Dodaj do ulubionych

*** IMIĘ DLA CHŁOPCA ***

IP: *.* 24.11.01, 12:30
Kochane mamy jak zauważyłam mozna na was liczyć nawet w takiej sprawiePrzez osiem miesięcy byłam zapewniana, że będzie to upragniona przez nas dziewczynka... a tu w pod koniec 36 tygodnia lekarz powiedział - CHŁOPAK!Zaskoczenie szybko minęło - nie ma dla nas znaczenia, dzidzia jest bardzo chciana i dłuuuugo oczekiwana. Ale pojawił się inny problem - imię...I tutaj mąż mnie zaskoczył "swoim typem". Ustaliliśmy. że imię będzie oryginalne ale ...Mąż wybrał IvoMi bardzo podoba się np. Dorian i ewentualnie Olivier Co wy sądzicie - może macie jakieś ciekawe propozycje?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: *** IMIĘ DLA CHŁOPCA *** IP: *.* 24.11.01, 12:36
      Ivo jest OK ,tylko czy można takie imię u nas zarejestrować?Dorian i Olivier ....hmm niekoniecznie ;)Wrzuć do wyszukiwarki swoje zapytanie a otrzymasz całą masę postów. :)Pozdrowionka Gosia :hello:
      • Gość: guest Re: *** IMIĘ DLA CHŁOPCA ***-o Ivie IP: *.* 24.11.01, 19:22
        chyba można imię Iwo zarejestrować, Gosiu, bo znam kilu facetów o tym imieniu-nawet po sześćdziesiątce.
        • Gość: guest Re: *** IMIĘ DLA CHŁOPCA ***-o Ivie IP: *.* 25.11.01, 10:06
          A my wybraliśmy Szymon, bo nam się podoba mocne brzmienie i do nazwiska nam pasuje. Do porodu jeszcze 2,5 m-ca, może się zmieni, ale nie sądzę, mąż się do imienia bardzo przywiązał.
    • Gość: guest Re: *** IMIĘ DLA CHŁOPCA *** IP: *.* 24.11.01, 15:15
      Gratulacje !!!!!!!!!Moje typy to Jakub (chyba zrozumiale dlaczego :-)))a takze Maksymilian, MikołajZ Twoich typow (a raczej Twojego meza) podoba mi sie Dorian.Jeszcze raz gratuluje Aga-u Ciebie tez bedzie pierwszy synek :hap:Aga
    • Gość: guest Re: *** IMIĘ DLA CHŁOPCA *** IP: *.* 24.11.01, 15:57
      Ja wybrałam dla chłopca imię Julian, ale urodziła się Karolinka. PozdrawiamKruszynka :D
    • Gość: guest Re: *** IMIĘ DLA CHŁOPCA *** IP: *.* 24.11.01, 19:19
      podoba mi się Ivo. ale to nie mnie ma się podobać tylko Wam A PRZEDE WSZYSTKIM DZIECKU!!!. Ja mam Jasia-nie dlatego że teraz taka moda, tylko,że jestem związana z dobranocką w Radiu Lublin o tytule Jasiek.No i mam Jaśka-Kazimierza. poczekaj-niech się dzidziuś urodzi-wtedy popatrzysz i łatwiej będzie wybrać imię. Uważam, że człowiek rodzi się z imieniem.Patrzysz na dziecko i wiesz, co mu pasuje, a co nie... Warto dawać imiona rodzinne-u nas takie krążą od kilku pokoleń. I takie osob wybitnych. Zobacz też znaczenie imion. pozdrawiam
    • Gość: guest Re: *** IMIĘ DLA CHŁOPCA *** IP: *.* 25.11.01, 00:20
      Iwo, Iwo, Iwo.
      • Gość: guest Re: *** IMIĘ DLA CHŁOPCA *** IP: *.* 25.11.01, 12:17
        Witam!Wybierając imię dla naszego dziecka - długo nie znaliśmy płci i zdecydowaliśmy się na "uniwersalne".Mąz wybrał - Marcela dla dziewczynki, a ja - Marcel dla chłopczyka.Urodziła się Marcelka!!! czyli zgodnie z wolą taty!Znam kilku Ivo - w Chorwacji (jest to imię słowiańskie)Świetni faceci :hap:Nika.
    • Gość: guest Re: *** IMIĘ DLA CHŁOPCA *** IP: *.* 26.11.01, 11:52
      Proponuję : Alan,Miłosz,Tymoteusz (Tymek),Adam, Dawid.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka