Dodaj do ulubionych

Pytanie do Ludka

IP: *.* 05.02.02, 10:36
Ludeczku kochany, na spotkaniu U Szwejka mówiłaś na który basen chodzisz ze swoim szczęściem, ale "starość nie radość" i sklerozę mam już potworną ;-) - czy możesz przypomnieć? Pozdrowionka Alina
Obserwuj wątek
    • Gość: ljaworo Re: Pytanie do Ludka IP: *.* 05.02.02, 13:24
      Jednak "starość nie radość". Mi się rzuciło na oczy. Nie zauważyłam Twojego drugiego postu i odpisałam Ci na "ginekologu". Mam nadzieję, że dziewczyny mnie nie zlinczują.Więc jeszcze raz.Chodzimy do Wodnika na Gocławiu w soboty na 10.30. Do tej pory zajęcia prowadziła młoda Pani, a od lutego ma podobno być ktoś inny. Mam nadzieję, że też będzie to robił dobrze. Zajęcia zaczynają się od najbliższej soboty.Pozdrawiam,Ludek
      • Gość: Alka Re: Pytanie do Ludka IP: *.* 05.02.02, 13:46
        Dzięki za szybką odpowiedź. Przy ginekologu jakoś tak w pośpiechu mi się wysłał niechcący...Czy mogłabyś podać dokładny adres, bo w tamtych stronach to ja bywam raz na rok i zupełnie się w terenie nie orientuję i z mapą będę jechać :-)
        • Gość: ljaworo Re: Pytanie do Ludka IP: *.* 05.02.02, 14:43
          Nie pamiętam niestety tel. (ul. chyba Abrahama), ale wystarczy zadzwonić na 913, albo sprawdzić na www.gazeta.pl (tam gdzieś są adresy i tel. basenów). My chodzimy w soboty na 10.30. Właśnie w najbliższą sobotę są pierwsze zajęcia w tym "semestrze". Jest tam kilka grup podzielonych ze względu na wiek i stopień zaawansowania. Myślę, że najlepiej będzie jeśli tam zadzwonisz i się dokładnie dowiesz. Tylko musisz się pospieszyć, bo nie wiem jak będzie z miejscami. Cena karnetu jest 225 zł za 15 wejść. Jeśli nie możesz przyjść w sobotę to Ci nie przepada i możesz to sobie wykorzystać w innym terminie, w czasie obowiązywania karnetu, z tym, że bez instruktora.Ta grupa, do której ja chodzę w zeszłym semestrze była grupą dla początkujących. Pozdrawiam pluskająco,Ludek
          • Gość: Alka Re: Pytanie do Ludka IP: *.* 06.02.02, 09:53
            Dzięki wielkie! :jap: Zapisałam sie do grupy na niedzielę, więc niestety na basenie się nie spotkamy :-( Pozdrawiam :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka