Dodaj do ulubionych

odmóżdżenie

• ewasuwek Re: odmóżdżenie 09.11.06, 10:06
      a ja wczoraj oglądałam powtórkę tego programu i słyszałam że Mucha powiedziała,
      że kobiety w ciąży jej mówiły że w czasie ciąży ubywa troche mózgu (nie
      zacytuję jej bo dokładnych słów nie pamiętam)...
      zauważyłam też że za bardzo ne chciała rozmawiać na ten temat, może
      zweryfikowała troche swoje poglądy...

ewa
      • malila Re: odmóżdżenie 09.11.06, 10:19
        ewasuwek napisała:

> a ja wczoraj oglądałam powtórkę tego programu i słyszałam że Mucha
        powiedziała,
        >
        > że kobiety w ciąży jej mówiły że w czasie ciąży ubywa troche mózgu

Uwierzyła?wink))
    • abosa Re: odmóżdżenie 09.11.06, 10:11
      nie smile
      odmóżdżenie może się zdarzyć, ale reguły bym z tego nie robiła;
      jest jak cukrzyca ciążowa: występuje dośc często, na szczęście w większości
      przypadków cofa się smile
    • edorka1 A panowie odmóżdżeni? Przez starania czyżby???? 09.11.06, 10:21
      Jestem raczej skłonna wierdzić, że odmóżdżenie jest przypisane do osobników bez wzgledu na płeć, rodzaj porodu i ilość posiadanego potomstwa.Generalne znam też wielu bezmózgowców płci męskiej i z rozumowania Muchowego można idąc dalej wykombinować, że może mieć to zwiazek z ilością potencjalnych działań zmierzających do posiadania potomstwa. Że się to ma odwrotnie proporcjonalnie, znaczy.
      Można podyskutować w deszczowy dzień na temat jak ma sie sprawnośc seksualna osobników do sprawności intelektualnej. Albo jeszcze jak się ma do tego używanie bądź nie środków antykoncepcyjnych - czy hamuje zjawisko czy wzmaga????
    • olamad Re: odmóżdżenie 09.11.06, 10:23
      Poprostu kobietka zdaje sobie sprawę, ze zegar tyka, wszyscy dookoła cieszą sie
      z macierzyństwa, a ona nawet nie ma z kim planów prokreacyjnych robić.. Z tego
      co słyszałam, z Wojewódzkim już nie jest.. I stąd taka poza: największego wroga
      macierzyństwa, bo przecież za chiny ludowe się nie przyzna, ze nikt jej nie
      chce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka