Dodaj do ulubionych

co slychac ?

13.10.06, 23:40
Obserwuj wątek
    • edycia274 Re: co slychac ? 13.10.06, 23:45
      spok
    • maja.mig Re: co slychac ? 13.10.06, 23:47
      pewnie juz wszyscy spia a ja pije piwo i nie mam co czytac nudy jak cholera
      • edycia274 Re: co slychac ? 13.10.06, 23:59
        ja nie śpie
    • figrut Re: co slychac ? 14.10.06, 00:01
      U mnie Placebo słychać i gotujące się słoiki z papryką smile Do tego popijam sobie
      czerwone, wytrawne winko smile))
      • edycia274 Re: co slychac ? 14.10.06, 00:09
        takiej to dobrze, ja pije herbatke bleeeeeeee
    • maja.mig Re: co slychac ? 14.10.06, 00:16
      a co jutro robicie? ja sprzayam od rana zakupy a na koniec do znajomych ,maly
      chodzi spac o 21 wiec dlugo nie posiedze i znowu na forum co za urozmaicony
      plan hehe
      • edycia274 Re: co slychac ? 14.10.06, 00:18
        wstaje robie śniadanko i jakos spędzam dzień z Niki...mój wróci póżno więć
        jestem zdana na sibie. jakieś sprzatanko spacerki itd
    • figrut Re: co slychac ? 14.10.06, 00:40
      Jutro ? Pranie muszę rozwiesić bo mi w misce zgnije, a jest tego uuuuu.... sad
      Dzieciaki wstają około szóstej. Robię im śniadanie, myję podłogę, nastawiam
      Krecika w kompie, padam na wielgachną, okrągłą pufę i próbuję oczy przymknąć.
      Nie na długo, bo za chwilę zaczyna się "mama, zobacz jak leci mój samolot; chcę
      siusiu; ja też chcę siusiu; on mi zabrał moje picie; Oliwer wrzucił rybkę do
      wanny; przytul mnie bo bajka się kończy; on mi zabrał mój klocek.... i tak w
      kółko. O przymknięciu oczu na dłużej niż jakieś siedem minut, nie ma co marzyć
      sad Ostatnio przymknęłam je na jakieś 15 minut zwiedziona błogą ciszą w kuchni
      [tu stoi komputer i myślałam, że bajki oglądają]. Ocknęłam się słysząc śmiech. W
      jadalni na podłodze rozlewała sie ogromna kałuża mleka, maślanki, śmietany, 12
      jajek i prawie litra oleju - według ich wersji, omleta robili. Poryczałam się z
      tego wszystkiego.
      • edycia274 figrut 14.10.06, 00:52
        tak właśnie kończy się co? przymknięcie oka..
        moja dziś o 5:30 wtała ja przymykałam a Ona
        jak wstałam t mieskzania nie poznałam , łacznie zkupa i sikami psa
        rozniesionymi po domu, wszystkimi płytami rozwalonymi, wszystko z lodówki
        wywalone i rozmemłane, koci żwirek wywalony, itd itd itd
        • figrut Re: figrut 14.10.06, 01:01
          Ha, ha, ha, mam tak samo smile Do tego dochodzą jeszcze ciągłe piski i jęczenia
          wielogodzinne starszego, który jest że tak powiem łagodnie... dość trudnym
          dzieckiem w sensie piszczenia i dziwacznych natręctw - za rączkę do ubikacji,
          sikanie z akurat tego, a nie innego kafelka terakoty, konieczne picie i
          przytulanie przed sikaniem itd., to taki maleńki urywek z całości. Dziś tak mnie
          wyprowadził z równowagi, że uciekłam po pomoc do Teściowej, bo jeszcze chwila, a
          mogła bym mu krzywdę zrobić sad Eh, już sama przed swoimi reakcjami uciekać muszę sad
          • edycia274 Re: figrut 14.10.06, 01:06
            ciesz się, że masz do kogo uciec smile)
            bo ja czasem mam ochote zawc jak wilk i nie wiem co dalej?? policzyć do 10?
            ale dziś byłam u psychologa zNiki więc nadziej, ze się to zmieni.
            a takto przymykam oko i mama sisi mówie tam jest nconik, mama pić , mówie tu
            butelka, mama jęść, ok wstaje robie i dalje kimam, mama bajke..mama to mama
            tamto wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    • alfa36 Re: co slychac ? 14.10.06, 01:04
      Wróciłam z imprezy nauczycielskiej i muszę nadrobic zaległości internetowe.
      • edycia274 Re: co slychac ? 14.10.06, 01:07
        o prosze bawiła się kobitka no prosze
        • figrut Re: co slychac ? 14.10.06, 01:11
          Ja też chcę na jakąś imprezkę !!!
          • edycia274 Re: co slychac ? 14.10.06, 01:12
            dobra spadam spać bo młode wstanie o 5 i znów demolke zrobi..papa laski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka