Gość: fynn
IP: *.*
25.07.01, 00:42
Droga Milko. Zgadza sie usunelam czesc postow z tematu "Klinika Damiana to nie raj" ale nie bylo to uczynione zlosliwie. Nie rodzilam w Damianie wiec nie wiem jak to jest i nie znam nikogo kto by tam rodzil dlatego nie bylo to moje subiektywne odczucie. Zauwazylam po prostu ze z tego wszystkiego zaczyna wywiazywac sie nieprzyjemna dyskusja ktora moglabysie skonczyc jak niektore dyskusje na forum. Nie usunelam tylko Twojego postu ale i inne ktore zaczynaly sie iskrzyc. Naskakiwanie na Damiana powoli zaczelo sie naskakiwaniem na siebie nawzajem a to nieprzyjemna sprawa. Jezeli baaardzo Cie zezloscilam to przepraszam i jakos to zrekompensuje(moze jakims kawalkiem pysznego ciasta?)Mam nadzieje ze nie masz do mnie zalu ale nie chce bysmy wyladowywaly swoje emocje na tym forum a jesli juz bardzo chcemy(no bo my kobitki to jestesmy zmienne) to dajmy oddzielny post.Spojrzalam na to wszystko obiektywnie gdyz nigdy nie slyszalam o Damianie i nie mialam podstaw by usuwac posty narzekajace na niego. Piszmy o szpitalach ktore powinnysmy omijac ale tak by nikt nie poczul sie obrzucany.Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam Milko.Mam nadzieje ze postarasz sie zrozumiec mnie.