Dodaj do ulubionych

Raaaaatunku!!!!!!!

IP: *.* 21.05.02, 11:39
Pomocy! Już nie mogę!O 5 rano 2 potwory na brzuchu w tym jeden wyrywajacy włosy (poszłam spać o 3.00), potem szaleńcze zabawy przy wyraźnym zaakcentowaniu obopólnej zazdrości o mamę(właściwie jej resztki :( ).A teraz oba WYJĄ przeciągle auuuuuuuuuuu . Zgodnie z zaleceniami psychologów wyszłam do drugiego pokoju i rąbnęłam w co popadnie i teraz boli mnie ręka auuuuuuu.Jest dopiero 12, co będzie dalej? Nie wspomnę że znowu jeden potwór jest chory a drugi już zaczyna kichać .....Ale bym chciała mieć znowu tak gdzieś 15 lat i wyyyyspać się do syta, i po co mi to wszystko było :( ???????! No oczywiście znowu jestem wyrodna matką, ale na szczęście tylko Wy o tym wiecie buuuu
Obserwuj wątek
    • Gość: Agata Re: Raaaaatunku!!!!!!! IP: *.* 21.05.02, 11:46
      Fantastyczne!!!Przybij piątkę, jedziemy na tym samy wózku, też czasem mam ochotę wyć, chociaż mój mały potwór ma dopiero 10 tygodni, a starszy 2 lata.Widzę, że mimo trudnych chwil nie tracisz poczucia humoru. Tak trzymać!Z matczynym pozdrowieniemagata
      • Gość: Małgorzata Re: Raaaaatunku!!!!!!! IP: *.* 21.05.02, 12:01
        oooo, to Ty też tak masz :) :) .....przynajmniej wiadomo , że potwory dobrze sie rozwijają :), a że maminka troszkę będzie "upośledzona" psychicznie po takich rozbojach, to trzeba to zaakceptować i tyle....W ramach rewanżu proponuję poskakać na brzuszku taty zaraz po powrocie z pracy hi hi hi, bo pewno włosy ma już nie tak bójne jak za dawnych lat :)Pozdrawiam mamuśkę potworków :)Małgosia, podwójna potworowa mama :)
    • Gość: Siunia Re: Raaaaatunku!!!!!!! - hm............. IP: *.* 21.05.02, 23:47
      .......... a ja właśnie staram sie o drugiego potwora ......może powinnam to jeszcze przemyslec? ;)A swoją droga, to dzis jakos naszło mnie na wszelkie obawy, jednak mimo to nie wycofam sie z podjętej decyzji. Bo jak nie "dziś" to kiedy?Pozdrawiam was serdecznie Trzymajcie się cieplutko i życze siłi i wytrzymałości w okiełznaniu potworków :)- Siunia ( potworzyca pojedyncza - jak narazie) :)
      • Gość: Siunia Re: Raaaaatunku!!!!!!! - hm............. (uzupełnienie) IP: *.* 21.05.02, 23:49
        akurat dziś naszły mnie obawy i dzis znalazłam ten post na forum :)Bo obawy zaczęły kiełkwać od samego rana :)To nie przez wasze posty - broń Boże -Siunia
    • Gość: Marlena Re: Raaaaatunku!!!!!!! IP: *.* 22.05.02, 12:42
      Siunia staraj się staraj :) sama bedziesz sobie winna. O czywiście żartuję - co dwa potwory to nie jeden, naprawde jest fajnie (oczywiście jak nie jest niefajnie ale w sumie zawsze coś może być nie tak niezależnie od ilości potworów).Dzisiaj patrzę na to z dystansu gdyż o 5 rano potwory siedziały na tatusiu :bounce: a nie na mnie.Co prawda dziś już obydwa mają gorączkę ale w końcu kiedyś im przejdzie :) . Trzymam kciuki za "starania" Pozdrowienia podwójna mama wyrodna potworzyca :)
      • Gość: beatabilinska Re: Raaaaatunku!!!!!!! IP: *.* 22.05.02, 14:43
        CZeść Potworowe Mamy,Pomyślcie jak będzie fajnie kiedyś za pare lateczek kiedy nasze pociechy zrobią rano śniadanie i po nim posprzątają. CałuskiMama trzech POFORÓW (prawdziwie pofornych).
    • Gość: asia_t Re: Raaaaatunku!!!!!!! IP: *.* 23.05.02, 18:46
      jakbys miala 15 lat, mialabys jutro klasowke z FIZYKI albo MATMY i musiala siedziec w nocy, zeby to zakuc. :-)))) Mnie tez potwory budza o 5, chca sie bawic, i nie interesuje ich fakt, ze mamusia ledwo ciepla, bo ich sto razy w nocy karmila... ale jak mnie witaja tymi promiennymi bezzebnymi usmiechami, az mi sie lzej na duszy robi. :-))) pozdrowionkaasiaT, slomiana wdowa z blizniakami 6miesiecznymi
      • Gość: Marlena Re: Raaaaatunku!!!!!!! IP: *.* 26.05.02, 21:59
        Asiu z matmy to jeszcze ale z fizyyyy....uuuuuuu tu mnie zagiełaś, trzymaj się Mamo bliźniacza podziwiam Cię i pozdrawiam, zawsze chciałam mieć bliźniaki no i mam coś w tym rodzaju tylko z drobnym odstępem wiekowym :) Beato marzenia o śniadanku super mam nadzieję że się kiedyś ziszczą.....PaPotwory już prawie zdrowe : bounce:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka