Dodaj do ulubionych

sposób na upały

IP: *.* 16.07.01, 08:44
Jak wam się udało przeżyć weekend? Po sobotnich męczarniach na świeżym powietrzu niedzielę postanowiślmy spędzić w domu, a konkretnie w wannie z zimną wodą. Czy ktoś ma lepszy pomysł na upały?
Obserwuj wątek
    • Gość: usia Re: sposób na upały IP: *.* 16.07.01, 08:50
      Strzał w tył głowy albo wyjazd na koło podbiegunowe....ja umieram z gorąca, ale chyba bedzie zmiana pogody, bo kręci mnie noga!
    • Gość: guest Re: sposób na upały IP: *.* 16.07.01, 08:52
      My posunęliśmy się dalej. W zeszłym roku w końcowo- sierpniowe upały zakupiliśmy W jednym z hipermarketów (pół dnia spędzone w klimatyzowanym pomieszczeniu Hi hi hi) basenik dla córy, który potem rozłożyliśmy w naszym jedynym praktycznie pokoju na folii budowlanej rociągniętej na parkiecie. Drżeliśmy trochę co będzie jak mała odkryje koreczek w środku basenika. Wody poszło co niemiara ale dziecko było szczęśliwe.
      • Gość: guest Re: sposób na upały IP: *.* 16.07.01, 08:56
        Super Kupuję pomysł!! A może mawet uda się jakiś basenik ustawić na balkonie :-)
        • Gość: usia Re: sposób na upały IP: *.* 16.07.01, 09:13
          No to uważaj na sąsiadów z dołu, bo u nas są wyjątkowo awanturniczy i kilka kropel na balkonie to dla nich koniec świata...
          • Gość: guest Re: sposób na upały IP: *.* 16.07.01, 13:02
            Miałam podsunać pomysł z basenikiem, ale Wiesia mnie ubiegła...My mieszkamy na parterze (ile plusów, to ho ho - jeszcze niedawno dźwigałam chłopaka na 2 piętro a z nim siaty, torby, itd..). I po weekendzie spędzonym u znajomych na działce, gdzie był właśnie dmuchany basenik 2.5x2.5, a mój dwulatek przesiedział w zimnej wodzie dwa dni i nawet kataru nie dostał, zdecydowaliśmy: basenik na balkon (przed blok raczej nie wyniosę...). Takiego szczęścia u mojego dziecięcia dawno nie widziałam...:bounce: A basenik mozna zabrać choćby kilometr za miasto...I dziecie z głowy...
            • Gość: guest Re: sposób na upały IP: *.* 16.07.01, 13:49
              Baseniki są super tylko uważajcie na sąsiadów z dołu, ja mieszkam na pierwszym i w sobotę gdy moja mała siedziała w baseniku na balkonie mężuś jej pozazdrościł i wszedł do pompowanego basenika (upał tłumaczy wszystko) i po 5 minutowym szaleństwie basenik się przechylił i opróżnił na wystający balkon sąsiadów. Sobotnie popołudnie spędziłam piorąc rzeczy sąsiadów i sprzątając im balkon. Dziś jedziemy kupić plastikowy.
            • Gość: guest Re: sposób na upały IP: *.* 16.07.01, 21:59
              ja nie mam basenika :( co pol godziny wsadzam malucha do umywalki (bo wanny tez nie mam :( ) a na prysznic jeszcze za maly i ten stworek tupta tam nozkami, chlapie na lustro i zjada przy okazji mydlo. A ja ze starsza corka wlazimy pod lodowaty prysznic tylko nie wiem dlaczego wogole nie wysychamy??? Pewnie zanim wyschniemy to juz sie zdazymy spocic ;) Fajnie ze juz pada!!!!
    • Gość: guest Re: sposób na upały IP: *.* 17.07.01, 10:14
      a ja nie mam balkonu.....
      • Gość: guest Re: sposób na upały IP: *.* 17.07.01, 11:45
        To smutne :-(, ... ale może masz ogródek :crazy:... a może wannę ..:hap: P.S ale mam ubaw z tymi buźkami :-)
        • Gość: guest Re: sposób na upały IP: *.* 17.07.01, 12:45
          No! Mam wannę i basenik, o którym pisałam wcześniej hurra !!! :hot: :hot: :hot:
          • Gość: guest Re: sposób na upały IP: *.* 17.07.01, 13:24
            W zeszłym roku mój mąż kupił urządzenie zwane wentylatorem.Zupełnie niedpceniany sprzęt z zeszłego sezonu ,teraz sprawdza się znakomicie.Takie małe śmigiełka(tylko koniecznie z osłonką)naprawdę dużo dają!!!Nie jest tak strasznie duszno.:hot:Pozdrowionka Gosia
    • Gość: guest Re: sposób na upały IP: *.* 17.07.01, 16:44
      hej w weekend kąpałam się w dunajcu razem z moim półrocznym brzdącema wczoraj wystawiłam na balkon wanienkę do kąpieli (nie mam baseniku)jaka radość była!!!!! :-)pozdrawiammagda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka