Dodaj do ulubionych

PRZEZYLAM DZISIAJ TRZESIENIE ZIEMI!!!

IP: *.* 22.07.02, 15:16
Pierwszy raz w zyciu przezylam trzesienie ziemi.Spie sobie w lozku, a tu sie lozko zaczyna trzasc. Myslalam, ze to ktores z moich dzieci mi dokucza, ale za chwile zastukaly drzwi w szafie...Trwalo to kilka sekund, ale rece dlugo mi sie trzesly ze strachu...
Obserwuj wątek
    • Gość: E.T. Re: PRZEZYLAM DZISIAJ TRZESIENIE ZIEMI!!! IP: *.* 22.07.02, 15:26
      Pare miesiecy temu tez nawiedzilo nas trzesienie ziemi i podobno bylo dosc odczuwalne. Ale ja sie dowiedzialam o nim dopiero na drugi dzien z telewizji i relacji mojej siostry, bo... smacznie je sobie przespalam :-)
    • Gość: Johasia Re: PRZEZYLAM DZISIAJ TRZESIENIE ZIEMI!!! IP: *.* 22.07.02, 22:42
      Rety, o której godzinie było to trzęsienie ziemi?? Bo ja nic a nic nie poczułam. W pracy męża też nikt nic nie mówił.A o tym, że w ogóle u nas takowe było, dowiedzieliśmy się od rodziny z Polski. :lol:
      • Gość: Weronisia Re: PRZEZYLAM DZISIAJ TRZESIENIE ZIEMI!!! IP: *.* 23.07.02, 16:49
        Johasia! A gdzie mieszkasz dokladnie? Bo ja Köln-Porz.
        • Gość: Johasia Re: PRZEZYLAM DZISIAJ TRZESIENIE ZIEMI!!! IP: *.* 23.07.02, 19:34
          Neuehrenfeld. :hello:
    • Gość: AsiaW-punkt Re: PRZEZYLAM DZISIAJ TRZESIENIE ZIEMI!!! IP: *.* 23.07.02, 23:13
      Dziewczyny ale dalyscie mi do myslenia a ja myslalam ze mi sie przysnilo. Jeszcze sobie podsypialam a tu nagle slysze ze mi sie szafa trzesie w sypialni, a szafa przeogromna, pomyslalam ze to moze przez te ciezarowki co groz z budowy niedaleko nas wywoza. kurcze ale mam stracha, bo mieszkam w dosc ciekawym rejonie ( Vulkaneifel), Daun. To jakies 120 km. Köln.
      • Gość: Johasia Re: PRZEZYLAM DZISIAJ TRZESIENIE ZIEMI!!! IP: *.* 24.07.02, 08:03
        Tak w ogóle, to epicentrum było podobno w Aachen. Więc też kawałek od Kolonii. :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka