gacusia1 15.09.06, 18:39 Szkoda tylko,ze Wy spicie,gdy ja mam najwiecej czasu na klikanie .-((( Albo ja spie,gdy Wy jestescie w najwyzszej formie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wobbler Re: Alez ja lubie To Forum!!! 15.09.06, 21:11 Moze zmien strefe czasowa?Ktora godzina teraz u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Alez ja lubie To Forum!!! 16.09.06, 02:34 Jest 6h roznicy.Gdy to pisze,u mnie jest 20.35 Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Alez ja lubie To Forum!!! 16.09.06, 06:32 Canada czy USA? W dobra strone patrze? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Alez ja lubie To Forum!!! 17.09.06, 00:34 gacusia totalne szalenstwo u ciebie dzien u nas nocka)))i jak ci sie zyje w tym Ontario? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: Alez ja lubie To Forum!!! 17.09.06, 00:36 a co ty tu jeszcze robisz, powiedz mi? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Alez ja lubie To Forum!!! 17.09.06, 00:37 a przegladam emame i odpisuje na maile oraz gawedze na gg? a ty co tu robisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: Alez ja lubie To Forum!!! 17.09.06, 00:39 > a ty co tu robisz??? spac mi sie nie chce ale dziwie sie, ze ty tu siedzisz na miejscu ....., znalazlbym ci inne zajecie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:40 a wyobraz sobie ze on juz spia co z twoja zoneczką???? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:40 > a wyobraz sobie ze on juz spi jedyne co go tlumaczy - to ze padl > a co z twoja zoneczką???? tez spi Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:41 padł jak pies pluto))wyciagnelam go dzis na zakupy a ze to wprost uwielbia;- )))))))to zaraz po powrocie sie znieczuliłi padł. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:44 no wiesz, zakupy go nie usprawiedliwiaja lubisz Meg Ryan i Tom'a Hanks'a? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:46 a ja tam sie ciesze ze czasem pada)))a co do w/w wymienionych aktorow to jasne ze lubie;- )a czemu pytasz ?ogladzasz "bezsennosc w seattle"czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:47 > a ja tam sie ciesze ze czasem pada))) no ma to swoje plusy, nie powiem > a co do w/w wymienionych aktorow to > jasne ze lubie;- > )a czemu pytasz ?ogladzasz "bezsennosc w seattle"czy jak? ten film z nimi lubie masz.wiadomosc.filmweb.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:49 a wyobraz sobie ze ja go nie widziałam;-(moge go jedynie obejrzec sama bo moj małz nie przepada za taka tematyka;-( Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:50 > a wyobraz sobie ze ja go nie widziałam;- a szkoda, bo on taki zyciowy jest > (moge go jedynie obejrzec sama bo moj > małz nie przepada za taka tematyka;-( ja tez by wolal, zebys ogladala sama Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:51 czy mi sie wydaje czy ktos mnie tu podrywa?))) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:51 > czy mi sie wydaje czy ktos mnie tu podrywa?))) wy kobiety, to zaraz uzywacie takich wielkich slow ;P Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:54 no oki niech ci bedzie))ja znam wieksze slowa od tychnawet czesto wpadasz na ememe .lubisz jak babeczki piorka sobie wyrywaja co? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 gacusia chiałam tylko powiedziec ze sorki za ten 17.09.06, 00:56 uroczy dialog w twoim poscie.jesli masz za złe mów od razu Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: gacusia chiałam tylko powiedziec ze sorki za 17.09.06, 00:57 gacusia spi chyba juz Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: gacusia chiałam tylko powiedziec ze sorki za 17.09.06, 03:31 Gacusia poszla z synkiem na spacer ,-) Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: gacusia chiałam tylko powiedziec ze sorki za 17.09.06, 03:30 Spoko!Tylko sie zdziwilam,ze NAGLE tyle odpowiedzi .-))) a tu sobie po prostu pogawedke uskuteczniliscie. Zyje mi sie od prawie 1,5 roku.Troche smutno bez Polski.Jest inaczej.Ludzie inni-z wygladu(mnostwo grubasow,mnostwo murzynow i innych kolorowych narodowosci)z charakteru-milsi,spokojniejsi,otwarci.Jest duzo przeslicznych parkow.A na taras przychodza wiewiorki i szopy pracze.Niestety szopa nie udalo mi sie sfotografowac,bo przychodza noca. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:57 > no oki niech ci bedzie))ja znam wieksze slowa od tych ja tez znam rozne duze rzeczy > nawet czesto wpadasz > na ememe . bo tu tak milo jest > lubisz jak babeczki piorka sobie wyrywaja co? piorka? wyrywaja? zupelnie nie mam pojecia o co Ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 01:00 wiesz co ty taki troszke frywolny jestes co?ale ja to nawet lubie.zycia nie mozna brac tak calkiem na serio ;-0nawet jesli powinno sie byc stateczną zona.ja kurcze tak nie umiem.a pilnowac sie nie jest łatwo oj nie Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 01:02 > wiesz co ty taki troszke frywolny jestes co? ja? skad! zupelnie nie wiem dlaczego tak pomyslalas > ale ja to nawet lubie.zycia nie > mozna brac tak calkiem na serio mozna - tylko po co!? > ;-0nawet jesli powinno sie byc stateczną > zona.ja kurcze tak nie umiem.a pilnowac sie nie jest łatwo oj nie moge Ci pomoc ;P Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 01:06 oj cos ja czuje ze bys mnie upilnował napewno)))kurcze bo zaraz smiechem dzieci i małza zbudze;-000raczej nie bede cie o pomoc prosic chyba zebys do kaloryfera mnie przykul)) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 01:09 > oj cos ja czuje ze bys mnie upilnował napewno))) pewnie ze tak, harcerzem bylem >kurcze bo zaraz smiechem > dzieci i małza zbudze;- tego bysmy nie chcieli > 000raczej nie bede cie o pomoc prosic ale tu nie trzeba o nic prosic, wystarczy powiedziec > chyba zebys do kaloryfera mnie przykul)) tak jeszcze nie probowalem Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 01:11 ni3e no rozbrajasz mnie/a pozatym ta rozmowa zbacza na niedobre tory.zaraz pociąg nas przejedzie.wiec uwazaj lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 01:13 > ni3e no rozbrajasz mnie/a pozatym ta rozmowa zbacza na niedobre tory.zaraz > pociąg nas przejedzie.wiec uwazaj lepiej no to czekam na ten pociag Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Alez ja lubie To Forum!!! 17.09.06, 08:06 Oblookalam Twoje fotki.Dziwne,ale mimo ze nie ma na nich nic takiego charakterystycznego dla Ameryki Pn.(wiesz,Statua Wolnosci,Niagara,wielka autostrada itp.)to czuje sie,ze to gdzies daleko.Wyglada,ze spokoj tam wokol Ciebie...Raduj sie wiec,bez nadmiernej tesknoty.Zawsze mozesz sobie tu wpasc na wakacje,na miesiac czy dwa,ale lepiej zyj sobie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Alez ja lubie To Forum!!! 17.09.06, 17:27 Nie ma Niagary,bo tematy watkow do ktorych zalaczylam fotki nie dotyczyly Niagary,tylko Hamilton i Ptaki .-) Niagare moge Ci podeslac na poczte,jak masz ochote? Odpowiedz Link Zgłoś
kiniozaur Re: Alez ja lubie To Forum!!! 17.09.06, 20:58 Pieknie tam u Ciebie, w tej dalekiej Kanadzie No i synka masz pieknego Nie ma czego zalowac , jakbym miala wiecej odwagi, tez porzucilabym ten nie dajacy nadziei kraj. Tylko rodziny byloby zal... Odpowiedz Link Zgłoś