Dodaj do ulubionych

australio odezwij sie!!!!!!!!!!!!

IP: *.* 01.08.01, 12:28
wiem, ze nie na temat ale regionalne nie sa zbyt czesto odwiedzane wiec....w grudniu wybieram sie na miesiac do australii, okolice perth i chcialabym zebrac info o tamtejszych produktach dla dzieci alergicznych, o mace ziemniaczanej, owadach jadowitych, sunblokach, repelentach itd, itp. bardzo prosze o kontakt. email: gombek@yahoo.comdzieki. j......ps: jeszcze raz przepraszam za robienie balaganu na forum ale to dla mnie naprawde wazne. w koncu nie codziennie jezdzi sie z 1.5 rocznym dzieckiem na koniec swiata (dla niektorych poczatek, hehehe) jjjj
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: australio odezwij sie!!!!!!!!!!!! IP: *.* 02.08.01, 00:57
      Kochana Jojo :)Polecam Ci www.gazeta.pl pozniej wejdz na forum nastepnie na forum polonia za granica tam jest watek o Polakach zamieszkujacych w Astralii jest ich nawet sporo , najlepiej umiesc tam nowy watek pewnie sie ktos odezwie :hello:Basia ( ta ktora ma problem z synem meza ) Buziak
      • Gość: guest Re: australio odezwij sie!!!!!!!!!!!! IP: *.* 02.08.01, 12:49
        serdeczne dzieki. mam nadzieje, ze twoje problemy deczko sie zmniejszyly albo przynajmniej lekko zbladly. pozdrawiam serdecznie.j............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka