akinow51 12.10.06, 13:35 Kiedyś się straszyło dzieci czarownicą a teraz super nianią. Idę ja sobie dzisiaj przez osiedle i słysze jak jakaś mama mówi do swojego 3-4 letniego synka" uspokój się bo super niania do ciebie przyjdzie" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cocollino1 Re: Super Niania 12.10.06, 13:41 hehehe ja wczoraj slyszalam jak mamusia straszyla synkaw autobusie ze Pan go zabierze jak mnie jezyk swierzbil zeby jej cos powiedziec ale nie wtracilam sie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Super Niania 12.10.06, 13:46 akinow51 napisała: > Kiedyś się straszyło dzieci czarownicą a teraz super nianią. Idę ja sobie > dzisiaj przez osiedle i słysze jak jakaś mama mówi do swojego 3-4 letniego > synka" uspokój się bo super niania do ciebie przyjdzie" Hi hi hi, może mówiła to żartem. Ja po pierwszym odcinku Superniani, który mój syn niestety przy okazji oglądał, często mówię do niego ze śmiechem "uspokój się, bo na karnego jeża cię posadzę". Śmiejemy się oboje Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Super Niania 12.10.06, 18:44 Ale zauważyłam, że "karny jeż" albo "karne krzesło" jest tam podstawową i niezawodną metodą wychowawczą, no chyba w każdym odcinku wystąpiło Odpowiedz Link Zgłoś