IP: *.* 26.10.01, 12:00
Kochane mamy. Jestem w domu z moją córcią-8 miesięcy i mężęm. Słucham radia Free Virgin-La vida Latina i jest mi dobrze. Te latynoskie rytmy wprowadzają zawsze w świetny nastrój. Podzielmy się naszymi sposobami na polepszenie nastroju. Ja uwielbiam muzyke latynoską. Teraz właśnie leci piosenka o Panamie.Kruszynka
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Nastrój IP: *.* 26.10.01, 18:08
      Kruszynko, gdzie mieszkasz ?Też bym posłuchała dobrej latynoskiej muzyki.Były swego czasu audycje w Poskim Rodiu Szczecin - smaczki nie z tej ziemi, słuchało się tańcząc.Teraz nigdzie nie mogę wyłapać podobnej audycji...Pozdrawiam Dorka
      • Gość: guest Re: Nastrój IP: *.* 26.10.01, 19:19
        Dawno temu słuchałam muzyki przez satelitę. Był taki program TV Galavision ( meksykański ). Od tego się zaczęło właściwie znałam lepiej hity w języku hiszpańskim niż nasze. Muszę dodać, że lubię wszystko rock, alternatywę, tropical, salsę itd. Dużo ściągnęłam sobie MP3 poprzez program WinMx. Można go ściągnąć na stronie Tucows. Mogę ci polecić kilku wykonawców jak Shakira, Mana, Aterciopelados, Thalia( Rosalinda ale śpiewa nieźle ). Jeżeli chodzi o radio to używam Windows Media Player. Mamy stałe łącze z Internetem, więc mogę słuchać do woli. Jest tam możliwość wyszukania stacji latynoamerykańskich. Życzę przyjemnego słuchania. Kruszynka
        • Gość: guest Re: Nastrój IP: *.* 26.10.01, 19:52
          Ups. Krzyś nie zdzierży jakości muzyki przez internetowe radio :-(
      • Gość: guest Dodatek IP: *.* 26.10.01, 19:21
        Mieszkam w Krakowie, a łącza mamy w Chello. Ostatnio dobrze łączy. Pa.Kruszynka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka