pimenta Re: sorry - pimeNta 04.09.06, 17:02 Piec! Okrutny filmik... Czemu ona nie wyszla w trakcie nagrania? Nie dala mu w dziob? i czemu podala mu na koniec reke?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
headonshoulders Re: Jak Wam się podoba inteligencja Dody? 04.09.06, 17:27 IQ nie swiadczy o EQ ( emotional intelligence). Uwazam jednak ze Doda ow EQ posiada, tylko ze ponadto sra na konwenanse dlatego dla wiekszosci zahukanych gospodyn domowych jej prowokacje sa poza granicami pojmowania. Odpowiedz Link Zgłoś
pimenta Re: Jak Wam się podoba inteligencja Dody? 04.09.06, 18:15 Rzeczywiscie jej prowokacje sa poza moimi granicami pojmowania. I poza granicami dobrego smaku... A jej gumiasto-silikonowa forma nie jest kompatybilna z moim poczuciem piekna. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Jak Wam się podoba inteligencja Dody? 04.09.06, 18:17 headonshoulders napisała: > > Uwazam jednak ze Doda ow EQ posiada, tylko ze ponadto sra na konwenanse dlatego > dla wiekszosci > zahukanych gospodyn domowych jej prowokacje sa poza granicami pojmowania. wytlumacz mi co w tekscie "bo mi sie bzykac chcialo" jest prowokacja nie do pojecia sztuka dla sztuki, szokowanie dla samego szokowania, robienie z siebie pustoglowia w celu zarobienia kasiory... marna prowokacja, tak prowokowac to potrafi gienia spod budki z piwem, zaloze sie ze jej sie tez bzykac chcialo czasem i tez nie owija w bawelne sa pewne granice "srania na konwenanse" o iule "fuck off nauczyciele" u chylinskiej jestem w stanie zrozumiec bo jest to cos co jest w stuprocentach prawdziwe, to bzykanie dody mnie zniesmacza bo to proba robienia czegos pod publiczke, wszak wulgaryzmy sa teraz trendy... moze Ty zauwazylas jakas glebsza tresc wypowiedzi dody... ja niczego takiego sie nie dopatrzylam Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Jak Wam się podoba inteligencja Dody? 04.09.06, 18:32 Ale tu nie chodzi o to, zeby w stwierdzeniu "bo mi sie bzykac chciało", doszukiwac sie głebokiego sensu. To była prowokacyjna wypowiedz ale kto i komu karze analizować ja pod kątem "co poeta miał na mysli"? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Jak Wam się podoba inteligencja Dody? 04.09.06, 19:01 > To była prowokacyjna wypowiedz ale kto i > komu karze analizować ja pod kątem "co poeta miał na mysli"? robienie z siebie prostaka w imie idei jest dla mnie mierna prowokacja nie wglebiajac sie w szczegoly tego "co poeta mial na mysli" D Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Jak Wam się podoba inteligencja Dody? 04.09.06, 19:08 Ok. dla mnie poziom tej prowokacji tez nie jest najwyższych lotów Chciałam tylko zasygnalizować, aby nie doszukiwac sie akurat w tym stwierdzeniu głębokich treści, bo chyba nawet sama Doda, by ich tam nie znalazła. Ot powiedziała coś, co do czego była przekonana, że sie w tym programie sprzeda i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Jak Wam się podoba inteligencja Dody? 04.09.06, 19:10 a jesli jej sie faktycznie chciało bzykac????? Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Jak Wam się podoba inteligencja Dody? 04.09.06, 19:12 No jasne, że sie chciało Dlatego napisałam, aby w tej wypowiedzi nie szukac podwójnego dna- ona powiedziała prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Jak Wam się podoba inteligencja Dody? 04.09.06, 19:15 co wy chcecie nie dosc ze inteligentna to do tego szczera))) Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Jak Wam się podoba inteligencja Dody? 04.09.06, 19:39 joanna266 napisała: > a jesli jej sie faktycznie chciało bzykac????? az boje sie pomyslec co by bylo gdyby jej sie chcialo pierdnac ) biedny kuba.... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Jak Wam się podoba inteligencja Dody? 04.09.06, 19:50 jestem pewna że Kubus poczułby wiatr we włosach))) Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Jak Wam się podoba inteligencja Dody? 04.09.06, 19:51 no tak, ona taka niepokorna Odpowiedz Link Zgłoś
sonia2231 Re: Jak Wam się podoba inteligencja Dody? 04.09.06, 17:49 ona głupio sie smieje i jest na pokaz a zreszta szkoda gadac te spodnie z teledysku dody "szansa" sa sciągniete z teledysku aquilery "dirty" Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Jak Wam się podoba inteligencja Dody? 04.09.06, 18:34 a mnie sie wydaje ze jej sie faktycznie chciało)) Odpowiedz Link Zgłoś
an_ia5 Re: Jak Wam się podoba inteligencja Dody? 04.09.06, 20:05 www.dajpieroga.pl/index.php?p=1&id=1601&kat=7 Odpowiedz Link Zgłoś
pimenta Re: Jak Wam się podoba inteligencja Dody? 05.09.06, 01:16 Rany! jej piersi wygladaja jak takie oddtykaczki do umywalek, tylko bez kijkow... Przesadzony silikon jest paskudny... Odpowiedz Link Zgłoś
noddy A ja ją lubię ... 05.09.06, 03:28 A ja ją lubię za to, że jest sobą a nie kreacją wytwórni fonograficznej. Ma charyzmę dziewczyna! Wolę ją niż wykreowaną i plastikową Mandarynę. Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: A ja ją lubię ... 05.09.06, 08:43 No właśnie ona nie jest sobą bo normalnie to podobno jest miła. Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: Jak Wam się podoba inteligencja Dody? 05.09.06, 19:55 moim zdaniem to bardzo inteligentna dziewczyna, a konwersowała po prostu na poziomie Kuby Wojewódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś