babka71 02.09.06, 16:49 he he kto co ma niech przynosi ide na łatwizne zrobie frytki (nie kupne sama usmaże).. No może piwko też zakupie Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: zapraszam na mecz 20.30 jestem sama !!! 02.09.06, 16:52 a za bilet lotniczy zapłacisz? my się wybieramy za półtorej godzinki do pubu oglądać jak Anglia daje w ciry Andorze, dobrze że już będę drinknięta zanim zacznę oglądać polski mecz! PS Rasiak I love you! czemu Cię nie ma w reprezentacji?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: zapraszam na mecz 20.30 jestem sama !!! 02.09.06, 16:54 ale Sebuś Mila "ciota" jest he he na jedno wychodzi za bilet to moze ja przyjade do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: zapraszam na mecz 20.30 jestem sama !!! 02.09.06, 20:10 jak już widzę te gęby w studiu, Szaranowicz z Iwanem, to już mi się odechciewa;/ Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: zapraszam na mecz 20.30 jestem sama !!! 02.09.06, 20:18 Rasiak drewno, kloda, niech lepiej na bobry uwaza. dobrze ze go leon do repr nie wzial. za to franek lowca bramek is back Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: zapraszam na mecz 20.30 jestem sama !!! 02.09.06, 20:35 nie zgadzam się, uważam że zawsze dobrze grał (chociaż miał kilka 'fuksiarskich' goli) ale on przynajmniej CHCE grać, rusza się, nie ma kompleksów, zresztą teraz i tak jest naszym jedynym napastnikiem który gra i zdobywa gole. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: zapraszam na mecz 20.30 jestem sama !!! 02.09.06, 20:48 Mandaryna tez CHCIALA spiewac. efekt tych checi slyszelismy wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: zapraszam na mecz 20.30 jestem sama !!! 02.09.06, 21:19 ale możesz mi na jakichś przykładach wytłumaczyć, dlaczego niby Rasiak źle gra? i skąd przezwisko 'Drewno'? szkoda że reszta naszych napastników nie jest taka drewniana jak Rasiak, może by strzelali tyle co on teraz w Southampton. Ma na koncie już 4 gole. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: zapraszam na mecz 20.30 jestem sama !!! 02.09.06, 20:22 a kto gra?? Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 oxy 02.09.06, 20:29 nasi cyrkowi chlopcy vs finlandia (ta od wodki) mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: oxy 02.09.06, 20:33 o bystrzaki znowu w akcji?? To nie ma co ogladac. I tak dadza ciala az miloP pewnie juz w peirwszych minutach. Wstyd!! ja rozumiem przegrac z goracokrwistymi Wlochami czy Brazylijaczykami. Ale dac sie pokonac goracym finskim mlodziencom???) Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: oxy 02.09.06, 20:46 jaki narod taka reprezentacja. wystraczy spojrzec wokolo-wszedzie wtorny analfabetyzm, horyzonty wcisniete miedzy mebloscianke a tv, a szczyt marzen to wczasy w jastrzebiej gorze Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: oxy 02.09.06, 20:51 hehe to Twoje rude jest slodkie Nie jestem fanka dzieci ale on? czy ona?? jest urocze Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: oxy 02.09.06, 21:00 a dziekujemy, dziekujemy dobrodziejce rudy to on, ma na imie Vincent i liczy sobie niecale trzy miesiace. podoba mi sie twoja sygnaturka, a jeszcze bardziej mojemu niemezowi, ktory stwierdzil, ze w koncu ktos normalny hehe jak ty sobie radzisz z takim podejsciem w katollandzie? Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: liwilla przepraszam bardzo 02.09.06, 21:27 ale jestem strasznie zaintrygowana: Dlaczego nie lubisz katolików??? jakaś trauma z dzieciństwa?? Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: oxy 02.09.06, 22:58 leje na wszytsko z gory) na szczescie obracam sie w normalnym srodowisku. No moze lekko uposledzonym ale fajnym)od extremistow wieje gdzi epieprz rosnie Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 babka71 02.09.06, 23:32 trauma jak cholera, chcialam zostac ksiedzem, ale niestety... a tak na serio nie mam nic do katolicyzmu jako religii, chociaz jak na moj gust troche za bardzo zinstytucjonalizowana i odlegla od czlowieka.pod pojeciem katolland rozumiem jego nasza polska, zasciankowa wersje czesciej oparta na guslach i przesadach niz biblii. wystarczy wyjsc na ulice, by przekonac sie jak bardzo "katolicki" to kraj Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: babka71 02.09.06, 23:38 a na temat islamu też masz takie agresywne zdanie?? a judaizm???? tylko pytam??? Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: babka71 02.09.06, 23:44 Czy inne religie Twoim zdaniem nie są oparte na gusłach?? wybacz chodzę ulicami i widać nie tymi samymi ulicami chodzimy....trudno się mówi.. podaj przykłady jakimi ulicami chodzisz i jakie sprzeczne z Twoim światopoglądem zachowania widzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: babka71 03.09.06, 00:13 zebys wiedziala, wszystkie religie (nie mylic z filozofia) wg mnie nie rozwijaja a ograniczaja czlowieka i nie ma znaczenia, czy to islam, chrzescijanstwo, judaizm czy hinduizm. kazdy znawca historii cywilizacji powie ci, iz religie powstaly z prostego powodu-ze strachu czlowieka pierwotnego przed zjawiskami, ktorych nie rozumial (np samierc). to nie kwestia ulicy, ale poczucia wyobcowania wsrod zywiacego sie wylacznie popkulturowa, komercyjna mielonka spoleczenstwa. najwyrazniej ty go nie masz... ale nie martw sie, moze kiedys przejrzysz na WLASNE Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: babka71 03.09.06, 00:22 Niech ci BÓG Liwlla1 Błogosławi dzecko Drogie,... zagubiona jesteś i zapewne nieszczęśliwa.. No cóż KOCHAM Cie i pozdrawiam!!!!!!!!!! trzymaj sie Kochana !!! i powodzenia w przejrzeniu na własne oczęta!! Kocham Cie serio droga Moja!!!!!!!!!!!! p.s jakoś nie kumam z tą mielonką?? Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyy 03.09.06, 00:26 ojej, jak ja lubie takie spontaniczne osoby jak ty ja tez cie kocham Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: zapraszam na mecz 20.30 jestem sama !!! 02.09.06, 20:30 ja moge browarki przyniesc Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: mariola browar mam frytki zjadłam 02.09.06, 20:49 na razie nie jest źle obym nie wykrakała , ze dostaniemy ze skandynawami ..kurcze ich zimna jj.mać!!!!!!!!!!! drwale jedne.. Polska Polska!!!!!!!!! zapraszam czym chata bogata Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa 0:3. 02.09.06, 22:19 Tragedia. NIe ma słów. I to takie błędy naszej drużyny, że strach, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: 0:3. 02.09.06, 22:22 no dobra, 1:3. Ale i tak mi wstyd, bo są różne przegrane. Ale to co dzisiaj zaprezentowaliśmy...idę się upić. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: 1:3 wstyd ale z honorem he he 02.09.06, 22:56 jagienka mam frytki nie pij sama?? Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: 1:3 wstyd ale z honorem he he 02.09.06, 23:44 juz bystrzaki daly ciala?? bo nie ogladam?? Odpowiedz Link Zgłoś