ewasuwek Re: odmóżdżenie 09.11.06, 10:06 a ja wczoraj oglądałam powtórkę tego programu i słyszałam że Mucha powiedziała, że kobiety w ciąży jej mówiły że w czasie ciąży ubywa troche mózgu (nie zacytuję jej bo dokładnych słów nie pamiętam)... zauważyłam też że za bardzo ne chciała rozmawiać na ten temat, może zweryfikowała troche swoje poglądy... ewa Odpowiedz Link Zgłoś
malila Re: odmóżdżenie 09.11.06, 10:19 ewasuwek napisała: > a ja wczoraj oglądałam powtórkę tego programu i słyszałam że Mucha powiedziała, > > że kobiety w ciąży jej mówiły że w czasie ciąży ubywa troche mózgu Uwierzyła?)) Odpowiedz Link Zgłoś
abosa Re: odmóżdżenie 09.11.06, 10:11 nie odmóżdżenie może się zdarzyć, ale reguły bym z tego nie robiła; jest jak cukrzyca ciążowa: występuje dośc często, na szczęście w większości przypadków cofa się Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 A panowie odmóżdżeni? Przez starania czyżby???? 09.11.06, 10:21 Jestem raczej skłonna wierdzić, że odmóżdżenie jest przypisane do osobników bez wzgledu na płeć, rodzaj porodu i ilość posiadanego potomstwa.Generalne znam też wielu bezmózgowców płci męskiej i z rozumowania Muchowego można idąc dalej wykombinować, że może mieć to zwiazek z ilością potencjalnych działań zmierzających do posiadania potomstwa. Że się to ma odwrotnie proporcjonalnie, znaczy. Można podyskutować w deszczowy dzień na temat jak ma sie sprawnośc seksualna osobników do sprawności intelektualnej. Albo jeszcze jak się ma do tego używanie bądź nie środków antykoncepcyjnych - czy hamuje zjawisko czy wzmaga???? Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: odmóżdżenie 09.11.06, 10:23 Poprostu kobietka zdaje sobie sprawę, ze zegar tyka, wszyscy dookoła cieszą sie z macierzyństwa, a ona nawet nie ma z kim planów prokreacyjnych robić.. Z tego co słyszałam, z Wojewódzkim już nie jest.. I stąd taka poza: największego wroga macierzyństwa, bo przecież za chiny ludowe się nie przyzna, ze nikt jej nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś