Drogie eMamy !!!Od pewnego czasu zaczynam sie zastanawiać nad swoją przyszłością...Na dzień dzisiejszy moja sytuacja jest nawet całkiem różowiutka, ale co dalej.

Może zaczne od poczatku.Zaraz po skończeniu szkoły średniej zaczełam pracować i na swoje 26 latek mam juz całkiem niezły staż w zawodzie - w między czasie skończyłam studia.Pięć miesięcy temu urodziłam Wojtusia i nie wyobrazam sobie powrotu do pracy(właściwie to nie mam do czego wracać , bo w czasie ciąży zmieniłam miejce zamieszkania i musiałabym zacząć od nowa), tym bardziej ze sytuacja finansowa wcale mnie do tego nie zmusza - na chleb i pieluchy starcza.Niestety nawet półroczna przerwa w moim zawodzie - jestem po ekonomii - prawie przekreśla moja karierę ( tak nawiasem wcale nie pałam miłością do zawodu).Bardzo chciałabym być w domu z dzidziulkiem przez trzy lata, no i...... chciałabym mieć jeszcze jednego potomka.I tu zaczyna sie dylemacik. Nie wiem na co sie zdecydowac-czy teraz tak od razy za jednym zamachem i brzydko mówiąc mieć to z głowy-czy po jakiś kilku, kilkunastu latachPo pierwsze nie wiem czy jak teraz to poradzimy sobie finansowoA po drugie - wazniejsze CO DALEJ Z PRACĄ!!!!Wiem ze może moje problemy sa błache jak na dzisiejsze trudne czasy - innych tez nam nie brakuje, ale staram sie o nich nie myslecJakie macie doświadczenia w tych kwestiachPodzielcie siePozdrawiam Aga