Dodaj do ulubionych

Uwaga! Wątek erotyczny :-)))

09.09.06, 20:44
Moderatorki spać! smile)

Przyznajcie się dziewczyny, której chodził po głowie romans z kobietą? Czy
nie byłaby to miła odskocznia od tych okropnych facetów? smile Podobno
kobiet "zastanawiających się" jest więcej niż mogłybyśmy przypuszczać...
Obserwuj wątek
    • gacusia1 Masz jakies doswiadczenia w tej kwestii? 09.09.06, 20:45

• morgen_stern Re: Masz jakies doswiadczenia w tej kwestii? 09.09.06, 20:48
        No, jak w temacie, zastanawiam się nad tym smile)
    • masumi2006 Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 09.09.06, 20:47
      Często mam sny erotyczne z kobietą obok mnie w roli głównejsmile
      • ibulka Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 09.09.06, 20:55
        Kiedy byłam młodsza, czasami zdarzało mi się o tym myśleć. W wieku -nastu lat
        miałam zaufaną przyjaciółkę i kilka razy śniło mi się, że z nią śpię :o)

Jednakże teraz już jakoś o tym nie myślę... Mam męża, troje dzieci... Może to
        jest powodem, a może po prostu nie ciągnie mnie do tego...

Chociaż mogłoby być to ciekawe doświadczenie... suspicious
        • morgen_stern Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 09.09.06, 21:07
          Wydaje mi się, że kobieta świetnie zrozumie drugą kobietę w łóżku. W końcu jest
          nam nazwajem bliżej w erotycznych potrzebach niż z mężczyznami smile No i kobiety
          chyba są delikatniejsze, czulsze... Przede wszystkim seks nie kończy się po 10
          minutach hehe
          • joanna266 Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 09.09.06, 23:33
            czasem jak widze taka naprawde fajna laske w moim typie.najlepiej ognistą
            brunetke cos w stylu moniki bellucci.to owszem,chetnie,czemu nie.tylko moja
            meska paskuda domowa by sie z miejsca chciała przyłaczyc.i to mnie z deczka
            stopujewink))))
            • joanna515 Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 10.09.06, 09:12
              Ja sobie myślałam i myślałam...że może kiedyś.... aż koleżanka dała mi konkretną
              propozycję...i wtedy mi sie odechciało. Od kiedy mój mąż wie o tej propozycji
              żyć mi nie daje, tylko "zgódź się, ja też ja też, będę tylko patrzył" smile)
            • morgen_stern Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 10.09.06, 11:32
              joanna266 napisała:

> czasem jak widze taka naprawde fajna laske w moim typie.najlepiej ognistą
              > brunetke cos w stylu moniki bellucci.to owszem,chetnie,czemu nie.tylko moja
              > meska paskuda domowa by sie z miejsca chciała przyłaczyc.i to mnie z deczka
              > stopujewink))))

Joanno, ostatnio była tu taka mała mania prześladowcza i wpisując się w ten
              temat, to chyba jestes mną smile)))) Podobają mi się dokładnie takie same kobiety
              i mój nie - mąż mówi dokładnie to samo! Mnie ta perspektywa zupełnie nie
              odpowiada, jakby go zaczęła dotykać obca baba, to bym jej chyba kudły z głowy
              powyrywała smile))) Ot, logika smile
              • joanna266 moregen bardzo chetnie moge byc tez toba;-)))) 10.09.06, 11:35
                a juz szczegolnie jesli jestes ognistawink
              • morgen_stern Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 10.09.06, 12:10
                Mówisz serio?...
                Ale jaja smile)))
                Lila, ratuj, bo nas wciagnie otchłań grzechu big_grinD
                • joanna266 a co mi tam;-)raz sie zyje;-0000 10.09.06, 12:14
                  a co przezyjesz twoje zostanie no nie?
                  • morgen_stern Re: a co mi tam;-)raz sie zyje;-0000 10.09.06, 12:22
                    Tak, zwłaszcza, jak zobaczyłam Twoje zdjęcie w wizytówce.
                    Jestes dokładnie w moim typie smile)))))
                    Dziewczyny, co tu się wyprawia, mamuśki mnie deprawują!
                    • joanna266 Re: a co mi tam;-)raz sie zyje;-0000 10.09.06, 12:24
                      morgen czyli lubisz takie ze sporym biustem i kragła pupcia ktora lubia
                      zakrecic jak trzebawink)))i fajnie.to kiedy wstępna kawka?wink))))
                      • morgen_stern Re: a co mi tam;-)raz sie zyje;-0000 10.09.06, 12:29
                        ło matko.... Ty sobie Joanna żarty stroisz z biednej morgenstern, a tu o moje
                        życie idzie! smile)))))))
                        • joanna266 przyjełam zaproszonko i dodałam wpisik;-) 10.09.06, 12:32
                          a w powaznych sprawach nie zartuje nigdywink))))))))0
    • blanez16 Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 10.09.06, 00:15
      Mnie nigdy. Chyba jestem hetero do sześcianu.
    • mamadwojga brrrrr 10.09.06, 08:58
      Autentycznie, NIGDY nie miałam takich myśli.
      TYLKO facet!!! Tylko!!!
    • bea.bea to, że chodzi....:) 10.09.06, 09:07
      dziwnq to historia...ale moja...

iedy ogladałam rózne takie...smile)...czyli kobieta z kobietą to nie powiem
      chodziło mi po głowie...
      i los chciał, ze poanałam fajna babke...matke dzieciom, i zone...choc to takie
      białe małzeństwo...co sie potem okazało...
      zaprzyjaźniłysmy się..i okazało sie,ze ona jest lesbijka....
      chyba wpadłam jej w oko, bo zaczeła o tym mówic...
      miała wielki dom...i któregos razu zaprosiła mnie na pare dni...

szczerze ...wiedziałam po co mam tam jechac..tongue_out...
      i......nie pojechałam...

wyobraźnia to jedno...a rzeczywistośc to drugie...przynajmniej w moim przypadku...smile

wiem ,że nie mogła bym...smile
    • edytkus Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 10.09.06, 09:20
      bylam keidys podrywana w barze przez lesbijke, na poczatku sie nie domyslilam ale jeszcze-nie-maz
      mnie uswiadomil i zaczal babke bardziej nakrecac. W koncu jednak do niczego nie doszlo, ochote
      nawet mialam (mialam wtedy 21 lat) ale stracha przed AIDS jeszcze wiekszego. Nigdy nie zalowalam a
      teraz sobie z tego zartujemy wink
    • monia145 Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 10.09.06, 11:19
      Mnie nie chodzismile
      Natomiast prawdą jest, że od czasu do czasu, spotykam kobietę, która z jakiegoś
      powodu działa na moje zmysłysmile
      Ale romans z kobietą to nie dla mnie. No z facetem także nie, żeby nie
      było....smile))
    • rita75 Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 10.09.06, 11:47
      > Przyznajcie się dziewczyny, której chodził po głowie romans z kobietą?

Nialam takie mysli, odkad pamietam...hehhehe
    • be.em Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 10.09.06, 12:14
      fajnie pofantazjowaćwink)) ale mąż by mi nie wybaczył gdybym się skusiła, a on by
      nie mógł sobie chociaż pooglądaćwink
      • joanna266 be.em a czy my musimy tych męzow o wszystkim infor 10.09.06, 12:15
        mowacwink)))/?confused??
        • be.em Re: be.em a czy my musimy tych męzow o wszystkim 10.09.06, 12:17
          joanna a czy ja napisałam, że mu mówię o wszytskim..? wink)) gdyby tak było,
          miałabym za sobą 11 rozwódwink))
          • joanna266 Re: be.em a czy my musimy tych męzow o wszystkim 10.09.06, 12:23
            no to rozumiem.za duzo szczerosci równa sie zbyt wiele zazdrosci a to
            doprowadza do braków w miłosci a w efekcie do(równieżwink mezowskiej
            rozwiązłosciwink))a przeciez nie o to nam chodzi prawda?wink
            • be.em Re: be.em a czy my musimy tych męzow o wszystkim 10.09.06, 12:30
              rzecz jasna!!! niech się męzowie rozwiązują tylko w małżeńskim łożuwink
    • demonii ...no dobra... 10.09.06, 12:21
      ... przyznam się smile choć pewnie zaraz polecą na mnie baty, chociaż moze nie smile)
      Mam za soba takie doświadczenie, jeszcze z czasów licealnych wink (starość nie
      radość) Małżonek o tym wie...i co jakiś czas mi o przypomina, że nie miałby nic
      przeciwko, gdby mógł sobie popodglądać, oczywiście zarzeka się że tylko by
      patrzał, ale cholera go tam wie...wolę nie ryzykować hehe smile)
      • joanna266 Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:25
        demonii i jak generalnie polecasz czy lepiej nie????
        • be.em Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:31
          joanna co tam, spróbujemy!! kupimy starym wódkę lód i cytrynki, będą pić i
          patrzeć, a my poszalejemywink)) jestem brunetką ognistą, chociaż niekoniecznie
          belucciwink)
          • morgen_stern Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:33
            Joanna, kolejka do Ciebie! smile)))))))
            • be.em Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:35
              morgen nie gadaj tylko dołączwink)) będzie trójkątwink) kupimy 2 litry, Twój też
              się pogapiwink))
              • joanna266 Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:37
                a moj maz powiedział ze własnie mu "dygnął"na sama mysl o tym trojkaciewink))))
                • be.em Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:38
                  dżizes... dobrze, że mój polazł piłkę kopaćwink))
                  • be.em Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:39
                    a ja idę erotycznie gotowac obiadwink)) buźka!
              • morgen_stern Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:46
                No to juz by była jazda bez trzymanki smile))
                Trójkąt sułtański smile))
                Mój by zszedł na zawał!
            • joanna266 Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:35
              nie wiem czy podołam ale bede sie staracwink))z całej mej duszy i ciała
        • demonii Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:32
          Cięzko powiedzieć, wspominam naprawdę bardzo, bardzo miło do dziś, ale wtątpię
          bym zdecydowała się na taką forme zabawy będąc żoną mojego małża. Czułabym się
          potwornie smilew sumie byłaby to zdrada wg mnie.
          • demonii Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:44
            co oczywiście nie przeszkadza mi w śnieniu o takowych....ło matko jakie to sa
            sny...smile))))
            • morgen_stern Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:51
              Demonii, a tam zaraz zdrada... Jesteś może ognistą brunetką? big_grinDDDDD
              • demonii Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:54
                no...jakbys zgadła hehe do tego joanna big_grinDDDD
                • morgen_stern Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:56
                  No to musimy się chyba wszystkie spotkac na tej kawie... jakoś się w te pary
                  dobierzemy, nie? smile))))
                  • demonii Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:58
                    no dobra smile to przyjeżdzajcie do mnie wink zrobimy orgietke na plaży smile)))
                  • joanna266 Re: ...no dobra... 10.09.06, 12:59
                    a moj małz mnie własnie opuscil przed momentem i pojechal sobie na morze dorsze
                    łapać.powiedzial ze mam zakaz korzystania z tego zbereznego forum ....az do
                    jego powrotu.i dodał ze nie sadził ze na forumie sa tak świetne dziewczyny.choc
                    juz wczesniej go o tym zapewnialamwink))
                    • joanna266 ło matko demonii a moze on do ciebie pojechal 10.09.06, 13:00

• demonii JOAŚKA!!!! 10.09.06, 15:03
                        (kurde natu nie miałam) Oszalałaś, czy to już z tęsknoty takie pomysły Ci do
                        łebka wpadają??? big_grinDDD
                        Chociaż tą kawę to mi wisi cały czas...big_grinDDD
                        • joanna266 Re: JOAŚKA!!!! 10.09.06, 20:28
                          demonii ja sie ciesze ze mam chate odwapnioną
                          wreszcie moge pozalegac w łazience i nikt mi nie marudzi.a i w necie w nocy
                          moge siedziec do woli.dzieci spia a tu hulaj dusza.....
    • mika3102 Re: Uwaga! Wątek erotyczny :-))) 10.09.06, 14:50
      czesc dziewczyny a ja wlasnie jestem bardzo ognista brunetka i chcialabym
      sprobowac nawet od kilku dni caly czas o tym mysle ale bez patrzenia meza chyba
      bym mu leb wyrwala,nawet wczoraj jak go nie bylo i dzieciakow to przyznam ze
      wlaczylam film z 2 dziewczynami bez faceta i mialam ogien goracy hihi pozdrawiam
    • yenna_m romans nie, ale małżeństwo zdecydowanie tak ;) 10.09.06, 20:25
      romans to nie

ale żonę mogłabym mieć

pomyślcie: wracacie do domu a tam czeka żona z obiadem. I jest wysprzątane,
      poprasowane, dzieci wybawione. I zakupy, wyjscia do fryzjera, kosmetyczki i te
      pe zyskałyby nową jakość (można iść wspólnie)

heh, zamarzyło mi się tongue_out
    • zabelka24 To ja też sie przyznam 10.09.06, 22:33
      ponad 2 lata temu, poznałam dziewczyne na czacie i od slowa do slowa -
      zaprzyjaźniłyśmy się, często się spotykałyśmy i obydwie wiedzialyśmy że każda z
      nas chciałaby spróbować, ale jakoś brak było odwagi. Przyjaźń naprawde kwitla,
      az któregoś dnia, ja zaplakana zwierzam jej się, że moj chlopak mnie zdradzał
      itd, ona zaczęła mnie pocieszać. Najpierw delikatny pocałunek, a potem samo
      poszlo. Bylo, hm.... inaczej to pewne, ciekawie, miło i naprawde przyjemnie,
      ale w moim przypadku jednak co męska dłoń to męska dloń i owlosionego uda i
      klaty na nic bym nie zamieniła wink. Sprobowalyśmy jeszcze ze dwa razy, ale ja
      już potem nie chciałam. Kontakt się urwał, gdy mój obecny mężczyzna dowiedzial
      się, co łaczylo mnie z moją przyjaciółką i kategorycznie zabronil spotkań. Mnie
      już nie ciągnie do seksu z kobietą, chociaz lubie popatrzeć na ładne kobiety wink
      • aetas jakoś sobie nie wyobrażam... 11.09.06, 00:15
        jakaś staroświecka jestem... wink i megahiperheterom tylko facet, najlepiej
        tylko jeden wink
        • aetas Re: jakoś sobie nie wyobrażam... 11.09.06, 00:16
          aetas napisała:

> jakaś staroświecka jestem... wink i megahiperheterom tylko facet, najlepiej
          > tylko jeden wink

sorki, megahiperhetero, a megahiperheterom często bywam, heterą tyż wink
          • headonshoulders Re: jakoś sobie nie wyobrażam... 11.09.06, 02:05
            ja jestem bi...
            I szczecze polecam - nie ma nic lepszego niz uczucie ocierania sie golymi piersiami o gole piersi
            drugiej kobiety.
            Mmmm wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka