Gość: guest IP: *.* 22.05.01, 12:05 Czy macie podobne objawy? Co jakiś czas mój brzuch rytmicznie podskakuje. Czuję pukanie, mam wrażenie, że mała ma czkawkę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Czkawka IP: *.* 22.05.01, 15:43 Masz racje - to jest czkawka. Jak ja poczulam takie uderzenia to sie strasznie przestraszylam i nie wiedzialam co sie dzieje. Pozniej okazalo sie wlasnie, ze to czkawka. Weronika w brzuszku miala ja bardzo czesto i po urodzeniu rowniez. To normalne.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Czkawka IP: *.* 22.05.01, 16:28 To pewnie czkawka, moja mała w brzuchu tez ją czasami miewa. Podobna taka czkawka w ogole nie jest dla dziecka męcząca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Czkawka IP: *.* 23.05.01, 06:16 MOje dzieci również miewały czkawkę (często). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_t Re: Czkawka IP: *.* 13.09.01, 09:38 Moje jedno male tez ma od kilku dni czkawke... najpierw myslalam, ze cos jest nie tak, dopiero maz wczoraj zwrocil uwage, ze to jest takie rytmiczne podskakiwanie. smieszne, drugiemu bąblowi to wcale nie przeszkadza!~ natomiast mnie troche tak - dzidzia mi sie obija o watrobe, skaczac sobie rytmicznie... ale Mozart ja uspokaja! papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Czkawka IP: *.* 13.09.01, 09:47 Moja mała też bardzo często ma czkawkę. PozdrawiamMonika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Czkawka IP: *.* 13.09.01, 10:32 Wczoraj moje maleństwo tez miało czkawkę. Zastanawiałam się czy nie po soku marchewkowym, który wypiłam na czczo. Właściwie od czego ma się czkawkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Czkawka IP: *.* 13.09.01, 11:57 chyba dzieciaczki po tym jak się nałykaja wód płodowych.moja córeczka miała czkawke w brzuchu i po porodzie , pozatym wymiotowała dwa dni wodami płodowymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Czkawka IP: *.* 13.09.01, 20:27 Och, pocieszyłam się, czytając, że te rytmiczne ruchy to zwykła czkawka... Bo ja sobie ubzdurałam, że to może drgawki i dość mnie to martwiło... Dobrze, że jesteście, Dziewczyny!Kasia R Odpowiedz Link Zgłoś