alicjamagdalena 07.11.22, 16:30 Malujecie? Polećcie jakieś fajne wzory...nie kwiatki, widoczki lub zwierzęta. Na razie znalazłam Fridę ale generalnie tematyka w tych sklepach które przeglądam kiepska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Malowanie po numerach 07.11.22, 16:31 Eee, chodzisz po klatkach schodowych i zamalowujesz ludziom numery mieszkań czy co u licha? Odpowiedz Link Zgłoś
rb_111222333 Re: Malowanie po numerach 07.11.22, 16:48 Ja też, jako niewtajemniczona w techniki malarskie, miałam takie skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Malowanie po numerach 07.11.22, 17:06 Po seksie wyjmuje z ust pędzel i maluje. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Malowanie po numerach 07.11.22, 16:33 Nie, wciągnęłam się w haft. Na Amazon jest mnóstwo wzorów od Klimta po Harry’ego Pottera. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Malowanie po numerach 07.11.22, 16:36 Moja teściowa maluje. Na allegro jej kupowałam, duży wybór, raczej po ang. painting by numbers trzeba wpisać. Polecanie wzorów trochę bez sensu, bo jeden lubi kwiaty, inny konie, a trzeci akty. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Malowanie po numerach 07.11.22, 17:00 Moje dziecko maluje, a w zasadzie malował, bo wzory, które mu się podobały się skończyły, a na dodatek zamknęli nam sklep, a na allegro jakaś bryndza... Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Malowanie po numerach 07.11.22, 18:33 Ja lubię z ipicasso albo z empiku. Malujemy z córką- głównie abstrakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Malowanie po numerach 07.11.22, 18:44 Z ciekawości - co robicie potem z tymi obrazkami/obrazami? Wieszacie na ścianach? Przechowujecie na pamiątkę - jak? Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: Malowanie po numerach 07.11.22, 22:14 Córka maluje. 3 obrazy wiszą w domu, dwa w salonie, jeden w sypialni u mnie. Uwielbiam ten z sypialni, w załączniku jak się uda wkleić Kupujemy obrazy na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
aglibaba Re: Malowanie po numerach 08.11.22, 09:48 Moje oczy! Moje biedne oczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Malowanie po numerach 07.11.22, 22:25 Są rozwieszone w naszym domu, 3 poszły na prezenty (wybór wzoru był pod obdarowane osoby a nie ze namalowalysmy i wydałyśmy). 2 wystawilysmy na WOŚP i przyznam że byłam zaskoczona, za ile poszły. W tym roku też wystawimy ze dwa na licytacji WOŚP. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Malowanie po numerach 07.11.22, 23:01 Super 😊 Bo samo malowanie pewnie by mi podpasowało jako forma relaksu, ale właśnie nie widzę u siebie miejsca na obrazy 😐 i tak się zastanawiam co z tym potem zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi_di Re: Malowanie po numerach 07.11.22, 20:26 Raz kupiłam Zestaw. Po czasie stwierdziłam, ze za trudny, jak na pierwszy raz. Poza tym okropnie bolały mnie oczy po jakimś czasie takiego malowania. No i napoczęty obraz leży, farby wyschły... Odpowiedz Link Zgłoś
widosna Re: Malowanie po numerach 07.11.22, 20:30 Moja córka nastoletnia malowała. Bardzo jej się podobało. Obraz wyszedł super (zwierzak) i stoi na komodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Malowanie po numerach 07.11.22, 23:52 O matulu, aż musiałam wyguglac 😅. Też maluje ale nie po numerach. Zaczęłam malować po odkryciu Boba Ross. Happy little tees 🌲🌲🌲🌲😅 Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Malowanie po numerach 07.11.22, 23:55 Dla niewtajemniczonych Bob Ross - Mountain Summit (Season 13 Episode 10) Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Malowanie po numerach 08.11.22, 07:11 Ja na pierwszy ogień wzięłam ludzką twarz i uważam że to był błąd: jeśli schrzanisz coś w jakimś widoczku to będziesz wiedziała tylko ty, twarze są na tyle charakterystyczną rzeczą że nawet mały błąd stwarza u obserwatora dysonans. Mnie ta zabawa uspokaja bo wymusza skupienie na płótnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vessss Re: Malowanie po numerach 08.11.22, 09:02 A ja wzięłam na poczatek mały dla dziecka i to też był błąd, niektóre elementy do pomalowania chyba pod mikroskopem. Dzięki postowi spróbuję ponownie, tym razem wezmę wielkie dzieło. Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Malowanie po numerach 08.11.22, 09:07 Czasem jest informacja o stopniu trudności. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Malowanie po numerach 10.11.22, 11:37 Dlatego my celujemy w abstrakcje- nawet jak cos schrzanisz to moze to byc Twoja wizja artystyczna Odpowiedz Link Zgłoś
jasnozielona_roslinka Re: Malowanie po numerach 08.11.22, 08:53 maluje ale sprowadziłam przez ali, bo w Polskich sklepach nie było interesujacych mnie wzorów i kolorystyki Jeden kończę, a drugi czeka na mnie. jeden to stonowane zielenie i brązy, a temat taki relaksujący drugi to stylizowany, mroczny kolorystycznie ale zabawny temat Odpowiedz Link Zgłoś
alicjamagdalena Re: Malowanie po numerach 09.11.22, 22:19 Super te obrazki wciągające Odpowiedz Link Zgłoś