Dodaj do ulubionych

Alez ja lubie To Forum!!!

15.09.06, 18:39
Szkoda tylko,ze Wy spicie,gdy ja mam najwiecej czasu na klikanie .-(((
Albo ja spie,gdy Wy jestescie w najwyzszej formie
Obserwuj wątek
    • wobbler Re: Alez ja lubie To Forum!!! 15.09.06, 21:11
      Moze zmien strefe czasowa?Ktora godzina teraz u Ciebie?
      • gacusia1 Re: Alez ja lubie To Forum!!! 16.09.06, 02:34
        Jest 6h roznicy.Gdy to pisze,u mnie jest 20.35
        • wobbler Re: Alez ja lubie To Forum!!! 16.09.06, 06:32
          Canada czy USA? W dobra strone patrze?big_grin
          • gacusia1 Re: Alez ja lubie To Forum!!! 17.09.06, 00:32
            Kanada Ontario .-)))
            • joanna266 Re: Alez ja lubie To Forum!!! 17.09.06, 00:34
              gacusia totalne szalenstwo u ciebie dzien u nas nockawink)))i jak ci sie zyje w
              tym Ontario?
              • mlody_zonkos Re: Alez ja lubie To Forum!!! 17.09.06, 00:36
                a co ty tu jeszcze robisz, powiedz mi? smile
                • joanna266 Re: Alez ja lubie To Forum!!! 17.09.06, 00:37
                  a przegladam emame i odpisuje na maile oraz gawedze na gg? a ty co tu robisz???
                  • mlody_zonkos Re: Alez ja lubie To Forum!!! 17.09.06, 00:39
                    > a ty co tu robisz???

spac mi sie nie chce wink

ale dziwie sie, ze ty tu siedzisz
                    na miejscu ....., znalazlbym ci inne zajecie wink
                    • joanna266 zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:40
                      a wyobraz sobie ze on juz spiwinka co z twoja zoneczką????
                      • mlody_zonkos Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:40
                        > a wyobraz sobie ze on juz spiwink

jedyne co go tlumaczy - to ze padl wink

> a co z twoja zoneczką????

tez spi smile
                        • joanna266 Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:41
                          padł jak pies plutowink))wyciagnelam go dzis na zakupy a ze to wprost uwielbia;-
                          )))))))to zaraz po powrocie sie znieczuliłwinki padł.
                          • mlody_zonkos Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:44
                            no wiesz, zakupy go nie usprawiedliwiaja wink

lubisz Meg Ryan i Tom'a Hanks'a? wink

• joanna266 Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:46
                              a ja tam sie ciesze ze czasem padawink)))a co do w/w wymienionych aktorow to
                              jasne ze lubie;-
                              )a czemu pytasz ?ogladzasz "bezsennosc w seattle"czy jak?
                              • mlody_zonkos Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:47
                                > a ja tam sie ciesze ze czasem padawink)))

no ma to swoje plusy, nie powiem wink

> a co do w/w wymienionych aktorow to
                                > jasne ze lubie;-
                                > )a czemu pytasz ?ogladzasz "bezsennosc w seattle"czy jak?

ten film z nimi lubie wink
                                masz.wiadomosc.filmweb.pl/
                                • joanna266 Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:49
                                  a wyobraz sobie ze ja go nie widziałam;-(moge go jedynie obejrzec sama bo moj
                                  małz nie przepada za taka tematyka;-(
                                  • mlody_zonkos Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:50
                                    > a wyobraz sobie ze ja go nie widziałam;-

a szkoda, bo on taki zyciowy jest wink

> (moge go jedynie obejrzec sama bo moj
                                    > małz nie przepada za taka tematyka;-(

ja tez by wolal, zebys ogladala sama wink
                                    • joanna266 Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:51
                                      czy mi sie wydaje czy ktos mnie tu podrywa?wink)))
                                      • mlody_zonkos Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:51
                                        > czy mi sie wydaje czy ktos mnie tu podrywa?wink)))

wy kobiety, to zaraz uzywacie takich wielkich slow ;P
                                        • joanna266 Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:54
                                          no oki niech ci bedziewink))ja znam wieksze slowa od tychwinknawet czesto wpadasz
                                          na ememe .lubisz jak babeczki piorka sobie wyrywaja co?
                                          • joanna266 gacusia chiałam tylko powiedziec ze sorki za ten 17.09.06, 00:56
                                            uroczy winkdialog w twoim poscie.jesli masz za złe mów od razuwink
                                            • mlody_zonkos Re: gacusia chiałam tylko powiedziec ze sorki za 17.09.06, 00:57
                                              gacusia spi chyba juz wink
                                              • gacusia1 Re: gacusia chiałam tylko powiedziec ze sorki za 17.09.06, 03:31
                                                Gacusia poszla z synkiem na spacer ,-)
                                            • gacusia1 Re: gacusia chiałam tylko powiedziec ze sorki za 17.09.06, 03:30
                                              Spoko!Tylko sie zdziwilam,ze NAGLE tyle odpowiedzi .-))) a tu sobie po prostu
                                              pogawedke uskuteczniliscie.
                                              Zyje mi sie od prawie 1,5 roku.Troche smutno bez Polski.Jest inaczej.Ludzie
                                              inni-z wygladu(mnostwo grubasow,mnostwo murzynow i innych kolorowych
                                              narodowosci)z charakteru-milsi,spokojniejsi,otwarci.Jest duzo przeslicznych
                                              parkow.A na taras przychodza wiewiorki i szopy pracze.Niestety szopa nie udalo
                                              mi sie sfotografowac,bo przychodza noca.
                                          • mlody_zonkos Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 00:57
                                            > no oki niech ci bedziewink))ja znam wieksze slowa od tychwink

ja tez znam rozne duze rzeczy wink

> nawet czesto wpadasz
                                            > na ememe .

bo tu tak milo jest smile

> lubisz jak babeczki piorka sobie wyrywaja co?

piorka?
                                            wyrywaja?

zupelnie nie mam pojecia o co Ci chodzi smile
                                            • joanna266 Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 01:00
                                              wiesz co ty taki troszke frywolny jestes co?ale ja to nawet lubie.zycia nie
                                              mozna brac tak calkiem na serio ;-0nawet jesli powinno sie byc stateczną
                                              zona.ja kurcze tak nie umiem.a pilnowac sie nie jest łatwo oj niewink
                                              • mlody_zonkos Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 01:02
                                                > wiesz co ty taki troszke frywolny jestes co?

ja?
                                                skad!
                                                zupelnie nie wiem dlaczego tak pomyslalas

> ale ja to nawet lubie.zycia nie
                                                > mozna brac tak calkiem na serio

mozna - tylko po co!? wink

> ;-0nawet jesli powinno sie byc stateczną
                                                > zona.ja kurcze tak nie umiem.a pilnowac sie nie jest łatwo oj niewink

moge Ci pomoc ;P
                                                • joanna266 Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 01:06
                                                  oj cos ja czuje ze bys mnie upilnował napewnowink)))kurcze bo zaraz smiechem
                                                  dzieci i małza zbudze;-000raczej nie bede cie o pomoc prosic
                                                  chyba zebys do kaloryfera mnie przykulwink))
                                                  • mlody_zonkos Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 01:09
                                                    > oj cos ja czuje ze bys mnie upilnował napewnowink)))

pewnie ze tak, harcerzem bylem wink

>kurcze bo zaraz smiechem
                                                    > dzieci i małza zbudze;-

tego bysmy nie chcieli wink

> 000raczej nie bede cie o pomoc prosic

ale tu nie trzeba o nic prosic, wystarczy powiedziec wink

> chyba zebys do kaloryfera mnie przykulwink))

tak jeszcze nie probowalem wink
                                                  • joanna266 Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 01:11
                                                    ni3e no rozbrajasz mnie/a pozatym ta rozmowa zbacza na niedobre tory.zaraz
                                                    pociągwink nas przejedzie.wiec uwazaj lepiej
                                                  • mlody_zonkos Re: zonkosiu ty paskudo;-))) 17.09.06, 01:13
                                                    > ni3e no rozbrajasz mnie/a pozatym ta rozmowa zbacza na niedobre tory.zaraz
                                                    > pociągwink nas przejedzie.wiec uwazaj lepiej

no to czekam na ten pociag smile
    • wobbler Re: Alez ja lubie To Forum!!! 17.09.06, 08:06
      Oblookalam Twoje fotki.Dziwne,ale mimo ze nie ma na nich nic takiego
      charakterystycznego dla Ameryki Pn.(wiesz,Statua Wolnosci,Niagara,wielka
      autostrada itp.)to czuje sie,ze to gdzies daleko.Wyglada,ze spokoj tam wokol
      Ciebie...Raduj sie wiec,bez nadmiernej tesknoty.Zawsze mozesz sobie tu wpasc na
      wakacje,na miesiac czy dwa,ale lepiej zyj sobie tam. big_grin
      • gacusia1 Re: Alez ja lubie To Forum!!! 17.09.06, 17:27
        Nie ma Niagary,bo tematy watkow do ktorych zalaczylam fotki nie dotyczyly
        Niagary,tylko Hamilton i Ptaki .-) Niagare moge Ci podeslac na poczte,jak masz
        ochote?
        • kiniozaur Re: Alez ja lubie To Forum!!! 17.09.06, 20:58
          Pieknie tam u Ciebie, w tej dalekiej Kanadzie wink
          No i synka masz pieknego smile
          Nie ma czego zalowac , jakbym miala wiecej odwagi, tez porzucilabym ten nie
          dajacy nadziei kraj. Tylko rodziny byloby zal...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka