Dodaj do ulubionych

Mam juz dosc...

IP: *.* 06.02.02, 13:23
Strony "edziecko" sa bezsprzecznie super, ale ja mam juz doscniedociagniec technicznych. Az za czesto zdarza sie, ze gdy chce napisackomus odpowiedz, laduje z moim tekstem jako osobny temat, a gdy ma tobyc osobny temat, na prozno tego szukam, bo okazuje sie, ze ot, taksobie, wyladowalo to zupelnie gdzie indziej. Wiem, ze nie ja jedna mamtakie problemy , ale ilez mozna wytrzymac. Denerwuje mnie to. Tak samojest z zalogowaniem sie. Czasami nie ma z tym trudnosci, a niekiedy pozalogowaniu sie dostaje wiadomosc, ze nie jestem zalogowana i kolejneproby sa tez na nic. Ide wiec na forum stron www.dzieckoinfo.com, bo tamnie mam takich trudnosci. Czy jeszcze ktos idzie ze mna? PozdrawiamMonika
Obserwuj wątek
    • Gość: malanda Re: Mam juz dosc...- po co to logowanie? IP: *.* 06.02.02, 13:54
      Byłam tam (dzieckoinfo.com) i wcale mi się nie podobało. A tutaj jest super, dla mnie jedynym problemem jest to, że teraz trzeba się logować, żeby cos napisać. Nie zawsze o tym pamiętam i jak wracam się zalogować to potem trudno mi odszukać wątku, na który chciałam odpowiedzieć. Może ktos mi powie: po co to logowanie?
      • Gość: AniamamaOli Re: Mam juz dosc...- po co to logowanie? IP: *.* 06.02.02, 16:13
        Ja też tam byłam i mi też się tam nie podobało :(Tu jest super, a do logowania trzeba się przyzwyczaić i już. Narzekanie w niczym nie pomoże.:hello:PozdrawiamyAnia i mała Ola
        • Gość: guest Re: Mam juz dosc...- po co to logowanie? IP: *.* 06.02.02, 16:55
          A co wy tak marudzicie, ze niby tam nie jest fajnie. Wlasnie ze jest. A ciebie Moniko popieram, bo te problemy techniczne i mi sie daly we znaki. Do zobaczenia na "dzieckoinfo".
          • Gość: AniamamaOli Re: Mam juz dosc...- po co to logowanie? IP: *.* 06.02.02, 17:18
            Ula, daj spokój :fou: !!!
          • Gość: guest Re: Mam juz dosc...- po co to logowanie? IP: *.* 06.02.02, 17:49
            ooooo
    • Gość: Viola_emama Re: Mam juz dosc... IP: *.* 06.02.02, 20:06
      Ja tez mam problem wiec ciesze sie ze znalazlam taki post ,moze ktos mi pomoze :-).Otoz ,wysylajac czyli odpowiadajac na posty ,wiadomosci te laduja na forum i tez do mojej skrzynki e"mailowej.OCH...mozecie sobie wyobrazic ile tego mam dziennie.Wyskakuje mi inforamacja ,ze" odpowiedzi wysylaj na forum",tak tez wlasnie robie ,a rezultaty mam marne :-(.Co mam zrobic? Dziekuje .
      • Gość: Aldonia Re: Mam juz dosc... IP: *.* 06.02.02, 20:30
        Viola, żaden problem. Pod ramką z treścią są dwa kwadraciki.Oba są zahaczykowane.Wystarczy odhapluczyć ten pierwszy: "chcę być powiadomiona przez email o odpowiedzi" i masz wolną skrzynkę pocztową.A tak poza tym to ja wchodząc od razu loguję sie i nie mam problemu z wracaniem, czy gubieniem czegoś. Do wszystkiego można się przyzwyczaić. Pozdrawiam.
      • Gość: guest Re: Mam juz dosc... IP: *.* 06.02.02, 20:33
        violu, na dole, jak już napiszesz czy też odpowiesz na jakiś post, są dwa zdania1. chcę być powiadomiona przez e-mail o odpowiedzi2.zachowaj znaczniki HTMLpo prostu jak piszesz meila, musisz kliknąć na ptaszka przy punkcie 1 tak by go nie było w kratce. i w ten sposób zadne odpowiedzi nie będą schodziły ci na skrzynkę.pozdrawiamsammy :)
        • Gość: guest Re: ja też IP: *.* 06.02.02, 20:39
          niestety nie mam mozliwosci zalogowania sie od ponad 2 tygodni. pisałam mejle i nic. trudno jakoś to przeżyję. zreszta robi się ciepło i w domu bywam rzadziej.choc nadal uważam , ze jest to forum na najwyższym poziomie wśród znanych mi, bo są tu bardzo mądre i miłe mamy.pozdrawiam
    • Gość: guest Re: Mam juz dosc... IP: *.* 06.02.02, 21:36
      Hmm. Coś w tym jest. Dla mnie najważniejsi są ludzie, którzy tworzą to forum (i chyba jednak jakieś sentymenty). Niewątpliwie od strony technicznej używanie forum jest problematyczne (np. Dorka nie dostała hasła do swojego konta, nie wiem dlaczego system mnie wylogowuje, itd). Teoretycznie możnaby forum uruchomić na oprogramowaniu jakie jest na strone infodziecka, czy jak tam oni się nazywają, ale z tego co się orientuję mocno obciążyłoby to serwer i mogłoby się okazać, że dostęp do edziecka jest bardzo utrudniony (powoli ładujące się strony). Być może kiedyś to się poprawi (?). A może zrobimy zrzutkę na nowy serwer, albo lepsze łącze? Bo przenosić się gdzie indziej tylko z powodu tych paru drobnych problemów, to myślę, że nie warto.Dla osób, które mają problem z rejestracją (otrzymaniem hasła) mogę zasugerować założenie kolejnego adresu e-mail i ponowną rejestrację.
      • Gość: guest Re: do kvm IP: *.* 07.02.02, 10:26
        założyłam nowe konto, bo już nie miałam siły walczyc z tą maszyna mówiaca -zaloguj się. ale niestety było to samo. dostałam kolejne haslo, poprzednie zotalo zlikwidowane. i znowu to samo. kiedys odpowiadali ma mejle, teraz już nie. trudno.a z serwerwm zartujesz oczywiscie ;) prószynski juz jest lub bedzie w agorze, to chyba na brak pieniedzy nie moga narzekac.pzdr-ana tylko podgladaczka
    • Gość: guest Re: Mam juz dosc... IP: *.* 08.02.02, 01:56
      Moniczko ja mam ten sam proble, niby jestemzalogowana i mam hasło ale za każdym razem muszę się kilka razy logować i w końcu i tak z tego nic nie wychodzi. Marzę o "twój post został wysłany", Ale nic z tego ! Ja za to niedostaje prawie zadnych zamówionych postów - więc może się podzielisz!???Pozdrawiam i życzę cierpliwości.
      • Gość: guest Re: Mam juz dosc... IP: *.* 08.02.02, 09:33
        Dzieki za zyczenia cierpliwosci, ale ja przenioslam sie na dobre na "dzieckoinfo" i tam mi wszystko wychodzi. Zapraszam i Ciebie i pozdrawiamMonika
    • Gość: Katyk Re: Mam juz dosc...- bzdury!!! IP: *.* 08.02.02, 13:22
      Ja Was nie rozumiem? Jakie problemy z logowaniem? nigdy nie miałam żadnych, moje posty tez zawsze są tam gdzie chcę je umieścić. Wystarczy po prostu dokładnie czytać i nie spieszyć się. Trafiłam na Edziecko we wrzesniu zeszłego roku, zarejestrowałam się juz dawno i na ok 60 wysłanych postów, nigdy nie miałam problemów. I nie zapycham sobie skrzynki odpowiedziami bo "odhaczam"to co trzeba "odhaczyć".CZYTAJCIE UWAŻNIE I POSTĘPUJCIE ZGODNIE I INSTRUKCJĄ A NAPEWNO SIĘ UDA!!!!Kaśka
    • Gość: Honda Re: Mam juz dosc...popieram Kasię IP: *.* 08.02.02, 13:40
      Ja tez nie mam problemów z logowaniem. Otwieram to co chcę, pisze tam gdzie chcę. Poczytałam instrukcje moderatora i działam.pozdrawiamEliza
      • Gość: guest Re: Mam juz dosc...popieram Kasię IP: *.* 08.02.02, 15:01
        Dziewczyny kochane,czy uwazacie, ze my nie czytamy uwaznie i stad te problemy.Skoro same nie macie takich problemow to nie wyciagajcie TAKICH wniskow.pozdrawiam
        • Gość: guest Re: Mam juz dosc... a jednak zdarza się IP: *.* 08.02.02, 15:17
          Ja też kiedyś tak myślałam Kasiu. Ale wczoraj mój "nowy post" trafił gdzieś między inne. Pomyślałam, że się musiałam pomylić (tak, jak przed chwilą gdy nieopacznie kliknęłam "enter" i wrzuciłam tu pusty post), więc powtórzyłam jeszcze 2 razy zwracając uwagę na wszystkie szczegóły (z kompem pracuję dużo, długo i bez problemów) i to samo. Dla porównania zrobiłam to tez na innych forach - tam działało.A z logowaniem też nigdy nie miałam problamów. I z pełną skrzynką też nie.
    • Gość: Viola_emama Re: Dziekuje dla Sammy i dla Aldoni-mam wolna skrzynke :-)!!! IP: *.* 08.02.02, 19:58
      Cześć !Mam nadzieję że się nie wygłupię odpowiadając na Twój post, bo specjalista od kamer i komputerów ze mnie żaden. Ja mam taką średniej jakości kamerę DV, Canon ZR 10.Ma ona DV terminal, IEEE 1394. Problem polega na tym że mój, już teraz przedpotopowy komputer (1998) nie ma tego portu. Kupiłam Video Card której jednak nie dało się w moim komputerze zamontować, tzn. był odpowiedni slot, ale system nie rozpoznał tego tzw. new hardware. Przy okazji buszowania po internecie w poszukiwaniu rozwiązania mojego problemu, dowiedziałam się że moja Aptiva jest przez niektórych komputerzystów wdzięcznie nazywana Craptiva. :(No więc nie pozostało mi nic innego jak iść z duchem czasów i kupić nowy komputer. Pozdrowienia,Agnieszka :hello:Acha, są różne karty, jak miałam doświadczenie tylko z jedną która używała IEEE 1394

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka