Gość: Arwen IP: *.* 10.06.02, 08:39 Czy ktos by mógł mnie o?wiecić jak wykonać samemu takie pachnšce suszki z kwiatów? Lawenda w tym roku obrodziła u mnie obficie i chętnie zużyłabym jš w taki sposób. Z góry dziękujearwen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ulcik Re: Suszki IP: *.* 10.06.02, 09:10 Wiesz co - widzialam ostatnio w jakiejs ksiegarni ksiazke o mikrofalowce ale ........ sluzacej do zasuszania kwiatkow i innych cudow !!! Poszukaj !!!!! moze tam cos bedzie ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaLachowska Re: Suszki IP: *.* 10.06.02, 19:32 oj,temat dla mnie jak jestes zainteresowana takimi rzeczami to daj mi znac,bo mam zeskanowane pare takich wycinek z poradnikow.najlepiej na priva,bo bede miala automatycznie Twoj e-adres w kompie,pozdrawiamgosia m.Filipka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaLachowska Re: Suszki IP: *.* 10.06.02, 22:33 czesc Arwenjuz wyslalam,powiadom mnie,prosze czy doszlo,dzieki.pozdrawiam gosia m.Filipka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arwen Re: Suszki IP: *.* 11.06.02, 07:45 GosiuMoje wiadomo?ci do Ciebie wracajš Ale na szczęscie`Twoje doszły za co baaaardzo dziękuję Poslałam dzi? jeszczze jednego maila, nie wiem czy dotarł??Jak wszystko dokładnie przestudiuję to dam znaćarwen Odpowiedz Link Zgłoś