krtek7 10.10.06, 14:02 Ciężko tu zadać pytanie, dyskutować rzeczowo. Dlaczego tak się pienicie drogie emamy? Coś chcecie odreagować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycia274 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 14:04 no tak już jest od dawna ) Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 14:29 Ale tak mniej więcej to o co się rozchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 14:32 > Dlaczego tak się pienicie drogie emamy? to takie zbiorowe pytanie do całej społeczności ? czy do konkretnej jednostki ? Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaa Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 14:34 ja się nie pienię, mnie więszość rzeczy to rybka. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 14:35 ja tez nie widzę abym miała piane na buzi ) Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 14:39 podoba mi sie okreslenie "poligon wojenny" kulami sa ostre slowa Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 14:42 no, a czasami mozna trafić kulą w płot. Czy są płoty na poligonach ? Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci.koniec.kija Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 14:51 Płota to chyba taki bardzo ważny generał. W przeciwieństwie do płotki Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaa Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 15:10 a to kolejny wątek podgrzewający atmosferę poligonu )) Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci.koniec.kija Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 14:39 Gdyby było poligonem wojennym, to by nie istniało. Nie ma bowiem takowych, są tylko poligony wojskowe Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 14:56 niestety nie wiem czy na poligonie sa ploty, plotki czy ploteczki nigdy nie bylam na takowym Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 14:57 zapewniam Cię, ze ploteczki są Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 14:58 krtek, jesli brakuje ci argumentow to znaczy ze po prostu reszta nie dyskutuje rzeczowo? Trzeba bylo zaznaczyc, ze oczekujesz jedynie wypowiedzi w stylu "ale len z tej twojej kuzynki". Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 15:02 uwaga granat leci bum Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka.robaczywka UWAGA - strzelam serią z pestek 10.10.06, 15:08 trrrrrrrrrrrrrrrrratatatatatatata !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 15:07 To że ci nie odpowiedziałam natychmiast bo wyszłam po dzieci do przedszkola nazywasz brakiem argumentów? Mam odpowiadać natychmiast? może mam mniej wolnego czasu niż ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 15:09 nie denerwuj się tyle bo złość piękności szkodzi )) Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka.robaczywka oto został powyżej wyrzucony granat zaczepny..... 10.10.06, 15:10 Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: oto został powyżej wyrzucony granat zaczepny. 10.10.06, 15:11 laski wyskoczymy na poligon i sprawdzimy swoje siły ) Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka.robaczywka Re: oto został powyżej wyrzucony granat zaczepny. 10.10.06, 15:13 Siłe przyciągania? czy jeszcze przyciągamy wzrok młodziutkich żołnierzyków ? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: oto został powyżej wyrzucony granat zaczepny. 10.10.06, 15:14 zołnierzyki moga być całkiem ciekawym obiektem próbowania swoich sił ) Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: oto został powyżej wyrzucony granat zaczepny. 10.10.06, 15:13 no właśnie, wieczna gosia inaczej nie potrafi! bawi was to? w piaskownicy pilnując dzieci też się tak zachowujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 krtek 10.10.06, 15:14 ale o co Ci chodzi? mnie nic nie bawi, ja sobie tylko pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 15:14 serio??? Napisalam ze nie masz argumentow, bo wyszlas?? O cholera- to ja mam chyba dysgrafie w sensie ze nie wiem co pisze i gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
cooky1 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 15:18 Czasami nie mozna inaczej udzielić odpowiedzi ........ Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 15:20 E tam od razu poligon.... takie tam babskie gadanie ps.A moze tak zapasy w kisielu? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 15:21 Kobiety to kobiety pogadac sobie muszą. a kiesiel hmm kurde takie toto lepkie...ale z żołnierzami? Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 15:28 To ja chyba jednak jestem mało kobieca. Po jednym dniu przepychanek na trzech wątkach mam dość. Wykończyłyście mnie. Poddaję się . Dezerteruję. I podziwiam że chce Wam się tak siedziec i wypisywać praktycznie o niczym... Już może lepiej umówicie się na ten kisiel. Trochę ruchu zamiast siedzenia bezczynnie cały dzień przed kompem - to chyba dobry pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 15:30 dlaczego bezczynnie? ja cały dzien pracuje na kompie, w przerwie ogarnianie domu i dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 15:55 ja odreagowuje fakt posiadania nadmiernej liczby maloletnich jednostek biegajacych i lezacych. Ale nie wale kulami w nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 16:03 mi dzis wszystko WISI i POWIEWA mozna strzelac.... Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci.koniec.kija Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 16:07 Ciii, obecnie nie wolno łączyć haseł WSI i STRZELANIE ))) Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 16:07 wszystko mozna Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci.koniec.kija Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 16:09 Niby można ALE. Przylezą panowie, wmówią Ci żeś element reakcyjno-łże-elitowy i śmierć polityczna pewna. Nie bedziesz miała szans na tekę ministra w obecnej koalicji. A wiadomo to, gdzie nas rzuci? Raz jest człowiek bezrobotnym rolnikiem, raz ministrem ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 16:16 trzeci koniec piszesz bez sensu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci.koniec.kija Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 16:25 To nie ja piszę bez sensu, to wokół tak jest. Zobacz, że podobno za wczorajszymi 'Wiadomościami': "WSI stworzyło siatkę łże-elit reakcyjnych". I jeżeli ktoś do niej należy to "ma zapewnioną śmierć polityczną". To nie moje słowa tylko Jarka. Ale fakt, że bez sensu P Odpowiedz Link Zgłoś
anik801 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 16:28 Mój mąż jest wojskowym.Moja siostra jest w szkole wojskowej-muszę ich zapytać jak to jest na tych poligonach Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 17:42 ale mnie Ci żołnierze interesują...mniam Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 krtek7 10.10.06, 19:04 A w którym miejscu dziś ktoś z Tobą dyskutował nierzeczowo?????Bo jakoś nie zauważyłam... Ciekawe dlaczego podobne posty zawsze wysmaży ktoś, kto został argumentacyjnie pozbawiony przekonania o własnej nieomlności i monopolu na wiedzę????? Chcesz głaskania po głowie i ciumkania w gronie wzajemnej adoracji? Zapisz się na prywatne, zamknięte forum.........ja własnie cenie Emamę za to, że tu tego brakuje- dziewczyny potrafia dyskutować, często na trudne, kontrowersyjne tematy. Dlaczego mnie nie wydaje się, że to forum to pole walki? Ano zapewne dlatego, że przyjmuje do wiadomości, że ktos może ze mna sie nie zgadzać i ma prawo mi to zasygnalizować. To, że sie ze sobą sprzeczamy nie oznacza, że kłótliwe z nas baby......że najchetniej w łyżce wody utpoiłybyśmy oponenta. Jestesmy żywymi oragnizmami, które czują, reagują. Wolę to, niż zgadzanie się z każdym, potakiwanie i dbanie o to, by ktoś, kto ewidentnie ma poziom płazińca, nie został o tym poinformowany. Zostałaś właśnie wciągnieta na moja forumową listę wędrownych kaznodziejów, z których kazań nic nie wynika Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: krtek7 11.10.06, 00:29 Nierzeczowo też w pewnym sensie. Ale głównie chodzi mi o atak nieustanny w wątku o psie teścia Sowy. I w ogóle trafiałam tu już kilka razy, widzę nowe nicki, myślę acha, ekipa emam sie zmieniła to może pogadamy, i znowu wojna! Nie tylko w jednym wątku. Tu jest jakieś niezrozumiałe uwielbienie dla wirtualnej walki w kisielu. Odpowiedz Link Zgłoś
dag_mara Re: krtek7 11.10.06, 00:58 A co takiego niezrozumiałego jest w walce w kisielu ? Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: krtek7 11.10.06, 01:21 Jesteście kłótliwymi babami. Ale już teraz wiem, wg ciebie ktoś kto sie nie kłóci lecz wypowiada rzeczowo ma poziom płazińca. To taki typ jak te baby na targu co inaczej nie potrafią rozmawiać niż krzycząc jedna przez drugą. Ale to moje zdanie, które ciebie przeciez nie interesuje? I dzięki za superwyróżnienie Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka.robaczywka Re: krtek7 11.10.06, 09:16 krtek7 napisała: > Jesteście kłótliwymi babami. No i dobrze. Wreszcie jakiś logiczny wniosek. Teraz zabierz swoje zabaweczki i szybciutko na swoje podwóreczko. Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: krtek7 11.10.06, 09:31 A ja myślę kr"e"tku, że chodzi tu o sympatie i antypatie emam, które to mają wpływ na relacje. Bo nikt mi nie powie, że jednego dnia atakuje się emamę X, a potem kiedy pojawia się ona w nowym wątku, to pije się z nią kawę. Wyglada na to że pewne uczucia do określonych osób przenosimy na kolejne tematy. Tak zaobserwowałam pewną ptaszynę i widzę, że jedynie w wątku o metce tatarskiej nic się nie dzieje. Było zakochanie, jest pies.. i będzie jeszcze wiele poligonów. Gdyby jednak na metce tatarskiej, czy przedłużaniu włosów, sposobach relaxu, czy mamie -kadrowej pozostać, to nie tyle beznadziejnie ale nudno by tu było. Nie wiem czy pamiętasz ekscytujące wątki pewnej emamy - choćby to że po 7 dniach pracy wygrała wycieczkę do bodaj Tunezji. Emama to nie salon jakby ktoś mógł powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: krtek7 11.10.06, 09:22 krtek7 napisała: > Jesteście kłótliwymi babami. To, co Ty uznajesz za kłótliwość dla mnie jest wymianą pogladów, może czasami zbyt ostro, zbyt dużo napiecia sie tworzy miedzy adwersarzami, ale w realnym świecie tez tak jest, a jak słusznie zauwazyłas net wyzwala odwagę > > Ale już teraz wiem, wg ciebie ktoś kto sie nie kłóci lecz wypowiada rzeczowo ma > > poziom płazińca. Nie każdy kto sie nie kłóci ma poziom płazińca- proszę, nie przeinaczaj moich słów. Niby dlaczego miałabym klasyfikowac ludzi według takiego kryterium.? Prawdą jest natomiast, że niektórzy go mają ale zachowuja sie tak, jakby byli ostoją wszelkiej mądrości na świecie. Nie widzę powodu dlaczego nie miałabym tego komus wykazać, naturalnie w mniej drastycznych słowach...tylko dlatego, żeby komuś sie nie narazić? Żeby ze wszystkimi tutaj żyć w zgodzie? Przyznam, że nie do końca Cię rozumiem- sama też zaryzykowałaś, spierałaś sie z dziewczynami, czy to, ze ktos sie z Toba nie zgadza i ma inne zdanie niz Ty to juz koniec świata? Przecież to tak naprawdę jest ciekawe.......i dlatego ja jestem na forum, aby porównywać, uczyc się, poszerzać horyzonty.....a nie szukać wszędzie zamachu na własna osobę i wszedzie doszukiwac sie jakiegoś podwójnego dna.... Ale to moje zdanie, które ciebie > przeciez nie interesuje? A gdzie napisałam, ze mnie twoje zdanie nie interesuje? Wręcz przeciwnie- intersuje, tylko nie musze sie z nim zgadzać..l.... > > I dzięki za superwyróżnienie Bardzo proszę > Odpowiedz Link Zgłoś
janka007 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 19:05 Zjadłyśmy za dużo mydła. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 19:07 dobre mydełko? ) Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 19:14 a ja jak zauważyła edycia czasami wstaje nie tą nogą Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 19:17 Nio rozumiem, że sofi dziś kurcze lewą girką wstała ))) Odpowiedz Link Zgłoś
janka007 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 20:01 edycia274 napisała: > dobre mydełko? ) Dobrze się pieni ) Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka.robaczywka Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 20:08 > Dobrze się pieni ) luxusowo Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 20:53 tak? afirmowe chociaż ? z rodowodem? Odpowiedz Link Zgłoś
janka007 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 21:04 Mydło pieniaczowe forumowe, I gatunek. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 21:15 aaa. to takie dobre byc powinno ))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka.robaczywka Re: czy forum emama to poligon wojenny? 10.10.06, 22:04 no, całkiem smaczne było Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Iljana 11.10.06, 09:51 Poczta robi mi psikusy-pokazuje ze nia ma nowych wiadomosci a tymczasem bylo az 4!Sorki.Szukalam wątku Sowy,szukalam i twojego i nic-wykasowali wszytsko...nie wiem dlaczego.Pojecia nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: B. 11.10.06, 10:59 Poczta dziś fiksuje to fakt. Sama mam problemy, bo co napisze i wysyłam, to mnie wylogowuje. Więc tu napisze do ciebie. W sprawie wątków napisałam do czajki i do lili. Ale czajka na urlopie jest. Zapytałam dlaczego mój wątek zniknął? Wyszło mi na to, że sowa jest uprzywilejowana i tyle. Sama zgłosiłam jeden watek do usunięcia, i co? Nic za jakiś czas po prostu został przeniesiony na inne forum. Cóż nie ma sprawiedliwości. I mówię ci w przypadku sowy.. chodziło o byłego partnera, w którym sie ponownie zakochała i ona sama w jednym zdaniu się z tym zdradziła. Może nie wszyscy się połapali i to zauwazyli. Nie widzę innego powodu dla którego zniknął nie tylko jej wątek ale i mój. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Iljana 11.10.06, 12:02 Mnie to zgrzewa w kim ona sie kocha.Niech jej dobrze bedzie.Ale tam duzo fajnych rzeczy napisala Kijkowa i to chcialam miec do poczytania w swoim archiwum.I tyle.No trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: Iljana 11.10.06, 12:41 Wyjaśniłam już swoją sprawę z Lilą. Wątek (mój) zniknął, trochę przez przypadek, bo choć pytał o ogólną politykę usuwania watków, na przykładzie sowiego, to skończyło się tym, że treści były nie na temat. Moderatorka uznała, że dotyczy osławionego wątku, a to jest wbrew Netykiecie, więc go zlikwidowała. Powinien się pojawić na forum o forum. A sowi wątek stał się po prostu pyskówką, a takie są usuwane. Emamy są same sobie winne, bo gdyby nie te nieprzyjemne posty, pewnie by został. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 do boju !!!!!!!! 11.10.06, 13:30 Niegrzeczne kłótliwe mamuśki o co się dziś pobijemy ? hmm ja dziś w łeb powinnam dostać bo an dziecko nakrzyczałam. Odpowiedz Link Zgłoś