Dodaj do ulubionych

Chirurg plastyczny

IP: *.* 18.11.01, 12:11
Cześć dziewczyny i chłopaki. Mam pewien problem a raczej prośbę o poradę. Chirurgia plastyczna to temat wszystkim znany jednak tak mało popularny jeszcze u nas, że trudno wśród znajomych znaleźć kogoś kto korzystał i ma zdanie na ten temat. Wokół ogłasza się mnustwo gabinetów, ale jednocześnie słychać o całej masie konowałów wykonujących ten proceder bez gruntownego przygotowania. Moje pytanie brzmi: Czy ktoś z Was a może ktoś z Waszych znajomych korzystał z usług dobrego gabinetu chrurgii plastycznej i mógłby mi polecić takowy w Warszawie. Nie chcę bazować na wspaniałych i kuszących reklamach w prasie bo wiadomo że często nie są to informacje wiarygodne. Jeżeli ktoś mógłby mi podpowiedzieć bo zupełnie nie wiem gdzie pytać.Pozdrawiam Edyta mama Alexa :bounce:
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Chirurg plastyczny IP: *.* 18.11.01, 18:41
      Niestety, jeszcze nie korzystałam, ale również jestem zainteresowana. Jeśli ktoś odpowie, chętnie skorzystam.Magdzi
    • Gość: guest Re: Chirurg plastyczny IP: *.* 18.11.01, 20:32
      Jedyny i pewny ośrodek, który z czystym sumieniem mogę polecić to Ośrodek chirurgii Plastycznej znajdujący się w Polanicy. Numer Telefonu do Polanicy: 0-(numer operatora)74-868-13-86 lub 74-868-12-95. Dyrektorem tam jest prof. KobuzOsobiście nie korzystałam z usług ośrodka, ale opinie o nim są bardzo pozytywne. I wiem też, że jeżeli miałabym korzystać z jakiegokolwiek ośrodka, tp tylko z tego.PozdrawiamSammy :)
      • Gość: guest Re: Chirurg plastyczny IP: *.* 18.11.01, 22:21
        z tego, co wiem to jest to niezła przychodnia czy gabinet-na Mickiewicza (w dawnym barze Fawory, miedzy Pl. Inwalidów a Pl. Wilsona) Jedyny jaki zanm.
    • Gość: guest Re: Chirurg plastyczny IP: *.* 19.11.01, 09:41
      Dr. Sankowski, fachowiec, z miedzynarodowymi dyplomami, operuje równiez sławy (m.in. Kaję).Ciepły, pogodny, fachowy i drogi :cry: . Polecam z ręką na sercu.Prywatny gabinet i klinika. Al. jerozolimskie 100 m 3.tel. 622 08 08.
      • Gość: guest Re: Chirurg plastyczny IP: *.* 19.11.01, 14:15
        Dzięki dziewczyny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka