Dodaj do ulubionych

###___POMOCY!!! - ile płacicie niani?____###

IP: *.* 24.11.01, 15:29
Mamy super nianię dla naszej 2-letniej pociechy. Niania nie sprząta (chyba że po dziecku), nie gotuje (tylko dla dziecka) i w ogóle zajmuje się dzieckiem, a nie domem. Przychodzi do nas, bierze małą codziennie na spacer, jest dyspozycyjna, same plusy. Płacimy jej 3zł za godz., pracuje ok. 130 godz. na miesiąc. Jestem z niej zadowolona i chcę podnieść jej stawkę, ale nie mam porównania, nie wiem, ile niania może zarabiać...Liczę na pomoc! Z góry dziękuję!!!:bic: Kaś
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: ###___POMOCY!!! - ile płacicie niani?____### IP: *.* 24.11.01, 15:42
      Nasza niania pracuje ok.140 godzin miesięcznie i zarabia 600zl :eek: :) zajmuje się dwójką dzieci ,gotuje i sprząta po dzieciach,pomaga również w odrabianiu lekcji mojej starszej córce.Jestem z niej bardzo zadowolona i zapłaciłabym każdą cenę ;) za moją nianię .To skarb chodzący :) W zależności od miasta płaci się bardzo różnie,znam przypadki kiedy niania dostawała 2zl/h i nianię zarabiającą całkiem,całkiem 10zl/h.Pozdrowionka Gosia :hello:
    • Gość: guest Re: ###___POMOCY!!! - ile płacicie niani?____### IP: *.* 24.11.01, 15:48
      Gdańsk - aktualne stawki to minimum 4 zł za godzinę, ale przeciętnie 5 zł.
    • Gość: guest Re: ###___POMOCY!!! - ile płacicie niani?____### IP: *.* 24.11.01, 19:49
      Ja niani płacę 4 pln/za godzine ( Krakowie) niania podgrzewa jedzonko prasuje odkurza i sprzata czasami.
    • Gość: guest Re: ###___POMOCY!!! - ile płacicie niani?____### IP: *.* 24.11.01, 22:02
      6 zl za godz. (Wwa) - oprocz opieki Pani gotuje dziecku i prasuje.
      • Gość: guest Re: ###___POMOCY!!! - ile płacicie niani?____### IP: *.* 27.11.01, 14:53
        Warszawa: 1000 zł/ miesiącTylko opieka nad maluchem. Zero ogotowania basia je "słoiczki". praca od 7.30 często od 9.00 do 16.00
    • Gość: guest Re: ###___POMOCY!!! - ile p?acicie niani?____### IP: *.* 24.11.01, 22:15
      warszawa - 1000 zl za osiem godzin dziennie, pelna opieka nad dzieckiem, obsluga pralki, gotowanie glownie dla dziecka ale tez czasami dla nas, drobne zakupy, zamiatanie podlogi, mycie podlogi dwa razy w tygodniu, ogolne utrzymawanie domu w ryzach przyzwoitosci, podlewanie kwiatkow, dokarmianie kota, gdy dlugo pracujemy i niepoprawny optymizm.dodatkowo 7 zl za kazda nadgodzine, i jeszcze pare innych bonusow ale to chyba Cie juz nie interesuje.pozdro.j.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka