kejtka1 14.11.06, 09:22 Czy dowitaminizowujecie dzieci? Jeśli tak to jakie preparaty kupujecie? Ja zauważyłam u swoich rozdwajające się i łamliwe paznokcie i kupiłam multi sanostol. Zobaczymy po jakimś czasie czy są efekty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamikolajcia Re: Witaminy dla dzieci 14.11.06, 15:07 Ja daje Mikołajowi cebion multi. Odpowiedz Link Zgłoś
martynahpt Re: Witaminy dla dzieci 15.11.06, 11:34 ja tez ceion multi teraz zaszczepie malego na pneumokoki i na grype i dodatkowo bede dawala IRS 19 do nosa Odpowiedz Link Zgłoś
kejtka1 Re: Witaminy dla dzieci 15.11.06, 12:34 No ja właściwie też dawałam cebion multi ale chyba reklama na mnie wpłynęła, że kupiłam sanostol, dzieciaki chętniej go biorą. Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: Witaminy dla dzieci 16.11.06, 00:22 u nas tez cebion multi na topie. procz tego tran i rutinacea, ale to w zwiazku z ciaglym chorowaniem. zreszta mamy ciagle problemy z gardlem, jest wiele teorii, robimy rozmaite badania, wymazy gardla itp i czekamy, mam nadzieje, ze jakos to sie wyjasni... Odpowiedz Link Zgłoś