Dodaj do ulubionych

Zły dzień?

IP: *.* 18.02.02, 10:42
Ratunku, pomóżcie... nie wiem co się ze mną dzisiaj stało... od rana nic mi nie pasuje, wszystko jest szare, bure i do kitu... nie pomaga czat, ani film w telewizji, miałam iść z Patrysiem na spacer, ale zaczęło kropić :gun: czy to nie jest złościwość losu? Może pomyslicie sobie że nie powinnam pisać, ale nie mam komu się wyżalić :cry: mąż siedzi całymi dniami w pracy, a jak jest już wieczorem w domu to pada ze zmęczenia :( Dlaczego mam taki podły nastrój? Jak go sobie poprawić? Odezwijcie sięWściekła Basia
Obserwuj wątek
    • Gość: Iw Re: Zły dzień? IP: *.* 18.02.02, 11:09
      Współczuję, to paskudne uczucie. Spróbuj może zrobić coś, co poprawia Ci humor, np. wypić dobrą herbatkę, zjeść coś smacznego (mi to zawsze poprawia humor, szczególnie to "coś smacznego" :) ), pobawić się z synkiem. A jeśli nic nie pomaga to pomyśl, że ten dzień w końcu dobiegnie końca, a jutro będzie cudownie! A już niedługo będzie cieplutko, milutko, kwitnąco i będziesz mogła całe dnie spędzać na spacerach ze swoim słoneczkiem.:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: Uszy do góry!Pozdrawiam, :hello:Iwona
    • Gość: <Jagna> Re: Zły dzień? IP: *.* 18.02.02, 11:26
      Tak, tak! Już niedługo wiosna!!!! :bounce:Ta myśl trzyma mnie przy życiu. Mojego męża też ciągle nie ma w domu, mam dwóch chłopaków z różnymi potrzebami, ale nie umiem się rozdwoić, na spacer MUSZĘ wyjść, bo pies, jestem przeziębiona, chce mi się spać...:(Ale kiedy pomyślę, że ta Wiosna przyjdzie, już bardzo niedługo to lżej mi się robi na sercu. Ze zjedzeniem czegoś pysznego to też świetny pomysł...niestety ;)Jagna
    • Gość: giera Re: Zły dzień? IP: *.* 18.02.02, 11:49
      Basik, skarbie!A co to za zły nastrój? Od poniedziałku tak masz - to bardzo źle. Wiesz co? Ubieraj Patrynia i wskocz do mnie na kawkę. Za daleko? Ups to chociaż na gg wejdź, pogadamy jak to my baby potrafimy, hihihihi, no biegiem, nie zastanawiaj się za długo, czekam Ania
    • Gość: 123 zrob czekoade! IP: *.* 18.02.02, 12:03
      Zrob sobie goraca czekolade! to moj ostatni pomysl... nawet dziala..:)
    • Gość: MartaN Re: Zły dzień? IP: *.* 18.02.02, 12:47
      no to jest nas dwie!!! aż mnie nosi :fou: a w dodatku moja dzidzia też ma nienajlepszy dzień :-( Foczka zaczyna chyba ząbkować i jest marudna i tylko na rączka u mamusi zanjduje ujojenie :love: :love: ... a mamusia jakieś małe śniadanko by chciała zjeść...:jap:No, a na poprawę złego dnia: ja dzwonię do moich koleżanek - mamuś i sobie gadamy (opowiadamy, narzekamy... ;-) ). Mój mąż oczywiście potem cierpi jak musi zapłacić rachunek, ale nich się cieszy, że nie musi kupować złotej biżuterii albo wysłuchiwać moich żali :lol: :lol: :lol: Ale by mu się dostało :lol: :lol: (też cały czas pracuje, buuu :-( )Trzymaj się cieplutko, jutro będzie lepiej :-):hello:OnkaP.S. jak mam wrażenie, że wszystko mnie przerasta to zamykam się w łazience, wanna pełna piany , dobra książka i kieliszek super winka i cisza, cisza... smile :-)(Foczka na służbie u babci lub taty) .... i potem jest już okiPozdrawiam O.
    • Gość: Basia_mama_Patryka Re: Zły dzień? IP: *.* 18.02.02, 13:21
      Dziewczyny, dziękuję za posty, jesteście kochane... ale ten dzień dla mnie powinien się skończyć parę minut po północy. Właśnie ubrałam Patryka i mieliśmy w końcu wyjść na spacer, i co? nici ze spaceru, bo stanęłam tak niefartownie że chyba skręciłam nogę :gun: :cry: Muszę czekać w domu na Roberta, dopiero wtedy będę mogła iść do lekarza :cry: noga mnie boli jak diabli, :cry: ale co tam... kiedyś ten przeklęty dzień wreszcie się skończy, przyjdzie wiosna, i w ogóle będzie lepiej.Kiedyś.Pozdrawiam Was serdecznieW dalszym ciągu wściekła Basia
      • Gość: ingroz Re: Zły dzień? IP: *.* 18.02.02, 15:44
        Oj, myślałam, że po tylu ciepłych wiosennych postach Twój dzień się polepszył, a tu skręcona noga... Rzeczywiście jakiś niefart! W związku z nogą, to chyba trzeba Ci zaproponować milutkie leżakowanie w cieplutkim łóżeczku z okładem na nogę, czymś przyjemnym do czytania! Wiosna idzie na pewno - wczoraj widziałam wspaniałe kępy przebiśniegów na spacerze!!!:hello:Kasia R mama Luizy, która też czeka na wiosnę, choć ma dopiero 3 i 3/4 miesiąca i jeszcze nie wie, co to jest wiosna :)
      • Gość: bunia Re: Zły dzień? IP: *.* 18.02.02, 16:47
        Kurde, mam nadzieję, że ta noga to nic poważnego, a jak nie to utniemy... ;). A ja chora, nawet nie mogę Cię nawiedzić i wypić kawę w towarzystwie "kaleki" :crazy:. Wiesz, że żartuję. Trzym się. Niedługo wręczymy prezent naszemu znajomemu (jeśli wiesz o czym mówię :lol:). Pomyśl o tym a smutki same uciekną. :hap:. Zły dzień minie szybciutko jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki :bic: a Ty będziesz znów radosna :wahoo: Pozdrowionka :hello:.bunia
    • Gość: Isia Re: Zły dzień? IP: *.* 18.02.02, 18:04
      Basiu! :)Lada chwila dzień się skończy. Wieczorkiem Patryk pójdzie na dobranockę, a Robert na pewno w tym czasie chętnie Ci nóżkę wymasuje i smuteczki ukoi. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Jutro będzie nowy dzień i lepszy nastrój. Tęsknimy za Wami i myślimy co by tę tęsknotę zaspokoić, tylko niestety jakieś choróbsko nas rozłożyło ostatnio. Wysyłam Ci gorące fluidy! Pa! :)Isia
    • Gość: Basia_mama_Patryka Re: Zły dzień? IP: *.* 18.02.02, 19:07
      Ojej :crazy: Wszystko dobrze się skończyło, okazało się że noga jest "tylko" zwichnięta, na szczęście będę żyła :) Dziękuję Wam za posty, jesteście super :) Dostałam dzisiaj od wielu znajomych z edziecka tyle troski i dobrych słów, że nie potrafię powstrzymać łez... jesteście kochani, cieszę się że mam tu tak wielu przyjaciół :love: Faktycznie, dzień powoli mija, a ja odzyskuję wiarę w lepsze jutro... Czuję że zaczynam żyć pełną parą :)Pozdrawiam Was serdecznieZnowu szczęśliwa Basia
    • Gość: Gosia1 Re: Zły dzień? IP: *.* 18.02.02, 21:51
      Basieńko moja kochana! Przeczekać, nie ma chyba innego sposobu. A jak już będzie Ci tak całkiem źle, to pomyśl sobie, że jestem ja dla Ciebie...... W każdej chwili możesz mnie wywołać na gg, wyżalić się, wypłakać. Albo ja zadzwonię do Ciebie i będziesz mogła wyszlochać się w słuchawkę, albo sobie poprzeklinać.....:-) Całuski Gosia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka