Dodaj do ulubionych

do Fugi!!!

IP: *.* 19.07.02, 23:57
Cześć!!!Nawet nie wiesz jak bardzo mi pomogłaś. Twój post był tym, który przywrócił mi usmiech! Wielkie, wielkie dzięki. A ta, która napisała o bliźniakach była faktycznie jakaś nawiedzona. Albo raczej - sfrustrowana. Pozdrawiam Cię serdecznie! Wspomniałam jeszcze w jednym poście, że proszę Cię o kontakt, bo myślałam, że nie znajdę już Twojego liściku. Chciałam Ci podziękować szczególnie. Pozdrawiam Ciebie i Karolę! wdzięczna Sunka
Obserwuj wątek
    • Gość: Fuga Re: do Fugi!!! IP: *.* 20.07.02, 09:33
      tutaj mąż gosi - z karolą na brzuchu,Gosia to naprawdę super babka i super mama. mi zrozumienie tego jaka fajna mame ma karola tez zajelo troche... :)nie dajmy sie zwariować - wczoraj usłyszałem że dziecko powinno samo zrezygnować z pokarmu matki (w wieku 2-3 lat) !!!! głupotabadzmy szczesliwi z dzieckiem i dla dziecka - bez mediów i pseudoporad bezdzietnych znajomychpozdrowienia dla ciebie i dla mojej wspanialej zonki
    • Gość: Fuga Re: do Fugi!!! IP: *.* 20.07.02, 09:37
      Suniufajnie, że Ci pomogłam chociaż troszkę pomóc.Ja zawsze mam opory w wyrażaniu na forum swoich odczuć tego rodzaju, gdyż jest tyke wspaniałych, cierpliwych mam, że czuję sie wyrodną matką od czasu do czasu.Po prostu tak już jest, że niektóre kobiety realizują się w domu, przy dzieciach i czują sie szczęśliwie i potrzebne a inne muszą wyjść, działać, załatwiać, mieć kontakt a innymi ludźmi ( nie tylko mamami ) i wtedy czują się spełnione.Ja kocham swoje dziecko, ale należę zdecydowanie do tych drugich. Nie mam wyrzutów sumienia, że wynajęłam panią nbędąc na macierzyńskim - oddaję jej jakiś tam procent mojej pensji ale mam czas dla siebie. POza tym mąż bardzo długo pracuje, wraca 6-7 z pracy i zrozumiałe jest, że nie chce, by po pracy tylko zajmował się małą i szedł spać. Ja mam czas dla siebie gdy jest Pani, a On po pracy, kiedy ja jestem z Małą. pOzdrawiamgosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka