Dodaj do ulubionych

proszę o pomoc

IP: *.* 24.07.01, 14:40
kochane mamyciężko mi prosić Was o pomoc przyznaję, że ciężko mi z tym.ale nie widzę już innego wyjścia dlatego zwracam się z moim problemem do Was. Długo zastanawialiśmy się z mężem czy" stać" nas na dziecko? a pozatym leczyłam się na niepłodność więc kiedy urodził nam się synuś byliśmy SZCZĘŚLIWI! ale niestety okazuje się,że nie dajemy radę finansowo, mój mąż nie wie, że poproszę Was o pomoc uważa, żę nie powinnam. Chciałam Was drogie mamy zapytać czy nie macie ubranek, z których wyrosły już wasze pociechy? Byłabym Wam bardzo wdzięczna! pozdrawiam zawstydzona Edyta
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: proszę o pomoc IP: *.* 24.07.01, 14:43
      Jedno pytanie, ile ma latek?Dawaj na priva dane i juz pomagamy
      • Gość: guest Re: proszę o pomoc IP: *.* 24.07.01, 14:56
        ale szybka reakcja jestecie niesamowite! maluszek ma 4 miesiące. a oto mój e-mail eczeczko@poczta.onet.pl BARDZO OGROMNE DZIĘKI JESTEŚCIE WSPANIAŁE !
    • Gość: guest Re: proszę o pomoc IP: *.* 24.07.01, 14:48
      W jakim wieku jest Twój sunuś, jaki duży? Czy potrzebujesz jeszcze czegoś oprócz ubranek? W miarę możliwości chciałabym Ci pomóc, tyle, że obecnie dysponuję rzeczami dla malucha - moja dzidzia ma 7 m-cy.Pozdrawiam Katarzyna.
    • Gość: guest Re: proszę o pomoc IP: *.* 24.07.01, 14:57
      I oczywiscie adresik.......
    • Gość: guest Re: proszę o pomoc IP: *.* 24.07.01, 15:05
      CzescDawaj adres na priva... Mam troche rzeczy po KubusiuPozdrawiam Kassia
    • Gość: guest Re: proszę o pomoc IP: *.* 24.07.01, 15:12
      Edyta!napisz do mnie na priva - jak jesteś z W-wy to nawet ci podrzucę, a może oprócz ubranek jeszce coś by Wam się przydało.Agnieszka
    • Gość: Isia Re: proszę o pomoc IP: *.* 24.07.01, 15:13
      Z ogromną przyjemnością! Mam wprawdzie córeczkę, ale i ze starszego synka też coś zostało. Napisz mi proszę, jaki rozmiar potrzebujesz, co poza ubrankami, no i skąd jesteś, adres. Oto mój:TomekB@acn.waw.plI głowa do góry. Z dołka zawsze się wychodzi! Masz w nas przyjaciół! Pa! :hello:
      • Gość: guest Re: proszę o pomoc IP: *.* 24.07.01, 15:37
        Mam trochę rzeczy po maluchu. Pzyślij na priva swój adres i rozmiar ubranek dla dziecka. Jestem z Wrocławia. Mam też fajną spacerówkę w dobrym stanie (gdybyś chciała). Nie martw się!!! Pozdrawiam - jula jula72@poczta.onet.pl
        • Gość: guest Re: proszę o pomoc IP: *.* 24.07.01, 15:45
          kochani!podaję adres który aktualny jest do końca sierpniaEdyta Czeczkoul. Świerczewskiego 8/8 67-300 Szprotawaprzyda mi się wszystko co potrzebne jest maluszkowi nie jestem w stanie podziękować wszystkim oddzielnie więc pozwólcie że robię to w taki sposóbWIELKIE DZIĘKI POZWALACIE MI WIERZYĆ W TO ŻE ISTNIEJĄ DOBRZY LUDZIE!!! maluszek w chwili obecnej nosi rozmiar 68 ale potrzebne mi będą i większe ciuszki na później dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka