Dodaj do ulubionych

z gołą d..... wygodnie???????

12.11.06, 16:20
Mój mąż najczęściej (oczywiście, gdy nikogo sie nie spodziewamy) paraduje po
mieszkaniu z gołym tyłkiem, w samej tylko koszulce.
Mówiłam, że nie jest to fajny pomysł, chodzi, majta, drapie się itp. Że już
nie wspomnę, ze całkiem mi sie "opatrzył" smile
Ale jemu jest tak najwygodniej :[

Wasi Panowie tez są tacy wygodni?
Obserwuj wątek
    • kotbehemot6 Re: z gołą d..... wygodnie??????? 12.11.06, 16:22
      eeeeee...nieeeee...smile))) jak jest gorąco to paraduje w luźnych bokserakach( chyba g się wtedy robi)))..ale bez , nie
      • lidia23 Re: z gołą d..... wygodnie??????? 12.11.06, 20:19
        Mój też chodzi w luźnych bokserkach
    • monia145 Re: z gołą d..... wygodnie??????? 12.11.06, 16:24
      Nie.
      Mój mąż jest wstydliwysmile
      Nago paraduje tylko w sypialni i w łazience....

"Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie ubierają tego w słowa"
    • wegatka Re: z gołą d..... wygodnie??????? 12.11.06, 16:26
      Jak się sprzęt tak puści luźno i podda sile grawitacji, to istnieje
      prawdopodobieństwo, że może się od tego wydłużyć. Może dlatego Twój mąż nie nosi
      gatek wink
      • ibulka Re: z gołą d..... wygodnie??????? 12.11.06, 17:53
        Ahahahaha smile))

Gorzej jak się wydłuży, ale tylko niektóre fragmenty będą mogły stanąć w
        gotowości big_grin
        • monia323 Re: z gołą d..... wygodnie??????? 12.11.06, 18:55
          pogoniłmbym go z domu a na seks napewno nie miałabym ochoty juz nigdy.
          Obrzydliwy ten twój facet. Fe!
          • moofka Re: z gołą d..... wygodnie??????? 12.11.06, 21:59
            monia323 napisała:

> pogoniłmbym go z domu a na seks napewno nie miałabym ochoty juz nigdy.
            > Obrzydliwy ten twój facet. Fe!

to jak wy to robicie skoro widok golego faceta tak na ciebie dziala? ;DD

• monia323 Re: z gołą d..... wygodnie??????? 13.11.06, 09:39
              a to nie wiesz jak to sie robi?
              Czy to oznacza ,że ja mam chodzic na golasa i mój M również . Przecież to
              obrzydliwe.
              • moofka Re: z gołą d..... wygodnie??????? 13.11.06, 09:59
                monia323 napisała:

> a to nie wiesz jak to sie robi?
                > Czy to oznacza ,że ja mam chodzic na golasa i mój M również . Przecież to
                > obrzydliwe.

no nie wiem wink
                ja na tyle jeszcze jędrna jestem, ze chlop sie cieszy jak sie goło przechadzam
                ja zacznie uwazac ze jestem obrzydliwa na golasa to pomysle o podciagnieciu
                sobie tu i owdzie
                albo kupie sobie flanelowa koszule z podwyzszonym stanem a jemu polarowy
                szlafrok w krate ;D
                • monia323 Re: z gołą d..... wygodnie??????? 13.11.06, 10:51
                  chcesz to chodz i podciagaj sobie i tu i ówdzie. Ja tam uważam ,że po to są
                  majtki, staniki, podomki itp. żeby je uzywać a nie na golasa po domu latać. tym
                  bardziej gdy są w domu dzieci. Chcesz to lataj i pokazuj dupę wszystkim ( tylko
                  pamiętaj jeszcze o zasłanianiu okien, bo sąsiedzi bedą mieli niezły ubaw.
                  Możesz równiez wyjść na uline nie odziana. bo czemu nie?
                  • moofka Re: z gołą d..... wygodnie??????? 13.11.06, 10:55

monia323 napisała:

> chcesz to chodz i podciagaj sobie i tu i ówdzie. Ja tam uważam ,że po to są
                    > majtki, staniki, podomki itp. żeby je uzywać a nie na golasa po domu latać.
                    tym
                    >
                    > bardziej gdy są w domu dzieci. Chcesz to lataj i pokazuj dupę wszystkim (
                    tylko
                    >
                    > pamiętaj jeszcze o zasłanianiu okien, bo sąsiedzi bedą mieli niezły ubaw.
                    > Możesz równiez wyjść na uline nie odziana. bo czemu nie?

no cóż jestesmy stosunkowo mlodym malzenstwem i faktycznie maz woli jak latam
                    naturalnie niz w "podomce" (cóż za urocze słowo ;P)
                    • monia323 Re: z gołą d..... wygodnie??????? 13.11.06, 10:58
                      słowo normmalne jak każde inne.
                      My tez jesteśmy młodym małzeństwem.
                  • mama.igora Re: z gołą d..... wygodnie??????? 13.11.06, 22:40
                    monia323, albo jestes pruderyjna, albo zacofana, albo z oazy, albo z tych co
                    tylko po ciemku... nie wiem, ale ze tez sa jescze dziewczyny co sa chocby jedna
                    noga w XXI wieku 9internetu uzywaja to juz cos) a takie dzikie...
              • dag_mara Re: z gołą d..... wygodnie??????? 13.11.06, 11:02
                monia323 napisała:

> a to nie wiesz jak to sie robi?
                > Czy to oznacza ,że ja mam chodzic na golasa i mój M również . Przecież to
                > obrzydliwe.

To robicie "to" w majtkach ???
                wygodniej chyba bez ......
                • monia323 Re: z gołą d..... wygodnie??????? 13.11.06, 11:05
                  tak oczywiście dziecko.
                  • dag_mara Re: z gołą d..... wygodnie??????? 13.11.06, 11:14
                    monia323 napisała:

> tak oczywiście dziecko.

przecież cały czas mówimy o dziecku. Chyba że jeszcze inne rzeczy robicie w
                    majtkach ?
                    • monia323 Re: z gołą d..... wygodnie??????? 13.11.06, 11:16
                      ależ oczywiście.
                • utalia Re: z gołą d..... wygodnie??????? 13.11.06, 11:08
                  u nas odwrotnie, to ja chodze goła
                  • monia323 Re: z gołą d..... wygodnie??????? 13.11.06, 11:11
                    i co nie wstydzisz się?
                    Uważaj żebys sie męzowi nie opatrzyła bo wtedy to bzyknąc ćie nawet nie bedzie
                    chciał
                    • joanna266 monia;-000 13.11.06, 11:17
                      a ty z przedwczesnej choinki sie urwałas?masz jakies kompleksy powazne???czy
                      tak po prostu sobie prowokujesz???
                      • monia323 Re: monia;-000 13.11.06, 11:36
                        z choinki sie ne urwałam, kompleksów tez nie mam tylko pisze prawde jak to jest
                        z facetami.
                        • iwles Re: monia;-000 13.11.06, 11:38
                          monia323 napisała:

> z choinki sie ne urwałam, kompleksów tez nie mam tylko pisze prawde jak to
                          jest z facetami.

Jesteś facetem ????
                          • joanna266 Re: monia;-000 13.11.06, 11:41
                            a skad czerpiesz wiedze o tym jak to jest z facetami???podziwiam za ten brak
                            kompleksow bo ponoc nawet miss swiata maja kompleksysmile))))
                        • moofka Re: monia;-000 13.11.06, 11:39
                          monia323 napisała:

> z choinki sie ne urwałam, kompleksów tez nie mam tylko pisze prawde jak to
                          jest
                          >
                          > z facetami.

a prawda jest taka ze faceci wolą podomki ;DDDDDDDDDDDD
                          czlowiek caly zycie sie uczy

• iwles Re: monia;-000 13.11.06, 11:43
                            > a prawda jest taka ze faceci wolą podomki ;DDDDDDDDDDDD

z podomką i w podomkę ...............
                            • moofka Re: monia;-000 13.11.06, 11:45

photos.allegro.pl/photos/oryginal/14/1412/141291/14129138/141291387
                              nie mialam i juz mam
                              od dzis koniec z golym tylkiem
                              musze tylko kij od mopa zmienic na lawendowy, zeby ze smakiem bylo ;D
                              • joanna266 moofka 13.11.06, 11:51
                                gdzie/????za ile?????jaka cudnawinkcałe zycie o takiej własnie marzyłam.tylko
                                nie wiedziałam ze to jest własnie podomka.zlituj sie i daj namiary plisssss
                                • moofka Joanna ;) 13.11.06, 11:56
                                  photos.allegro.pl/photos/oryginal/14/1405/140567/14056799/140567996
                                  Ty przy nadziei, to sobie lepiej kup pikowańca, zeby Ci brzucha nie przewialo
                                  tak na golasa to nie dosc ze obrzydliwie, to jeszcze niebezpiecznie
                                  Coco, a Ty sie nie smiej tylko tez podomke kup, zebys juz na adwent miala i w
                                  czasie swietym zgorszenia nie siala wink
                                  • joanna266 Re: Joanna ;) 13.11.06, 12:06
                                    ja wiem ze to w obecnej sytuacji pytanie wysoce nie na miejscu ale czy taka
                                    podomeczka pikowana aby jeszcze nie pogrubi mnie bardziej.mój mąz bardzo
                                    puchatych nie lubi;-((((
                                • mama.igora aska, zapomnij!! 13.11.06, 22:44
                                  J abiore jak cos jeszcze zostalo.
                                  Ale ja zolta bym chciala...
                          • joanna266 Re: monia;-000 13.11.06, 11:44
                            kurcze a ja nawet podomki nie mam;-((((moj napewno cały czas marzy o tym bym
                            sie przyodziewała w podomeczke a nie latała z gołymi cyckami na wierzchu.teraz
                            sobie uswiadomilam jak daleko jestesmy od siebie .on nawet wstydzi mi sie o tym
                            powiedziec.dzieki monia za uswiadomienie;-000
                          • monia323 Re: monia;-000 13.11.06, 11:46
                            napewno bardziej lubi jak kobieta jest seksowna i odziana a nie obrzydliwa.
                            Latanie z golą d... jest własnie obrzydliwe.
                            Mój m. nigdy nie chodzi w gaciach po domu. zakłada spodnie,t-shirt lub dresy i
                            to bynajmniej nie byle jakie. Mamy 2 dzieci i nie wyobrazam sobie aby mógł
                            latac z dyndającym k.. i wiszącymi jajami.
                            Ja równiez staram sie wyglądac schludnie a zarazem elegancko i tak zeby było mi
                            również wygodnie.
                            • iwles Re: monia;-000 13.11.06, 11:53
                              Mam takich znajomych, że gdy pójdzie się do nich o jakiejkolwiek porze dnia -
                              zawsze ubrani są:
                              ona - w białą bluzeczkę z kołnierzykiem, spódniczkę, rajstopy.
                              on - spodnie od garnituru, koszulka z kołnierzykiem, czasami nawet krawat i
                              marynarka.

Czy to będzie godz. 16 po południu, czy 23 wieczorem, czy to wpadnę na proszoną
                              kolację, czy też na chwile, aby w drzwiach oddac im płytę.

To jest dopiero seksowne !!!!

• moofka Re: monia;-000 13.11.06, 11:57
                                ale jakie mile
                                ja bym sie czula wyrózniona, gdyby mnie tak gospodarze witali wink
                                • joanna266 moofka 13.11.06, 12:07
                                  skoro oni tacy w stroju ułozeni to jak sie cudnie trykac muszą.jak on na niej
                                  drze te rajstopy a ona mu krawacisko w dzikej rządzy sciągawink))
                              • monia323 Re: monia;-000 13.11.06, 12:02
                                widzę ,że masz kłopoty z czytaniem. Nic nie pisałam o takim stroju.
                                Raczej miałam na myśli strój sportowy ale nie byle jaki, taki w dobrym stylu i
                                elegancki.
                                • moofka Re: monia;-000 13.11.06, 12:08

monia323 napisała:

> widzę ,że masz kłopoty z czytaniem. Nic nie pisałam o takim stroju.
                                  > Raczej miałam na myśli strój sportowy ale nie byle jaki, taki w dobrym stylu
                                  i
                                  > elegancki.

to w koncu dres czy podomka?
                                  faktycznie stylowy dres to doskonały strój na k.a.z.d.a okazje ;D
                                  • joanna266 Re: monia;-000 13.11.06, 12:09
                                    monia a teraz pytanko z gatunku niedyskretnych.czy czasem zdaza wam sie uprawic
                                    seks przy blasku słonca lub swieczki przynajmniej????
                                    • monia323 [...] 13.11.06, 12:27
                                      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                                      • joanna266 Re: monia;-000 13.11.06, 12:36
                                        jaks ty uroczawink))a ja tobie zycze dobrych nierozładowujacych sie bateriiwink)))
                                        głowa do góry monia.buziaczkiwink
                                • mama.igora Re: monia;-000 13.11.06, 22:53
                                  Ja z grubsza sie orientuje o co ci chodzi i czego bronisz. Ze kobieta w
                                  seksownej bileiznie czy ubrana w cos zgrabnego jest bardziej intrygujaca i
                                  ponetna niz rozebrana caly czas. Ze cacet lazacy z wiszacym fiutem nie jest
                                  mily dla oka. popieram. Ok, tylko czemu przy tym wszystkim jestes taka
                                  obcesowa. I czemu uzywasz slow OBRZYDLIWE???? Naga kobieta obrzydliwa???
                                  Muszisz naprawde szkaradnie wygladac nago
                            • mama.igora Re: monia;-000 13.11.06, 22:49
                              "wiszacymi jajami", oooo, jak zaszalals!
                              Czuc dziewczyno zes nie z tego swiata, nie mam nic do takich troche
                              ugrzecznionych swieto..ych dam, ale po prostu nie lapie w co grasz.
                              Na marginesie: ja tez nie mam zwyczaju latac nago po chacie, robie to
                              tak "wokol seksu", ale nie robie ztego halo i nie nazwalabym tego obrzydliwym.
                              Odbytu nie pokazujesz tylko zgrabne posladki i juz.
      • mama.igora Re: z gołą d..... wygodnie??????? 13.11.06, 22:37
        Dobre, ale kolana sine moze miec na skutek takich zabiegowwink
    • koala500 Re: z gołą d..... wygodnie??????? 12.11.06, 18:57
      Mój nosi spodnie, ew. krótkie spodenki, a pod spodem majtki, nie chciałabym
      żeby tak na golasa paradował, uważam że to obleśne, takie dyndające klejnoty.
    • joanna35 Re: z gołą d..... wygodnie??????? 12.11.06, 19:59
      TAk a propos wątku to kiedyś czytałam niewielką książeczke "Kobiety samotne" ,
      w której bohaterki też poruszały ten "problem". Takie opisy bardzo działają na
      moją wyobraźnię,boję się tylko, że wyrwane z kontekstu nie będą miały takiej
      siły rażeniawink. Wyobraźcie sobie cztery samotne, albo osamotnione kobiety,
      które spotkały się w kawiarni w celach zabawowych i właśnie przy bardzo
      tuczących deserach i kawie opowiadają sobie anegdotki ośmieszające ich byłych
      mężów. Po każdej anegdotce dziewczyny zanoszą się śmiechem i komentują przywary
      byłego w sposób w jaki mogą to tylko robić zaprzyjaźnione ze sobą, połączone
      wspólnym losem, odbierające na tej samej fali kobiety. Oto opowieść Sary:
      „Jacek to człowiek przekonany o własnej fizycznej doskonałości. Faktycznie na
      swoje lata to on nigdy nie wyglądał, ale do dzisiaj pewnie nie wierzy, że na
      kobiety golizna nie działa tak jak na mężczyzn. Nie chciało mu się pomieścić w
      durnej głowie, że mogę nie oszaleć z pożądania, widząc go bez przyodziewku.
      Uwielbiał więc paradować półnagi, albo wręcz taki jakim go matka natura
      stworzyła, o różnych porach dnia, albo też mi pod nosem nacierać swe ciało
      jakimiś mleczkami czy kremami (bardzo dbał o skórę), prężąc się przy tym i
      prezentując w różnych pozach. Gdy nie doczekiwał się słów uznania, to był
      świecie przekonany, ze z zachwytu mnie po prostu zatchnęło. A ja, gotując na
      przykład obiad, na widok męskiego mięska dyndającego mu miedzy nogami miałam
      skojarzenia jedynie kulinarne.
      - Na przykład jakie? - Bożena z trudem usiłowała zachować zasadniczy wyraz
      twarzy, ale reszta towarzystwa rżała bez zahamowań.(...)
      -Ewa, teraz Ty - ucięła śmiechy Bożena.
      „Mój mąż to też taki trochę ekshibicjonista, tylko w inny sposób. Po domu w
      upalne dni nosi mianowicie koszulkę, ale nie zakłada majtek , a ponieważ takie
      odzienie jest z natury rzeczy dość kuse, więc stale je naciąga. Jak mu wiaterek
      tyłek schłodzi to szarpie tę koszulkę do tyłu, co powoduje łatwy do
      przewidzenia skutek. Przedni skraj podjeżdża do góry, prezentując światu
      sfatygowane już nieco klejnoty, w przypadku odwrotnym - chudy tyłek. Wygląda
      jak postać z kreskówki - możecie mi wierzyć.”
    • bea.bea Re: z gołą d..... wygodnie??????? 12.11.06, 20:20
      jaja sobie robisz?..smile

jak mu ptak nie przeszkadza ...smile...to nich se majta..smile
      • edycia274 Re: z gołą d..... wygodnie??????? 12.11.06, 20:37
        mój lata w bokserkach i koszulce.
        • egoya Re: z gołą d..... wygodnie??????? 12.11.06, 20:58
          mój to może i polatałby sobie na golaska, ale że nasze dzieciuchy lubią przebudzić się w najmniej oczekiwanym momancie to na razie wolimy im oszczędzić widoków.
          Krótka historyjka.
          Moi znajomi miszkaja ze swoimi teściami, no i kiedyś kolega wychodzi z łazienki na golaska a tam stoi jego mamusia...hehehe
          • zonazona Re: z gołą d..... wygodnie??????? 12.11.06, 22:50
            Mój nie wstydził by się wcale swojej Mamy smile
    • mlody_zonkos Re: z gołą d..... wygodnie??????? 12.11.06, 21:00
      najwygodniej smile
    • lizavietta No dobra a dzieci? 12.11.06, 21:55
      No dobra a dzieci?

W@iesz co wszystko rozumien, wygoda itp. ale tak przy dzieciach chodzi?
      dziwne...
      • panda74 Re: No dobra a dzieci? 12.11.06, 22:08
        No właśnie, mnie też to zastanowiło...
        Od biedy gdybyśmy byli sami, ale przy dzieciach? Jakoś nie mogę tego pojać....
        • zonazona Re: No dobra a dzieci? 12.11.06, 22:49
          Mamy 2 synów. Dla nich goły tatuś nie jest żadnym zjawiskiem i nie wzbudza
          zainteresowania. Kiedyś spytałam meża, czy przy córce też by tak paradował.
          Ponoć nie, raczej sie nie przekonam smile
    • mamapiotra Re: z gołą d..... wygodnie??????? 12.11.06, 21:57
      mój jest strasznie wstydliwy. zawsze chodzi w majtkach albo bokserkach.
    • oxygen100 Re: z gołą d..... wygodnie??????? 12.11.06, 22:25
      owszem po wyjsciu z lazienki chadza przez jakis czas z dyndajaca sie fujara
      -
      • mlody_zonkos Re: z gołą d..... wygodnie??????? 12.11.06, 22:27
        a nie potyka sie? wink
        • oxygen100 Re: z gołą d..... wygodnie??????? 12.11.06, 22:37
          no patrz jakos niesmile)
          • karin.dsi Re: z gołą d..... wygodnie??????? 12.11.06, 22:43
            oxy, Ty to dzieci nie masz co?

ani nie mieszkasz z dalszą rodziną (mama, tesciowa itp)........?
    • edorka1 Okropne!!!! 13.11.06, 09:50
      Nie cierpię rozchełstania, gaci na wierzchu ,rozciagniętych podkoszulków, a widok wiszącego smętnie przyrodzenia w szeregu czynosci domowych typu mycie garów czy odkurzanie musi być powalający....Lubie domową - wygodną i luźną - ale jednak elegancję. Facet rozchełstany (w tym także bez gaci)jak dla mnie jest aseksualny i jakiś taki...niemęski.
      • monia323 Re: Okropne!!!! 13.11.06, 10:53
        popieram w 100 % choc niektóre osoby tu uważaja cos innego np moofka.
    • be_em neeee.... 13.11.06, 10:58
      mój jak już lata to albo w gatkach (rzadko) albo w samych dżinsach z gołą klatą
      (mniam) smile
      • joanna266 u nas tak pol na pol;-)))) 13.11.06, 11:03
        jak jestesmy w domu sami i mamy weekend tylko dla siebie to chodzimy oboje
        nadzy .jemy razem sniadanko pijemy kawke kochamy sie ,ogladamy tv znowu sie
        kochamy ,bierzemy prysznic gadamy i wygłupiamy sie ze soba.ja kocham cialo
        mojego męza jest fajnie zudowany i lubie jak jest nago.oczywiscie gdy w domu sa
        dzieci maz zawsze chodzi w bokserkach.
    • iwles widocznie jemu to wisi. 13.11.06, 10:59

• moofka Re: widocznie jemu to wisi. 13.11.06, 11:00
        pewnie mu wisi bo zona w "podomce" drepcze wink
        popuszczam wodze wyobrazni - różowej stylonowej pikowanej ;DDDDD
        • monia323 Re: widocznie jemu to wisi. 13.11.06, 11:07
          widzisz i nauczyłas sie uzywac słowa " podomka". Edziecko jednak kształci,
          prawda?
        • iwles Re: widocznie jemu to wisi. 13.11.06, 11:11
          pozaciąganej tu i ówdzie. smilesmilesmile
          a w kołnierzyku podomki powtykanych pełno igieł z nitkami, żeby nie szukać do
          cerowania dziurawych skarpetek.
          • moofka Re: widocznie jemu to wisi. 13.11.06, 11:23
            iwles napisała:

> pozaciąganej tu i ówdzie. smilesmilesmile
            > a w kołnierzyku podomki powtykanych pełno igieł z nitkami, żeby nie szukać do
            > cerowania dziurawych skarpetek.
            >

a na tyłeczku świecąca letko, bo sciereczka kuchenna zawsze ginie przeciez ;DDD
            >
            • iwles jakież to podniecające 13.11.06, 11:31

• cocollino1 moofko:))) 13.11.06, 11:45
          mozesz mi nie uwierzyc, ale po przeczytaniu Twoich postow w tym watku, pierwszy
          raz od kilku miesiecy smialam sie glosno ze lzami w oczach do
          monitorasmile)))))))))))

Naprawde dziękismile)))))))))))
    • aluc Re: z gołą d..... wygodnie??????? 13.11.06, 11:18
      z gołą d... jak najbardziej, nie mam tylko osobistego doświadczenia z gołym
      [***] wink
      niemąż akurat z gatunku tych szczelnie opakowanych, jestem bezustannie
      szykanowana za łażenie w stringach i koszulce przy dzieciach, jakby dzieci
      nigdy gołej d... nie widziały
      na miejscu niemęża obawiałabym się chyba jednak, że mi się gdzieś przytnie,
      albo wkręci....
    • mamajeans Re: z gołą d..... wygodnie??????? 13.11.06, 11:35
      z gołą dupką jest bardzo wygodnie, a najlepiej jak ta dupka ma odpowiednią
      oprawę np. bardzo krótką spódniczkę lub szorty. ja bardzo lubię tak chodzić i
      mój kochany to lubi. on natomiast nie lubi chodzić nago "w stanie spoczynku" -
      co innego gdy ma erekcję - uwielbia być wtedy podziwiany.
      Każdy ma prawo do swoich odczuć, ale wg. mnie pisanie, że chodzenie nago jest
      obrzydliwe lub obleśne uważam za nieco dziwne. nagość z natury jest piękna.
      Jedynie okoliczności lub oprawa nie zawsze są odpowiednie.
      • edorka1 Dyskusyjne jak dla mnie 13.11.06, 13:01
        nagość jest piękna kiedy jesteśmy piekni, ale kiedy już nam tu i ówdzie powisa zdecydowanie mniej. Mówiąc o powisaniu nie mam na myśli genitaliów, ale brzchy, biusty, pośladki i inne zwisy. Więc hola, hola z tą nagością. Naturalizm nie zawsze jest piekny. Statystycznie raczej nie jest.
        A już szczytem piekna naturalnego hahaha jest kiedy np. szanowny klient schyli się wypinając odbytnicę z hemoroidem...beeeeeeee
        • utalia Re: Dyskusyjne jak dla mnie 13.11.06, 13:14
          Monia a czego mam sie wstydzic? A ja z moim mezem sie kocham a nie bzykam.
          A co do zwisow to sobie mysle, ze chyba przesadzacie, w koncu srednia wieku na
          tym forum nie jest wysoka wiec to jeszcze nie ten wiek zeby zwisalo. Co bedzie
          za 10-20 lat, nie wyjdziecie chyba spod tych szlafrokow i kapac sie tez co
          niektore beda w podomkach
          • edorka1 Re: Dyskusyjne jak dla mnie 13.11.06, 13:19
            He, he, byłam na wakacjach nad morzem rodzimym i co mi się zobaczyło - kobietki - miedzy 30 a 40 nawet pulchniejsze są całkiem ok. Ale panowie - dramat...
        • mamajeans Re: Dyskusyjne jak dla mnie 13.11.06, 13:20
          wiesz, to już niestety zależy tylko i wyłącznie od podejścia do partnera. mało
          jest ludzi naprawdę i bezwzglednie idealnych. miożna na partnera partzeć tak
          krytycznie jak proponujesz tzn. za gruby, zwisa mu to i owo, owłosiony jak
          małpa, ma rozstępy, pryszcze itp. itp. ja mimo, że jestem z moim partnerem już
          dośc długo, mamy dziecko i różne przyziemne sytuacje za nami zawsze widzę w nim
          to co najładniejsze. jego matka np. potrafi przy stole niby żartem powiedzieć,
          że zaczyna mu się pojawiać łysinka. ja tego nie rozumiem. może i mu się
          pojawia, ale czy to jest takie cholernie ważne żeby o tym mówić przy stole!!!,
          przy innych??? Ja takie rzeczy widzę owszem, ale nie przesłanie mi to jego
          obrazu jako całości - kogoś kogo kocham i kto mnie podnieca, zawsze zwracam
          uwagę na jego dobre strony i te dostrzegam w wyglądzie przede wszystkim. i w
          zaden sposób nie czuję obrzydzenia do jego nagiego ciała. ale faktem jest, że
          mój niemąż o siebie dba, jest bardzo czysty i to jest dla mnie bardzo ważne.
          jeśli byłby niedomyty, zachowywał sie prostacko i eksponował nagość w
          połączeniu z innymi prymitywnymi zachowaniami to niewątpliwie jego nagośc, jak
          i cała jego osoba byłaby dla mnie odpychająca. tak więc nadal uważam, że
          problem nie leży w nagości jako takiej.
          • utalia Re: Dyskusyjne jak dla mnie 13.11.06, 13:27
            Zgadzam sie. Wszak te nagosc prezentujemy osobie ktora kochamy a nie przygodnym
            ludziom. Oczywiscie nie mowie tu o oblesnym chamskim zachowaniu w stylu w
            upalne popoludnie facet siedzi z golym torsem albo w balym powyciaganej koszuli
            na ramaczkach...
          • edorka1 Re: Dyskusyjne jak dla mnie 13.11.06, 13:33
            He, no nie zgadzam się.
            Mój małżon jest wysportowany i sexy - codziennie biega kilka kilometrów, nic mu noe powisa, ale nie uważam ze powinien łazic nago po domu. Co sie ma nijak do obrzydzeń. Jesteśmy malżeństwem 15 lat i jest między nami super. Może dlatego, że się nam nie opatrzyło??? Ponoć bardziej podniecające jest to, co możemy sobie wyobrazić, niz to co powisa na codzień. Widok męża z penisem na wierzchu oglądającego TV albo odkurzającego byłby jak sądzę mało podniecający. No chyba, że facet ma erekcję na widok odkurzacza...
            Problem nie leży w nagości tylko w tym, żeby sie ta nagośc nie przejadła.
        • iwles Re: Dyskusyjne jak dla mnie 13.11.06, 14:50
          Edorka,
          ale hemoroidy lepiej się leczą, jak mają dostęp do świezego powietrza.
          • zonazona Re: Dyskusyjne jak dla mnie 13.11.06, 14:56
            Jak widać zdania są podzielone wink. Na pewno zależy to od własnego poczucia
            estetyki smile.
            Moje poczucie estetyki w ogóle podpowiada mi, że piekne jest nagie ciało, ale
            kobiece smile. Męskie lepiej, zeby choć listek figowy przyodziało wink)
            • cyborgus Re: Dyskusyjne jak dla mnie 13.11.06, 19:42
              jak dla mnie to facet w podkoszulku, ale bez majtek wyglada smiesznie, i
              niemesko, bardziej jak duzy dzidzius. ...wink)

jak by chodzil kompletnie nago, to inna sprawasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka