22.09.06, 09:57
Dlaczego ludzie są teraz tacy zawistni. Sytuacje są różne.Każdy może mieć
lepsze lub gorsze dni.Te osoby co teraz mają pracę,jutro mogą jej nie mieć. I
też mogą potzrebować pomocy.Moja sytuacja też nie zawsze była zła.I zaczyna
się poprawiać.A wydaje mi się,że jak mam trudną sytuację i jak poproszę o
używane rzeczy,które ktoś by wyrzucił a nam się przydadzą.To czy zrobiłam żłe
i należy mnie zlinczować? Ja też kiedyś pomagałam,bo rozumiem problemy
innych.Przynajmniej się staram.Wiem,że tutaj też się znajdzie sporo
osób,które będą się wyżywać,ale chciałam się wygadać.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • lila1974 lizka76 22.09.06, 10:01
      Zaczynam domniemywać, ze lubisz wkładać kij w mrowisko smile))
      • rita75 Re: lizka76 22.09.06, 10:02
        dobrze zaczynasz domniewywać
        smile
        • chloe30 Re: lizka76 22.09.06, 10:04
          To tylko dalsza czę piaru pt: "Jaka ja biedna nieszczęśliwa"
    • rita75 Re: Dlaczego? 22.09.06, 10:11
      jak poproszę o
      > używane rzeczy,które ktoś by wyrzucił a nam się przydadzą

tu nie chodzi o to, ze prosisz, tylko o srodki perswazji, ktorych uzywasz-
      prosząc.
      • rita75 Re: Dlaczego? 22.09.06, 10:14
        > tu nie chodzi o to, ze prosisz, tylko o srodki perswazji, ktorych uzywasz-
        > prosząc.

chociaz zamiast "srodki perswazji" powinnam uzyc srodki manipulacji wink
        • shady27 Re: Dlaczego? 22.09.06, 10:40
          jezuuu tu nie chodzi o to ze prosisz tylko o styl w jaki to robisz....pisalam Ci kiedys ze jeczenie nie jest dobra metoda, bo wzbudza tylko agresje...czemu nie mozesz napisac :"chetnie przyjme..." tylko "blagam, pomozcie" jezuuu
          • rita75 Re: Dlaczego? 22.09.06, 10:42
            czemu ni
            > e mozesz napisac :"chetnie przyjme..." tylko "blagam, pomozcie" jezuuu

albo "dajcie- bo moje dziecko będzie plakalo"!
            czyli odpowiedzialnoscia za ewentualny placz dziecka obciazasz tych, ktorzy nie
            dadzą...to naprawde drazni.
            • shady27 Re: Dlaczego? 22.09.06, 10:43
              otoz to, ja ogolnie mam reakcje wymiotna na jeczenie, nie cierpie tego
            • michiko lizka 22.09.06, 10:44
              przyszłas się tutaj wypłakac? a to dlaczego?
              Szantużujesz ludzi bo dziecko będzie płakało.
              Jakbym miała taka mamuśkę to bym się zawyła z rozpaczy.
            • lizka76 Rozumiem 22.09.06, 10:47
              I wiem,że ten ton nie był w porządku,ale obojętnie co zrobię i napiszę od
              samego początku wiecznie ktoś mnie obraża jak również moje dzieci.Czy wy
              pozwoliłybyście sobie na to,żeby ktoś pisał o waszych dzieciach Debil? Nie
              uważam swoich dzieci za debili.To,że córka miała problemy w szkole to nie
              znaczy,że jest nieukiem.
              • lila1974 lizka76 22.09.06, 10:49
                Jestem sklonna wierzyć, z eTwoja sytuacja jest trudna, ale po co wytawiasz się
                tutaj na kolejne strzały?
                Nie rozumiem tego.
                • chloe30 Re: lizka76 22.09.06, 10:50
                  lila1974 napisała:

> ale po co wytawiasz się
                  > tutaj na kolejne strzały?
                  >
                  Bo liczy na to, że znajdzie grono obrończyń. I kolejnych darczyńców.
              • daria_nowak Re: Rozumiem 22.09.06, 10:50
                Nic nie rozumiesz. Ludzie ci pomagali, ale Ty potrafisz tylko konfabulowac i
                jęczeć "więcej, więcej", bo dzieciom przyko...
              • michiko przepraszam a dlaczego miała problemy z nauką? 22.09.06, 10:57
                albo jest opóxniona, albo leniwa.
                Albo zaniedbana przez mamusię. Lizeczko proponuję żebys zajęła się dzieckiem.
              • mkolaczynska Re: Rozumiem 22.09.06, 11:07
                lizka76 napisała:

> I wiem,że ten ton nie był w porządku,ale obojętnie co zrobię i napiszę od
                > samego początku wiecznie ktoś mnie obraża jak również moje dzieci.Czy wy
                > pozwoliłybyście sobie na to,żeby ktoś pisał o waszych dzieciach Debil? Nie
                > uważam swoich dzieci za debili.To,że córka miała problemy w szkole to nie
                > znaczy,że jest nieukiem.
                Jestem skłonna wierzyć ze nie twoja córka jest problemem ale to że ty jako
                matka mająca czas nie potrafisz dziecku pomóc nadrobić zaległości wynikające z
                nieobecności w szkole, więc bynajmniej nie mam na razie złego zdania o Twojej
                córce ale o tobie!!!
                Zobaczymy jednak co z córki wyrosnie i czy będzie brała przykład z mamy czy
                poszuka własnej drogi zyciowej i jeśli wybierze to drugie uznam lizka że warto
                było wyczytywać te twoje żebraniny bo dziecko ci się wyjątkowo udało.
                • rita75 Lizko 22.09.06, 11:12
                  Dlaczego znowu uderzasz w ten dzwon?
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=49054695
                  Fakt, lepiej znowu rozdzierac szaty w stylu- nikt mnie nie kochacha i nikt mnie
                  nie lubi, niz cos zmienic w swoim postepowaniu.
                  • lizka76 Re: Lizko 22.09.06, 11:17
                    To nie jest uderzanie lecz po prostu odejście.Nie mam siły już słuchać waszych
                    obelg.
                    • daria_nowak Re: Lizko 22.09.06, 11:19
                      No to do miłego, nie jęcz już. Pożegnałaś się w innym wątku.
    • daria_nowak Ach Lizuś! 22.09.06, 10:46
      Ach widzę moją ulubienicęsmile Jak trzustka? Wciąż zapalona? Ile to już? Rok?
      Czyżby znów ktoś zapomniał/spóźnił się z przesłaniem paczki i masz pretensje? A
      może trzeba podsponsorować tego prywatnego psychologa dla córki? Z dziką
      radośią poleciłabym Ci dobrego psychiatrę, aż może poszukam, bo przy twojej
      postawie, za ciężką praca byłoby wpisanie hasła psychiatra w google...
      Lizka - wzbudzasz litość, śmiech i agresję. Z zastrzezeniem, ze listość - w
      najbardziej obrzydliwym i śliskim wydaniu. Może ktoś się jeszcze nabiera na
      Twoje jęki, ale radziłabym zmienić portal. Większość osób z gazety już za dużo
      o Tobie wie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka