Dodaj do ulubionych

Wyjasnienie do Milki

IP: *.* 25.07.01, 00:42
Droga Milko. Zgadza sie usunelam czesc postow z tematu "Klinika Damiana to nie raj" ale nie bylo to uczynione zlosliwie. Nie rodzilam w Damianie wiec nie wiem jak to jest i nie znam nikogo kto by tam rodzil dlatego nie bylo to moje subiektywne odczucie. Zauwazylam po prostu ze z tego wszystkiego zaczyna wywiazywac sie nieprzyjemna dyskusja ktora moglabysie skonczyc jak niektore dyskusje na forum. Nie usunelam tylko Twojego postu ale i inne ktore zaczynaly sie iskrzyc. Naskakiwanie na Damiana powoli zaczelo sie naskakiwaniem na siebie nawzajem a to nieprzyjemna sprawa. Jezeli baaardzo Cie zezloscilam to przepraszam i jakos to zrekompensuje(moze jakims kawalkiem pysznego ciasta?)Mam nadzieje ze nie masz do mnie zalu ale nie chce bysmy wyladowywaly swoje emocje na tym forum a jesli juz bardzo chcemy(no bo my kobitki to jestesmy zmienne) to dajmy oddzielny post.Spojrzalam na to wszystko obiektywnie gdyz nigdy nie slyszalam o Damianie i nie mialam podstaw by usuwac posty narzekajace na niego. Piszmy o szpitalach ktore powinnysmy omijac ale tak by nikt nie poczul sie obrzucany.Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam Milko.Mam nadzieje ze postarasz sie zrozumiec mnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Wyjasnienie do Milki IP: *.* 25.07.01, 08:17
      Mój post też został usunięty, mam tylko drobną prośbę aby usunąć z postu Agaty i Celi zdania że zgadzają się z Jolą, bo ktoś kto będzie to czytał pomyśli że niewiadomo jakiego paszkwila tam walnęłam, jeśli to możliwe to dziękuje
    • Gość: guest Re: Wyjasnienie do Milki IP: *.* 25.07.01, 08:31
      Przepraszam, ale sądziłam i dalej sądzę że to forum jest między innymi po to, żeby można było napisać to, czego nigdzie indziej się nie przeczyta, bo albo tekst jest sponsorowany, albo... niepoprawny ideologicznie. Może my będziemy mieć też wpływ i możliwość oceny postów? Zauważyłam że są osoby zadowolone z Damiana i nie, w moim odczuciu to ważne żeby poznać "za" i "przeciw"; wolę taką brutalną prawdę niż lukrowane ciastko w środku sleśniałe.Słowem ta "cezura" niebardzo mi się podoba :(
    • Gość: guest Re: Wyjasnienie do Milki IP: *.* 25.07.01, 10:17
      Zgadzam się z Baśką. Rozumiem, że moderator może wyrzucić wulgarne czy obelżywe posty ( o ile takie wogóle się trafiają - nie bardzo w to wierzę ). Ale cenzura?!! Posty, które "zaczynały się iskrzyć"?! Tu nie chodzi o rekompensatę, tylko o wolność wypowiedzi. Moim zdaniem takie działanie nie zgadza się z ideą forum i jest wysoce naganne. Czy teraz pisząc list, mamy się zastanawiać, czy spodoba się on moderatorowi? Wyrażam swój zdecydowany sprzeciw, nie zgadzam się na "cenzurę" na forum, cenzurę, która na dodatek kieruje się nieznanymi mi kryteriami.Katarzyna
      • Gość: guest Re: Wyjasnienie do Milki IP: *.* 25.07.01, 10:27
        Ja też się pod tym podpisuję. Anno, pytaj uczestników forum (tak jak Agata), jeśli temat zrobi się naprawdę kontrowersyjny. Ten taki nie był. Cenzura może wszystko zepsuć!
    • Gość: guest Re: Wyjasnienie do Fynn IP: *.* 25.07.01, 11:24
      Witaj Anno!Trafiłas w sedno, bo ja z mięsa najbardziej lubię ciastka! Uwielbiam ciasto, kupiłas mnie tym ciachem, mniam mniam!Nie gniewam się, ale tak być nie powinno! Nie zgadzam się bym obrzuciła kogos błotem pisząc, że i w Damianie nie jest super chruper, fakt, że dziecko jest pół sierotą, bo matka się wykrwawiła przy porodzie jest faktem i nic tego nie zmieni, a do Damiana mając wystarczająco dużo kabzy by zapłacić za poród bym nie poszła i basta! Był to ewidentny błąd lekarzy z Damiana, tym bardziej przykry, że dotyczył żony przyjaciela. Nie powinnas była wyciapać tych postów, inne posty moim skromnym zdaniem np. o sekcie, Bogusi i z tym tematem związane, to jest jatka, a ten o Damianie nie. I nie dlatego, że mój, tam też zabierałam głos! Cenzura dobrze, że działa, ale poszła w zgoła złym kierunku. Każdy ma prawo do błędów, ty Anno też! pozdrawiammilkaPS. Ale mnie korci,że może bys go wkleiła? Dzięki! No bo na pewno masz jakies backupy postów wyciętych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka