agnes123 13.09.06, 17:13 Witajcie..tak z ciekawości pytam w jakich sieciach macie telefony komórkowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: Telefon komórkowy - jaka sieć? 13.09.06, 17:20 w erze od 9 lat ten sam numer nigdy nie zmieniany (no aparat zmieniam od zawsze na abonament tak mi wygodnie, bo nie mam czasu i ochoty sledzic nowinek u konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Telefon komórkowy - jaka sieć? 13.09.06, 17:22 jeden z ery, drugi z plusa, mąż ma plusa, syn heyah... Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Telefon komórkowy - jaka sieć? 13.09.06, 17:24 Teraz niby w erze jest fajna usługa Era Fun - gdzie mozna zachować swój numer i dostać nowy telefon ( opcja dla stałych abonentów .Słyszałyście o tej promocji? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Telefon komórkowy - jaka sieć? 13.09.06, 17:25 niee ale chyba na stronach znajdziesz informacje Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Telefon komórkowy - jaka sieć? 13.09.06, 17:26 tak,tak na stronach patrzyłam i dzwoniłam na infolinię..ale myślałam,że może Wy macie jakies doświadczenie w tej ofercie Pozdrawiam cieplutko ... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia8 Re: Telefon komórkowy - jaka sieć? 15.09.06, 11:49 Witam, ja niestety tez ma w Erze - jeszcze. dzwoniłam właśnie dowiedziec się o ich promocję 'wymień telefon na nowy i zostaw swój numer telefonu". To jest promocja skierowana tylko dla tych, którym kończy się obecna umowa. Nigdzie o tym nie informują. I co to za promocja, gdzie zawsze jest tak, że przy końcu umowy można wymieć telefon na nowy! Teraz już wiem, że zmienię sieć! Nidy nic u nich nie można normalnie załatwić i zawsze mają najmniejszy wybór telefonów w promocjach! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Telefon komórkowy - jaka sieć? 13.09.06, 17:22 Ja podobnie do Ciebie mam w erze - od 4 lat,ale teraz musze zrezygnować - choć z bólem serca,bo przywiązałam się do tego numeru Mam lepszą ofertę u konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-n-i-e-sz-k-a Re: Telefon komórkowy - jaka sieć? 13.09.06, 17:57 Teraz, o ile się nie mylę, za jakąś opłatą można zachować numer przechodząc z sieci do sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Telefon komórkowy - jaka sieć? 13.09.06, 18:03 A wiesz,że też słyszałam o tym musze poszperac w necie Dzięki za podpowiedź ... Odpowiedz Link Zgłoś
19maj Re: Telefon komórkowy - jaka sieć? 13.09.06, 18:03 ja mam simplusa w plusie od 6 lub 7 lat Odpowiedz Link Zgłoś
gerandia Re: w Orange 13.09.06, 18:58 Ja mam w Orange, mozna przeniesc tylko numer na abonament jak na razie ale w ktotce mozna bedzie karte koszt to 122 zl Era Fun w Erze to to ssamo co ZETAFON w Orange pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Telefon komórkowy - jaka sieć? 13.09.06, 19:46 Od dwóch lat w Orange, wcześniej cztery lata w Plusie, BlueConnect w Erze. Orange mi odpowiada - my dorośli mamy abonament, córka mix. Do Ery po Blueconnect się zraziłam Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Telefon komórkowy - jaka sieć? 13.09.06, 22:03 Niestety mam Orange,ale to siec do du...Zlodziejskie przedsiewziecie Francuzow,ktorzy swoje deficyty telekomunikacyjne pokrywaja zdzierajac z Polakow skore.Rowniez TP SA dotyczy to spostrzezenie.Dycham do konca umowy i spadam do jedynej polskiej sieci-Plusa. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: Telefon komórkowy - jaka sieć? 13.09.06, 22:12 Wobbler Plus czyli Polkomtel,nie jest polską siecią, z tego co wiem ma aż dwóch zagranicznych akcjonariuszy co nie przeszkadza mi w korzystaniu z ich usług oczwiście Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 demonii ......... 13.09.06, 22:16 Słyszałam,że mają dosyć ciekawe wejście na naszym rynku... Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Telefon komórkowy - jaka sieć? 13.09.06, 22:41 Uch?! To jakies do kitu mam informacje!To jest w ogole jakas polska siec?Z dwojga zlego wolalabym dotowac rodakow,niz jakis zabich mordercow. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: Telefon komórkowy - jaka sieć? 13.09.06, 22:49 a chiba nie uświadczysz cudu tego )) ale ja nie narzekam ) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: agnes :-) 13.09.06, 23:01 a widziałam Słoneczko Buziaczki Kociaku ) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 demonii 13.09.06, 23:02 ja mykam a Tobie spokojnej nocki życzę - do jutra Kociaczku ) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: agnes :-) 13.09.06, 23:03 dobra, teraz to juz idę do ukochanego, bo mnie nie wpuści do łóżeczka ) kiss, kiss (jakby to powiedziała moja Didi) Odpowiedz Link Zgłoś
sebastianbak Re: Telefon komórkowy - jaka sieć? 14.09.06, 10:01 Sprawdź oprócz wszystkiego co widać w ofercie to czego nie widac. Plus (VodaFone) - opłaty gdy: rozmawiasz z biurem obsługi, pocztą, brak przenoszenia na kolejne miesiące niewykorzystanych minut w abonamencie, płaci siędodatkowo za połączenia na stacjonarne Era (T-Mobile) opłaty gdy: rozmawiasz z biurem obsługi, oraz częste inicjowanie samoistnych połączeń przez operatora do często wybieranych numerów, opłaty dodatkowe za usługi z których już dawno nie korzystamy, np: granie na czekanie to miesięcznie 1.50 zł ale jak chcesz to skorygowaćto i tak zapłacisz 1.50 zł za rozmowę z biurem obsługi, opłaty za połączenia na stacjonarne Orange - brak opłat za obsługę klienta i pocztę, może połaczenia wydają się być droższe ale po uważnej analizie jest inaczej: minuty na stacjonarne rozliczane są w abonamencie i kosztują taniej niż u innych, dostajesz dodatkowe minuty na stacjonarne i w sieci. Ale chyba najlepszym rozwiązaniem jest telefon prepaid, wtedy dzwonisz za ile chcesz. A korzystając z promocji (każda operator to daje) podójnego doładowania możesz obniżyć koszty połączenia jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
chuda20 Re: sebastianbak 17.09.06, 19:51 Po 8 latach w Plusie z tym samym numerem tel we wtorek przenosze się do ery. Numer można ze sobą zabrać - z Plusa do Ery to koszt 50zł. Zmieniam operatora ze wzgledu na opłaty - może nie tyle opłaty za minute ale opłaty abonamentowe - w erze za tyle samo mam dwa razy wiecej minut. Co więcej mimo posiadania przez tyle lat tego samoego numeru w Plusie nie dostalam żadnych zniżek ani promocji ze względu na swój staz w sieci - co jest dośc irytujące. Odnosnie połączeń z biurem obsługi to i tu i tu jest płatne więc nie ma zbyt dużej różnicy :o) Pozdrawiam ;o) Odpowiedz Link Zgłoś