morgen_stern 09.09.06, 20:44 Moderatorki spać! ) Przyznajcie się dziewczyny, której chodził po głowie romans z kobietą? Czy nie byłaby to miła odskocznia od tych okropnych facetów? Podobno kobiet "zastanawiających się" jest więcej niż mogłybyśmy przypuszczać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: Masz jakies doswiadczenia w tej kwestii? 09.09.06, 20:48 No, jak w temacie, zastanawiam się nad tym ) Odpowiedz Link Zgłoś
masumi2006 Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 09.09.06, 20:47 Często mam sny erotyczne z kobietą obok mnie w roli głównej Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 09.09.06, 20:55 Kiedy byłam młodsza, czasami zdarzało mi się o tym myśleć. W wieku -nastu lat miałam zaufaną przyjaciółkę i kilka razy śniło mi się, że z nią śpię :o) Jednakże teraz już jakoś o tym nie myślę... Mam męża, troje dzieci... Może to jest powodem, a może po prostu nie ciągnie mnie do tego... Chociaż mogłoby być to ciekawe doświadczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 09.09.06, 21:07 Wydaje mi się, że kobieta świetnie zrozumie drugą kobietę w łóżku. W końcu jest nam nazwajem bliżej w erotycznych potrzebach niż z mężczyznami No i kobiety chyba są delikatniejsze, czulsze... Przede wszystkim seks nie kończy się po 10 minutach hehe Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 09.09.06, 23:33 czasem jak widze taka naprawde fajna laske w moim typie.najlepiej ognistą brunetke cos w stylu moniki bellucci.to owszem,chetnie,czemu nie.tylko moja meska paskuda domowa by sie z miejsca chciała przyłaczyc.i to mnie z deczka stopuje)))) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna515 Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 10.09.06, 09:12 Ja sobie myślałam i myślałam...że może kiedyś.... aż koleżanka dała mi konkretną propozycję...i wtedy mi sie odechciało. Od kiedy mój mąż wie o tej propozycji żyć mi nie daje, tylko "zgódź się, ja też ja też, będę tylko patrzył" ) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 10.09.06, 11:32 joanna266 napisała: > czasem jak widze taka naprawde fajna laske w moim typie.najlepiej ognistą > brunetke cos w stylu moniki bellucci.to owszem,chetnie,czemu nie.tylko moja > meska paskuda domowa by sie z miejsca chciała przyłaczyc.i to mnie z deczka > stopuje)))) Joanno, ostatnio była tu taka mała mania prześladowcza i wpisując się w ten temat, to chyba jestes mną )))) Podobają mi się dokładnie takie same kobiety i mój nie - mąż mówi dokładnie to samo! Mnie ta perspektywa zupełnie nie odpowiada, jakby go zaczęła dotykać obca baba, to bym jej chyba kudły z głowy powyrywała ))) Ot, logika Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 moregen bardzo chetnie moge byc tez toba;-)))) 10.09.06, 11:35 a juz szczegolnie jesli jestes ognista Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 10.09.06, 12:10 Mówisz serio?... Ale jaja ))) Lila, ratuj, bo nas wciagnie otchłań grzechu D Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 a co mi tam;-)raz sie zyje;-0000 10.09.06, 12:14 a co przezyjesz twoje zostanie no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: a co mi tam;-)raz sie zyje;-0000 10.09.06, 12:22 Tak, zwłaszcza, jak zobaczyłam Twoje zdjęcie w wizytówce. Jestes dokładnie w moim typie ))))) Dziewczyny, co tu się wyprawia, mamuśki mnie deprawują! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: a co mi tam;-)raz sie zyje;-0000 10.09.06, 12:24 morgen czyli lubisz takie ze sporym biustem i kragła pupcia ktora lubia zakrecic jak trzeba)))i fajnie.to kiedy wstępna kawka?)))) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: a co mi tam;-)raz sie zyje;-0000 10.09.06, 12:29 ło matko.... Ty sobie Joanna żarty stroisz z biednej morgenstern, a tu o moje życie idzie! ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 przyjełam zaproszonko i dodałam wpisik;-) 10.09.06, 12:32 a w powaznych sprawach nie zartuje nigdy))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
blanez16 Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 10.09.06, 00:15 Mnie nigdy. Chyba jestem hetero do sześcianu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga brrrrr 10.09.06, 08:58 Autentycznie, NIGDY nie miałam takich myśli. TYLKO facet!!! Tylko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea to, że chodzi....:) 10.09.06, 09:07 dziwnq to historia...ale moja... iedy ogladałam rózne takie...)...czyli kobieta z kobietą to nie powiem chodziło mi po głowie... i los chciał, ze poanałam fajna babke...matke dzieciom, i zone...choc to takie białe małzeństwo...co sie potem okazało... zaprzyjaźniłysmy się..i okazało sie,ze ona jest lesbijka.... chyba wpadłam jej w oko, bo zaczeła o tym mówic... miała wielki dom...i któregos razu zaprosiła mnie na pare dni... szczerze ...wiedziałam po co mam tam jechac..... i......nie pojechałam... wyobraźnia to jedno...a rzeczywistośc to drugie...przynajmniej w moim przypadku... wiem ,że nie mogła bym... Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 10.09.06, 09:20 bylam keidys podrywana w barze przez lesbijke, na poczatku sie nie domyslilam ale jeszcze-nie-maz mnie uswiadomil i zaczal babke bardziej nakrecac. W koncu jednak do niczego nie doszlo, ochote nawet mialam (mialam wtedy 21 lat) ale stracha przed AIDS jeszcze wiekszego. Nigdy nie zalowalam a teraz sobie z tego zartujemy Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 10.09.06, 11:19 Mnie nie chodzi Natomiast prawdą jest, że od czasu do czasu, spotykam kobietę, która z jakiegoś powodu działa na moje zmysły Ale romans z kobietą to nie dla mnie. No z facetem także nie, żeby nie było....)) Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 10.09.06, 11:47 > Przyznajcie się dziewczyny, której chodził po głowie romans z kobietą? Nialam takie mysli, odkad pamietam...hehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 10.09.06, 12:14 fajnie pofantazjować)) ale mąż by mi nie wybaczył gdybym się skusiła, a on by nie mógł sobie chociaż pooglądać Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 be.em a czy my musimy tych męzow o wszystkim infor 10.09.06, 12:15 mowac)))/??? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: be.em a czy my musimy tych męzow o wszystkim 10.09.06, 12:17 joanna a czy ja napisałam, że mu mówię o wszytskim..? )) gdyby tak było, miałabym za sobą 11 rozwód)) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: be.em a czy my musimy tych męzow o wszystkim 10.09.06, 12:23 no to rozumiem.za duzo szczerosci równa sie zbyt wiele zazdrosci a to doprowadza do braków w miłosci a w efekcie do(również mezowskiej rozwiązłosci))a przeciez nie o to nam chodzi prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: be.em a czy my musimy tych męzow o wszystkim 10.09.06, 12:30 rzecz jasna!!! niech się męzowie rozwiązują tylko w małżeńskim łożu Odpowiedz Link Zgłoś
demonii ...no dobra... 10.09.06, 12:21 ... przyznam się choć pewnie zaraz polecą na mnie baty, chociaż moze nie ) Mam za soba takie doświadczenie, jeszcze z czasów licealnych (starość nie radość) Małżonek o tym wie...i co jakiś czas mi o przypomina, że nie miałby nic przeciwko, gdby mógł sobie popodglądać, oczywiście zarzeka się że tylko by patrzał, ale cholera go tam wie...wolę nie ryzykować hehe ) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:25 demonii i jak generalnie polecasz czy lepiej nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:31 joanna co tam, spróbujemy!! kupimy starym wódkę lód i cytrynki, będą pić i patrzeć, a my poszalejemy)) jestem brunetką ognistą, chociaż niekoniecznie belucci) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:33 Joanna, kolejka do Ciebie! ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:35 morgen nie gadaj tylko dołącz)) będzie trójkąt) kupimy 2 litry, Twój też się pogapi)) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:37 a moj maz powiedział ze własnie mu "dygnął"na sama mysl o tym trojkacie)))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:38 dżizes... dobrze, że mój polazł piłkę kopać)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:39 a ja idę erotycznie gotowac obiad)) buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:46 No to juz by była jazda bez trzymanki )) Trójkąt sułtański )) Mój by zszedł na zawał! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:35 nie wiem czy podołam ale bede sie starac))z całej mej duszy i ciała Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:32 Cięzko powiedzieć, wspominam naprawdę bardzo, bardzo miło do dziś, ale wtątpię bym zdecydowała się na taką forme zabawy będąc żoną mojego małża. Czułabym się potwornie w sumie byłaby to zdrada wg mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:44 co oczywiście nie przeszkadza mi w śnieniu o takowych....ło matko jakie to sa sny...)))) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:51 Demonii, a tam zaraz zdrada... Jesteś może ognistą brunetką? DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:54 no...jakbys zgadła hehe do tego joanna DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:56 No to musimy się chyba wszystkie spotkac na tej kawie... jakoś się w te pary dobierzemy, nie? )))) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:58 no dobra to przyjeżdzajcie do mnie zrobimy orgietke na plaży ))) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:59 a moj małz mnie własnie opuscil przed momentem i pojechal sobie na morze dorsze łapać.powiedzial ze mam zakaz korzystania z tego zbereznego forum ....az do jego powrotu.i dodał ze nie sadził ze na forumie sa tak świetne dziewczyny.choc juz wczesniej go o tym zapewnialam)) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii JOAŚKA!!!! 10.09.06, 15:03 (kurde natu nie miałam) Oszalałaś, czy to już z tęsknoty takie pomysły Ci do łebka wpadają??? DDD Chociaż tą kawę to mi wisi cały czas...DDD Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: JOAŚKA!!!! 10.09.06, 20:28 demonii ja sie ciesze ze mam chate odwapnioną wreszcie moge pozalegac w łazience i nikt mi nie marudzi.a i w necie w nocy moge siedziec do woli.dzieci spia a tu hulaj dusza..... Odpowiedz Link Zgłoś
mika3102 Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 10.09.06, 14:50 czesc dziewczyny a ja wlasnie jestem bardzo ognista brunetka i chcialabym sprobowac nawet od kilku dni caly czas o tym mysle ale bez patrzenia meza chyba bym mu leb wyrwala,nawet wczoraj jak go nie bylo i dzieciakow to przyznam ze wlaczylam film z 2 dziewczynami bez faceta i mialam ogien goracy hihi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m romans nie, ale małżeństwo zdecydowanie tak ;) 10.09.06, 20:25 romans to nie ale żonę mogłabym mieć pomyślcie: wracacie do domu a tam czeka żona z obiadem. I jest wysprzątane, poprasowane, dzieci wybawione. I zakupy, wyjscia do fryzjera, kosmetyczki i te pe zyskałyby nową jakość (można iść wspólnie) heh, zamarzyło mi się Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 To ja też sie przyznam 10.09.06, 22:33 ponad 2 lata temu, poznałam dziewczyne na czacie i od slowa do slowa - zaprzyjaźniłyśmy się, często się spotykałyśmy i obydwie wiedzialyśmy że każda z nas chciałaby spróbować, ale jakoś brak było odwagi. Przyjaźń naprawde kwitla, az któregoś dnia, ja zaplakana zwierzam jej się, że moj chlopak mnie zdradzał itd, ona zaczęła mnie pocieszać. Najpierw delikatny pocałunek, a potem samo poszlo. Bylo, hm.... inaczej to pewne, ciekawie, miło i naprawde przyjemnie, ale w moim przypadku jednak co męska dłoń to męska dloń i owlosionego uda i klaty na nic bym nie zamieniła . Sprobowalyśmy jeszcze ze dwa razy, ale ja już potem nie chciałam. Kontakt się urwał, gdy mój obecny mężczyzna dowiedzial się, co łaczylo mnie z moją przyjaciółką i kategorycznie zabronil spotkań. Mnie już nie ciągnie do seksu z kobietą, chociaz lubie popatrzeć na ładne kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
aetas jakoś sobie nie wyobrażam... 11.09.06, 00:15 jakaś staroświecka jestem... i megahiperheterom tylko facet, najlepiej tylko jeden Odpowiedz Link Zgłoś
aetas Re: jakoś sobie nie wyobrażam... 11.09.06, 00:16 aetas napisała: > jakaś staroświecka jestem... i megahiperheterom tylko facet, najlepiej > tylko jeden sorki, megahiperhetero, a megahiperheterom często bywam, heterą tyż Odpowiedz Link Zgłoś
headonshoulders Re: jakoś sobie nie wyobrażam... 11.09.06, 02:05 ja jestem bi... I szczecze polecam - nie ma nic lepszego niz uczucie ocierania sie golymi piersiami o gole piersi drugiej kobiety. Mmmm Odpowiedz Link Zgłoś