Gość: guest IP: *.* 15.08.01, 22:52 Czy ktos ma doswiadczenia z 3 dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Bede Mama po raz 3 IP: *.* 16.08.01, 07:44 Jeszcze nie. Czeka mnie to dopiero od marca. Ale po dwójce wiem, że 1+1 nie równa się 2 razy tyle co jedno. Nie wiem jakie równanie ułożę po urodzeniu się trzeciego. Ale jestem dobrej my?li.PozdrawiamMarta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Bede Mama po raz 3 IP: *.* 20.08.01, 09:41 No dobra, ale czy 1+1 to więcej niż 2x jedno, czy mniej. Bo ja czekam na drugie i nie umiem sobie na razie tego wyobrazić. Jak to będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Bede Mama po raz 3 IP: *.* 16.08.01, 22:48 Ja mam termin na 19 lutego, ale troche mnie to zaczyna przerazac jak damy sobie rade np. zakupy, dodatkowy fotelik w samochodzie, dodatkowe lozeczko itd. Ale najwazniejsze, zeby dziecko bylo zdrowe. Ja czuje sie dobrze, nie mam nudnosci wiec moge normalnie funkcjonowac, ale gdybym wymiotowala przez 4 miesiace jak poprzednio, bedac z corka w ciazy byloby zle. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Bede Mama po raz 3 IP: *.* 20.08.01, 09:37 Ja Viko mam trzy panny i fasoleczke w brzuchu))Da sie przezyc. A jaka bedzie roznica wieku?No, karuzela to bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Bede Mama po raz 3 IP: *.* 21.08.01, 00:50 do Gosi 26,I jak dajesz sobie rade? Czy mozesz liczyc na czyjas pomoc, bo ja jedynie na pomoc meza. Jak trzecie sie urodzi w lutym to najstarszy syn bedzie mial 3 lata, a corcia 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Bede Mama po raz 3 IP: *.* 21.08.01, 16:04 hej Vica!moja mama ma czworo dzieci! to jest extra i ja tez tak chce zwlaszcza ze teraz jest o niebo latwiej niz w latach 70.80. prawda?pozdraiwam serdecznie cleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Bede Mama po raz 3 IP: *.* 21.08.01, 23:59 Poniewaz nas bylo tylko dwoje i z perspektywy czasu wszyscy oceniamy, ze bylo nas za malo. My postanowilismy miec trojkei to z mala roznica wieku, zeby lepszy byl kontakt miedzy dziecmi, a ponadto jak mowie do meza nie po to konczylam studia, zeby siedziec non stop w pieluchach. A tak dzieci rosna z roku na rok wiec i ja bede mogla pomyslec o pracy zawodowej, bo niestety mi jej brakuje. Moze kogos tym oburze, ale nie czuje sie do konca usatysfakcjonowana byciem w domu. Serdecznie pozdrawiam wszystkie Mamy.Do Gosi 26To prawda w USA zyje sie latwiej, bo jesli pracujesz nie musisz sie martwic, ze Ci zabraknie do pierwszego, a jest to naprawde wazne. Oczywiscie, ze mam podwojny wozek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Bede Mama po raz 3 IP: *.* 22.08.01, 00:23 ja z ta praca podobnie sobei kombinowalam, z dwojka dzieci skonczylam studia, podszkolilam sie trioche w zawodzie i teraz kolajna dwujeczka rzutem na tasme.I chyba koniec Tez mi zalezy na malej roznicy wieku miedzy dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Bede Mama po raz 3 IP: *.* 21.08.01, 21:04 Ja tez tylko meza mialam w odwodzie, a tak naprawde to wiekszosc czasu spedzalam sama, z tym, ze moej coreczki byly juz starsze 7 i 8 lat gdy pojawilo sie to trzecie....W domu balaganu nie dalo sie opanowac do dzisiaj,obiady nadal sa wielce improwizowane,diweje niz jedno danie pojawia sie chyba tylko na Gwiazdke Ale generalnie jest super. A zaraz bedzie nastepne sliczne bobo i znawu mlynek A twoje maluchy pewnie szybko zlapia wspolny jezyk i petanie sie pod nogami z jeczeniam, ze sie nudze zostanie ci oszczedzone..... Gratuluje. A w Stanach to pewnie bajka.... te wozki dlawiecej niz dwojga dzieci... mmmm..... marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Bede Mama po raz 3 IP: *.* 21.08.01, 14:53 Hey Vica!Moze pomylilo mi sie, ale wyczytalam, ze mieszkasz w Stanach!Tak sie sklada, ze ja tez i spodziewam sie dzidziusia.Sluchaj szukam mamy, ktora ma doswiadczenie w zakupach dla maluchow w tym kraju: wozek, ciuszki itd.Mieszkam tu od roku i narazie wyprawka mnie przeraza, kompletnie nie wiem jakich firmy rzeczy sa sprawdzone, przeciez sama wiesz jak duzo bubli mozna tutaj kupic.Jezeli mozesz to skrobnij cos do mnie.Pozdrawiam. joannak@core.com Odpowiedz Link Zgłoś