wszyatkich skarpetek i butów.
    • agnieszka35 Re: Ubranka 30.08.06, 16:54
      Przejżałam ubrania najmłodszej i stwierdzam że moje dziecie nie ma
      portek.Wszystkie dżinsy kończą się nad kostką.A jak kupowałam na wiosnę to były
      psia kość za długie.Cieszę się że rośnie ale przeraża widmo kolejnego wydatku.i
      też brzdąc niewiele je.Z czego one tak rosną,z powietrza?
    • flurcia Re: Ubranka 30.08.06, 19:25
      nie jest tak źle, ma spory zapas ubranek, więc zakupy nas na razie nie czekaja.
    • natallay Re: Ubranka 22.09.06, 18:57
      Kilka dni temu zrobiłam przeglad ubranek Leny. Mała miała zabawe bo przymierzała dużo i niekoniecznie tak jak trzeba smile Kilka sie ostało z wiosny bo dało sie przerobic np. do jeansow doszyłam falbanki z materialu w kratkę i zrobiłam aplikacje na spodniach. Lubię szyć tylko z mało czas mam bo bym wogóle poszyła wiele rzeczy Lenie. Ale sie pochwalę bo latem nie miała żadnej sukienki kupnej bo wszystkie sama szyłam - 7 sztuk. Tylko wiadomo spodnie, koszulki itp gotowe.
    • blou1 Re: Ubranka 26.09.06, 07:57
      O tak! Spodenki albo się zbiegłysmile Albo moja dwuipółletnia gwiazdeczka tak
      wyrosła! Syn czterolatek rośnie teraz wolniejsmile,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka