czajkax2 24.10.06, 16:06 Tak jak obiecałam zainteresowanym, informuje o tym fakcie na forum Moja druga córcia urodziła się 14 października, jest zdrowa, duża i oczywiscie piekna Dziękuje za zyczenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ojejkuniu Re: Urodziłam! 24.10.06, 16:08 piękna to napewno po mamusi. i niedługo okaże się też jaka jest mądra. oczywiście też po mamie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: bez zbednej wazeliny 24.10.06, 16:15 gratulacje od serducha))ja oczekuje mojej dziewuszki w lutym Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: bez zbednej wazeliny 25.10.06, 12:39 aska, to ty tak szybko? ledwo co napisalas, ze sie spodziewasz i juz prawie rodzisz?? myslalam ze jestes maj/czerwiec Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Urodziłam! 24.10.06, 16:18 Czajka) GRATULEJSZYN))))))))) ZDRÓWKA ZYCZĘ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: Urodziłam! 24.10.06, 16:18 O żesz Ty..., ale numer! Nie wiedziałam nawet, że jesteś w ciąży! No ogromne gratulacje)), połaskocz małą piekność w różową pietkę ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: gratulujeeeeeeee :) bardzo ,bardzo n/t 24.10.06, 16:39 Czjeczko!! Duzo spokoju, przespanych nocy, zero kolek i zazdrości starszej córy, zdrówka dla całej rodzinki i mnóstwo szczęścia dla Maleńkiej)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: gratulujeeeeeeee :) bardzo ,bardzo n/t 24.10.06, 16:39 CzAjeczko-oczywiście-sorki Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić-do krwi zrani... Moje chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
mama.igora Re: Urodziłam! 24.10.06, 17:29 jak to sie stalo ze ja nic nie wiedzialam. Tak czy owak, gratulacje!! ciesz sie teraz tymi chwilami. Odpowiedz Link Zgłoś
korniz Re: Urodziłam! 24.10.06, 18:14 gratulacje.A propo który poród łatwieszy i mniej bolesny? Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Gratuluję:) 24.10.06, 18:27 Nawet dziś o Tobie myślałam))))))) Nie wiem dlaczego, ale tak było Niech mała przyniesie Ci same radości Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Re: Gratuluję:) 24.10.06, 19:15 Gratulacje i wszystkiego dobrego dla całej trójeczki (dla tatusia też) Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaa Re: Urodziłam! 24.10.06, 18:59 Gratulacje, Czajka. nawet ostatnio się zastanawiałam jak tam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdasokolska Re: Urodziłam! 24.10.06, 19:09 Ja również gratuluje mamusi pięknej córusi, tausiowi pięknej mamusi i córusi, a córusi duuużo zdrówka i niech duuuża rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: Urodziłam! 24.10.06, 19:19 serdeczne życzenia wiele szczęścia dla całej Waszej czwórki Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Urodziłam! 24.10.06, 19:32 Serdeczne zyczenia aby rosła zdrowa i duza A jakie imie będzie nosić Utrapka? Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Urodziłam! 24.10.06, 19:48 Brawo!Juz chcialam pisac oficjalna prosbe do Lili1974 żeby nas poinformowała co z naszą Moderatorka. Gratuluje z calego serca! ps.co do imienia, to przepraszam ze sie wtrącam ale zostało ustalone chyba ze Dagmara bedzie sie nazywać Pijpulka? Ciotki Foremki podjęły takową decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: Urodziłam! 24.10.06, 20:01 Gratulacje! Zycze samych przyjemnych chwil z cora ale i duzo czasu na odpoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Urodziłam! 24.10.06, 20:14 bolalo?? nie bala sie ze umrzesz?? bo ja mam taka schize? Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Urodziłam! 24.10.06, 20:33 Oxy, PRAWDZIWA kobieta pięć minut po porodzie nie pamięta już jak cierpiała i o niczym innym nie marzy tylko o powtórce z rozrywki)))))))))) Ja tez miałam schizę, że umrę- i w czasie porodu nawet wydawało mi się jak ta szlachetna cząstkamojej osoby- duch- wyrwał się z ciała Wydawało mi się, że umarłam i patrzę na swoja powłokę z wysoka Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Urodziłam! 24.10.06, 20:36 Czajka chyba miala luz, bo to cesarka byla Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.bs Re: Urodziłam! 24.10.06, 21:08 Serdecznie gratuluję Moja córcia też urodziła się 14 października, ale roczek temu )) POzdrawiam i pomimo tego, że się nie znamy - życzę zdrówka dla Ciebie i córki (ja się prawie na forum nie udzielam, za to chętnie czytam emamę). Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Urodziłam! 24.10.06, 21:23 gratulujemy zdrowia, szczescia i spokoju. Mia i Emcia Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Urodziłam! 24.10.06, 21:19 ojjjj, zazdroszczę takich wrażeń zaraz po porodzie... cieszę się,że nie ma na świecie tylko takich wyrodnych i nieczułych jak ja. nabierajcie sił i nacieszcie się sobą nawzajem. do upadłego!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś