Gość: guest
IP: *.*
16.10.01, 22:31
WitamKilka tygodni temu z zainteresowaniem przeczytałam Twój post dotyczący wakacji w Turcji. Piszę poradnik o podrózowaniu z dziećmi - i w związku z tym mam pytanie - czy nie zechciałabyś opisać bardziej szczegółowo swego wyjazdu? Idea jest następująca: po części typowo poradnikowej będzie rozdział ze wspomnieniami rodziców z róznych wypraw. Oczywiście może być anonimowo. Niestety Internet to dla mnie jedyna szansa na znalezienie podróżujących z dziećmi ludzi - tkwię na krańcu cywilizowanego świata (w Iralndii) i za kilka tygodni spodziewam się drugiego dziecka - a wydawca ściga mnie terminami. Bardzo proszę, nie tylko Melę - pomóżcie! Wszystkie poradniki dotyczace opieki nad dzieckiem jak jeden mąż wołają - "możesz wyjechać z dzieckiem na wakacje, ale niczego nie oczekuj, bo skończy się to niepowodzeniam". Moim zdaniem to nieprawda: z półrocznym niemowleciem byłam na wyprawie rowerowej, z 10 miesięcznym - na spływie kajakowym, z dwulatkiem na trekkingu w Himalajach, niedawno na wyprawie w Meksyku - i każdy wyjazd był cudowny - i dla mnie i dla mej córki. Interesuje mnie wszystko: wycieczki w rejon Morza Śródziemnego, samochodem po Europie, łażenie po Tatrach, pływanie żaglówką po Mazurach... Każda informacja będzie dla mnie cenna. Piszcie do mnie na priva lub na forum, ale błagam - niech ktoś sie odezwie!Pozdrawiam. Maugosia