edycia274 Re: kto mnie przytuli n/t 06.11.06, 22:59 a bo mam wszystkiego dość . Dziś poszłam do szpitala, młoda miała miec jutro rezonans, znów odwołali. Chce miec już to za sobą. Nie mam siły latac po tych szpitalach. Noi mam się ochotę przytulić. Odpowiedz Link Zgłoś
pandora_ Re: kto mnie przytuli n/t 06.11.06, 23:03 Ja chetnie, ale nie za darmo - tez potrzebuje pocieszenia... I jeszcze ten deszcz... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: kto mnie przytuli n/t 06.11.06, 23:33 Tulu tulu Będzie dobrze. Musi! Odpowiedz Link Zgłoś
pandora_ Re: kto mnie przytuli n/t 06.11.06, 23:48 No jak to co? Trochę TLC (tender loving care) Odpowiedz Link Zgłoś
pandora_ Re: pandora 06.11.06, 23:52 czułej "kochającej" opieki Po prostu marzy mi się, żeby ktoś się dla odmiany zaopiekował mną i też przytulił, tak ot, dla przytulenia i żeby było miło... marzenie ściętej głowy Odpowiedz Link Zgłoś
pandora_ Re: pandora 06.11.06, 23:56 ba! pewnie idę zaraz spać, to i do młodego się przytulę - chory to śpi z mamą w dużym łóżku, a w łóżeczku pewnie kot. A rano znowu będę narzekać, że mnie dziecko kopnęło w szczękę Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: pandora 07.11.06, 00:02 ale Ty błędy poprawiasz ortograficzne a ja je robie (( buu Odpowiedz Link Zgłoś
pandora_ Re: pandora 07.11.06, 00:08 Ortofaszyzm zawieszę na kołku. Osinowym A wracając do tematu - pogoda chyba tak działa na wszystkich. Nawet mój kot łazi i miauczy bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: pandora 07.11.06, 00:20 Mój pies chodzi piszczt, ok to że szczeniak latam na dwór i nic nie sika kotka też miuki piski wrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: nie wszyscy na raz - edytka poczekaj 07.11.06, 00:15 Choliber nie rozdwoję się. Nie mogę, tam taki jeden skrzywdzony o twarzy jak k u p a - zdaniem g0sik, ratować go trzeba bo go dziewczyny spuszczą Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: nie wszyscy na raz - edytka poczekaj 07.11.06, 00:17 czy na forum coś się popsuło? utknęłam tu i nie moge wyjść,a tam tyle się dzieje buu Odpowiedz Link Zgłoś