gosia1510 18.11.06, 19:01 Dziewczyny pod czyją opieka zostawiacie swoje dzieci i jak często. Mi się wydaję, że tylko ja tak naprawdę wiem jak się zajmować Majeczką i nie potrafię jej zostawić, a do szkoły iść muszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metoda_7 Re: Dzieci pod opieką 18.11.06, 20:00 gosiu ja też na początku myślałam tak jak ty... ale teraz mama zajmuje sie nastką każdego dnia, w tym czasie ja mogę troche odpocząć, posiedzieć na forum czy pójść na studia... może bałam się nie tego, że nikt się nią nie zajmie tak jak ja, ale bardziej tego, że strace coś... strace jej gaworzenie z rana i usmiechy, jej krzyk, przeciąganie się po spaniu... boshe mogłabym wymieniać i wymieniać aż zapomniałam do czego zmierzam o co mi chodziło? gosia do szkoły! ale już! nikt za ciebie studiów nie skończy! a dwa dni co dwa tygodnie to nie jest tak źle, ty się ciesz, że do pracy nie musisz chodzić, codziennie na 8 godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: Dzieci pod opieką 19.11.06, 03:04 ja wyszlam po raz pierwszy z domu bez Hani gdy ta miala 10 dni... na 5 minut do sklepu dwa dni pozniej na 40 minut na Msze... a gdy miala 3,5 tygodnia zaczelam z powrotem chodzic do szkoly. a ze w domu nikt nie robi zakupow tak jak ja i nikt tak szybko nie biega czesto Hanuske zostawiam lecac na sprawunki. za tydzien zostawiam ja na 2 doby z rodzicami i mimo ze tylko ja umiem Hanie uspic w 2 minuty (doslownie) a Hanuska przy okazji przezywa okres: jak-mama-jest-az-pol-metra-ode-mnie-to-dostaje-histerii to jakos sie nie boje. dadza rade bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś