Dodaj do ulubionych

nastepna nowa emama

IP: *.* 28.01.02, 04:10
witam wszystkich.jest prawie rano a ja pierwszy raz na forum.wiec chcialam sie przedstawicsmilemam synka kubusia (4,5 mies).jestem z wieliczki,za 2 tyg.wracam na studia(2.rok polonistyki na uj).czy sa tu moze inne mamusie z wieliczki lub okolic?jesli nie, to dolaczam sie do tych krakowskich,w koncu niedalekosmilemarza mi sie wspolne spacerki z wozkamismilejuz nie moge sie doczekac az bedzie cieplo.do zobaczenia wkrotcesmile
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaya Re: nastepna nowa emama IP: *.* 28.01.02, 08:11
      Hej Agis!Fajnie, że jesteś :)Jestem Kaya i mieszkam w Krakowie, jednakże tak daleko od Ciebie jak tylko to możliwe - Nowa Huta :)))Mam nadzieję jednak, że i tak spotkamy sie kiedyś na wiosennym spacerku. Pozdrawiam Kaya z Kayem
    • Gość: wioleta Re: nastepna nowa emama IP: *.* 28.01.02, 09:08
      Cześć Agis - witam serdecznie :-) Ja też mam synka w podobnym wieku - 4 miesiące ma ...mam jeszcze Kubusia 5 letniego.mam nadzieję że mi ło Ci tu będzie ....pozdrowiola
      • Gość: wiesia jak to się zaczęło? IP: *.* 28.01.02, 10:02
        Przed chwila natrafiłam na post nowej emamy i tak sobie pomyslałam, że ciekawe by było dowiedzieć się skąd "nowe" i "stare" emamy się biorą na tym forum. Ja na przykład na początku ubiegłego lata miałam problem pojawienia nagłej gorączki mojego dziecka i szukałam w internecie informacji co to może być- tak trafiłam na adres forum dzieckook i tam dowiedziałam się od Agaty (moderatorki tego forum) o istnieniu edziecka.A jak to u was było?
        • Gość: wiesia Re: jak to się zaczęło? DELETE IP: *.* 28.01.02, 10:05
          To miałbyć nowy wątek- przepraszam, nie mam pojęcia dlaczego co jakiśczas przypinam się do kogoś .
    • Gość: Beata32 Re: nastepna nowa emama IP: *.* 28.01.02, 14:30
      Co prawda nie jestem na tym forum weteranem, ale witam Cię w naszym gronie. Mam nadzieję, że podobnie jak ja będziesz się tu czuła jak wśród przyjaciół.PozdrowionkaBeata
      • Gość: amfic Re: nastepna nowa emama IP: *.* 28.01.02, 18:20
        Czesc Agis :) Mieszkam niby daleko ale jednak nie az tak, bo w Rzeszowie, w Krakowie za to mam siostre. Mam coreczke troszke mlodsza od Kubusia - 3 lutego konczy 4 miesiace - partia w sam raz dla Kubusia :) Poza tym tak jak Ty, po rocznym chorobowym, za 2 tyg. wracam na II semestr I roku informatyki i zaczynam sie niezle stresowac jak to wszystko bedzie. Fajnie ze tu z nami jestes :)Pozdrawiamy :):bounce:
    • Gość: madzia22 Re: nastepna nowa emama IP: *.* 28.01.02, 21:13
      Bardzo miło cię poznać.Zapraszam do wspólnych dyskusji i spacerków internetowych (ja niestety z W-wy)Madzia
      • Gość: ptysio Re: nastepna nowa emama IP: *.* 28.01.02, 22:09
        Hejka! Witam serdecznie;a raczej re:witam, bo to Ty pierwsza (to byłaś Ty, prawda?) przywitałaś mnie na forze o karmieniu. Podczepiam się pod Magdę, bo też mogę zaproponować tylko wirtualne spacerki, też jestem z Wawy. Pozdrowionka i buziaki dla Kubika
    • Gość: agis Re: nastepna nowa emama IP: *.* 28.01.02, 23:37
      dzieki wszystkim za cieplutkie powitanko:hello:
    • Gość: agis Re: nastepna nowa emama IP: *.* 28.01.02, 23:39
      dzieki wszystkim za cieplutkie powitanko :hello:
    • Gość: akasia Re: nastepna nowa emama IP: *.* 28.01.02, 23:57
      Cześć! Jestem mamą krakowską, ale w Wieliczce posiadam działkę i w ciepłych porach tam spędzam popołudnia i weekendy.Pozdrawiam :hello:
      • Gość: agis Re: nastepna nowa emama IP: *.* 29.01.02, 00:18
        napisz cos wiecej - jesli chcesz - na privie.
        • Gość: akasia Re: nastepna nowa emama IP: *.* 29.01.02, 01:03
          Nie wiem czy to do mnie była ta prośba, ale mogę napisać więcej. Co do spacerów wózkowych to moja córeczka właśnie zakończyła ten rozdział swojego życia, ma prawie 3 i pół roku. Moja starsza córka to pannica prawie 12-letnia. Mieszkamy w Krakowie. A do Wieliczki mamy bliżej niż do centrum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka