Dodaj do ulubionych

kreska na brzuchu

IP: *.* 20.05.01, 10:18
jestem w 16 tygodniu i nie mam ciemnej kreski na brzuchu(jest tylko lekko widoczna)czy to normalne?kiedy powinna sie pojawic?
Obserwuj wątek
    • Gość: andzia Re: kreska na brzuchu IP: *.* 20.05.01, 12:18
      aga czy Ty na prawde nie masz innych zmartwien?sa kobiety ktore maja widoczna ta kreske i takie u ktorych jest mniej widoczna to jest zupelnie bez znaczenia dla ciazy ciesz sie ze jest wszystko ok i nie przejmuj sie takimi glupstwami a co do kresko to na pewno troche sciemnieje
    • Gość: Ania Re: kreska na brzuchu IP: *.* 20.05.01, 13:07
      Kreska może się wcale nie pojawić. Ja jestem w 31 tygodniu i nic takiego nie mam. Moja mam tez jej nie miała. To kwestia skłonności skóry do rozstępów. Podobno to jet genetyczne.Pozdrawiam,Ania
    • Gość: jadźka Re: kreska na brzuchu IP: *.* 20.05.01, 19:39
      ja nie miałam wogóle dopiero po porodzie się ujawniła jak zbiegła się skóra a i tak była ledwo widocznasmile
    • Gość: Adzia Re: kreska na brzuchu IP: *.* 21.05.01, 07:43
      To nie ma nic wspólnego z żadnymi rozstępami! Jest to sprawa hormonalna, a więc, jak zwykle bywa z takimi rzeczami, u każdej kobiety moze być inaczej. Zreszta 16 tydzień to jeszcze wcześnie, czekaj cierpliwie, u mnie pojawiła się gdzieś tak pod koniec 6 miesiąca. Tylko jak dotąd (8 miesięcy dziecko) jeszcze nie chce całkowicie zniknąć. A lato tuż tuż.... ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka