Dodaj do ulubionych

w tym watku mozna sie wyladowywac

01.12.06, 13:38
nienawidze tych bezmozgowcow, ktorzy parkuja na prawie calej szerokosci
chodnika, jak 100metrow dalej jest bezplatny parking. debilowi sie nie chce
kawalek dalej podjechac, a ja z wozkiem z dwojka dzieci mam fruwac, albo
wyjsc na ulice i samochod udawac ^#^%&&$*^*(^&%$%%@
jestem normalnie taka wsciekla, ze moglabym zagryzc tych balwanow.
i jeszcze tych uprzejmych panow, ktorzy widza jak sie szarpie z wozkiem, zeby
otworzyc drzwi i sobie je przytrzymac, ktorzy wczoraj i dzis zatrzasneli mi
je przed nosem, zamiast pomoc. ale sloma z butow wylazila, wiec nie powinnam
miec pretensji.
i dlaczego zawsze bulka z maslem spada na podloge maslem do dolu????
no.
ulzylo mi.
Obserwuj wątek
    • mysia-mysia Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 13:40
      ja też mam wszystkiego dosyć, a zwłaszcza ludzi i baranów
    • iwoniaw Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 13:45
      To ja jeszcze dodam tych wszystkich śmierdzących idiotów/idiotki, co to nie
      dość, że na przystanku smrodzą swoimi petami (a pod wiatę się wpychają, a
      jakże!), to potem taki jeden z drugą wsiądą do tego autobusu i przesiąknięci
      smrodem powodują odruch wymiotny u pozostałych pasażerów...
      Albo inni - sprawią sobie zwierzę domowe, na które nie mają warunków, a potem
      cierpi zwierzę, współmieszkańcy bloku i przechodnie: pies zostawiany na całe
      dnie w domu wyje żałośnie, wypuszczony po kilku(nastu) godzinach leje gdzie
      popadnie, nie zawsze zdążając nawet z wyjściem przed klatkę, a o posprzątaniu
      kupy przez durnego pana właściciela to już nawet nie ma co wspominać...
      Wrr...
      • bea.bea Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 13:58
        a ja dodam...wszystkich super inteligentnych i pseudo oczytanych, którzy moze i
        zbrodnie i kare przeczytali ze zrozumieniem tekstu...tylko dlaczego nie
        rozumieja tresci napisu...miejsce dla inwalidy...miejsce dla matki z
        dzieckiem...miejsce dla osoby starszej...wprowadzanie psów na plac zabaw
        zabronione...itp
      • anakardia Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 18:48
        Tak, tak, i jeszcze raz tak.
    • mamciakam Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 14:02

> nienawidze tych bezmozgowcow, ktorzy parkuja na prawie calej szerokosci ja tez
      tego nie nawidze równiez takich co to gapią cie jak wchodzisz do autobusu z
      dzieckiem w wózku drugi za reke trzecie juzz sobie samo radzi a ty się męczysz
      zeby wlezc na te cholerne schody i zero pomocy ,tylko patrzą takim wzrokim i
      bujają nogą ,jakby mogli to by cie jeszcze wykopali stamtąd bo po cholere się
      pchasz i miejsce zajmujesz babo...(no i zapomnij zeby ktos ustąpił tobie miejsca
      bys mogła z maluchem usiąsc coby sie podcza jazdy nie przewrócił) chamstwo do
      kwadratu.....
      • wronka.bez.ogonka Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 14:06
        A ja się podpisuję pod Wami wszystkimi. Szczególnie pod tymi debilami z petami.
        • aliennis Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 14:09
          A ja dziękuję za tolerancyjny i przyjazny kraj .
          --
          Debilka z petem (chcociaż palę tylko na balkonie lub przy piwku w klubie)
          • aarian Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 14:29
            aliennis napisała:

> A ja dziękuję za tolerancyjny i przyjazny kraj .
            > --
            > Debilka z petem (chcociaż palę tylko na balkonie lub przy piwku w klubie)

a mozesz mi powiedziec, dlaczego mam tolerowac kogos parkujacego na chodniku,
            chocby parking byl kilometr dalej, skoro ten ktos nie szanuje pieszych? czy ja
            spaceruje sobie srodkiem ulicy??? chodnik jest dla pieszych, a ulica dla
            samochodow. ale skoro mamy byc tolerancyjni, to zaparkuje sobie wozek na wolym
            miejsu parkingowym i niech zaden nietolerancyjny gbur mi nie zwraca uwagi.

och, nie zauwazylam Twojej sygnaturki. teraz wszystko jasne.
            a znasz takie przyslowie: 'winny sie tlumaczy' albo 'uderz w stol, a nozyce sie
            odezwa'?
            odnies do siebie to, ktore bardziej Ci odpowiada.
      • agatelek2 Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 23:23
        ja rano jezdze z 2letnia cora odwiesc 3letniego synka do przedszkola,jest to
        samo!!! a moje dzieci to gorsze od tych 60letnich niby babć?jak bylam w ciazy to
        zadna miejsca mi nie ustapila...
    • m.fiorella Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 14:13
      podpisuje pod powyższym i pod tym co jeszcze tu dojdzie, mnie wkur..ją
      wszyscy!!!
      • aguskin mnie też denerwują 01.12.06, 14:23
        ciemnota , brudota, głupota, a najbardziej fakt że to mnie denerwuje ,
        bo z załozenia chcę byc ponad to , ale jak tego dokonać,
        też denerwuje mnie to że nie umie tego dokonać,
        ale zawile aż sie zdenerwowałam
    • kurka_wodna4 Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 14:16
      heh ja tez tak czesto mam. Ostatnio jak szłam to wyjęłam z kieszeni klucze i
      porysowalam gamoniowi samochod..niech ma nauczke dziad!!!
      • aguskin Re: oj, oj 01.12.06, 14:24
        czy czasem nie przegiełaś?!
        a jak był to chory dziad, albo leniwy dziad?
    • aarian Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 14:17
      i jeszcze wlasciciele psow, ktore robia koopy na srodku chodnika, a dwa metry
      dalej jest kosz na psie odchody. kosz stoi sobie pusty, a koopa zostaje na
      chodniku. a pozniej taki np moj synek 'plask' i w sam srodek wlazl.
      • marzeka1 Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 14:22
        Nienawidzę właścicieli psów, którzy nie sprzątają po psach, szczególnie tych wielkich, dzie taki bysio z wilczurem i ani się nie poczuwa, by po im posprzątać!!!! Dziś koło samochodu leżały 3 ogromne psie gówna, wkurzyłam się!!!!
      • pati.er Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 19:36
        Mieszkam w Śródmieściu gdzie też wszędzie jest nasrane. A najlepszy jest facet,
        który mieszka w tej kamienicy co ja i najpierw wypuszcza swojego psa z trzeciego
        piętra a później sam łaskawie wychodzi. Zanim on zejdzie na dół to pies zdąży
        nasr.. w kilku miejscach na klatce schodowej. Jak narobił pod moimi drzwiami to
        zapakowałam kupę w reklamówkę i powiesiłam mu na klamce. To niestety nie pomogło
        facet udawał , że nie wie o co chodzi. Pomogła ostra awantura i straszenie
        administracją.
    • gruba-buba Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 14:22
      To ja dorzucę jeszcze psie gówienka na chodnikach w ilościach hurtowych, psy
      bez opieki i kagańca biegające samopas.

Dodam, że pretensje mam nie do psów tylko do ich właścicieli.

A! Niezmiernie wkurzają mnie ludzie rzucający stare bilety, papierki po
      cukierkach, chusteczki do nosa, i inne na ulicę. Nawet jeśli nie ma w pobliżu
      kosza (bo małolaty uwielbiają demolować mienie społeczne) to można większość
      takich tam pappierków i innych włożyć do kieszeni lub torby i wyrzucić do kosza
      po drodze.

No i niezmiernie mnie denerwują "dżentelmeni" w drzwiach, mało że nie otworzy
      drzwi kobiecie, nie przepuści, to jeszcze się wpycha tratując kobietę
      otwierającą drzwi i czasem dzieci usiłujące przejść.

A zdażyło Wam się, że usiłujecie wózkiem wgramolić się np do sklepu i walczycie
      z jednoczesnym przytrzymaniem ciężkich drzwi i wmanewrowaniem wózkiem w otwór
      drzwiowy, a tymczasem stado cwaniaczków, zamiast pomóc i przytrzymać drzwi,
      przesmykuje się między wózkiem, drzwiami a Wami nieraz klnąc, że tarasujemy
      przejście? Aż mnie się zagotowało na te wspomnienie.
      • aguskin Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 14:28
        unikam takich sklepów, nie daje nabić kasy tym co nie pomysleli o mnie jako
        klientce z wózkiem zwłaszcza sklepów dziecięcych, niech bankrutują, mam markety
        całodobowe i miłe pania z balonikami dla dzidzi
      • aarian gruba-buba 01.12.06, 14:31
        dokladnie o tym zdarzeniu z wozkiem napisalam na samym poczatku. szkoda slow..
    • iwles Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 14:35
      Ooooooooooooo
      a ja niecierpię tych nadmuchanych baranów, którzy przyjeżdżają na siłownię i
      parkują pod moim blokiem - na ukos, w poprzek, jak się da - zajmując 2 a czasem
      nawet 3 miejsca parkingowe.
      • chupachups1 Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 14:47
        Z ust mi to wyjęłaś. Mój maż to nazywa porzucenie samochodu. Przyjechałem i jak
        przyjechałem to staje i nie interesuje mnie gdzie ani jak.
      • endzi11 Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 14:50
        Czy Wy wszystkie macie PMS?? jesli tak to witam w klubie! podpisuje sie pod
        wszystkim! dziś wszystko mnie wkurza!!!!!!
        • iwles Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 14:51
          endzi11 napisała:

> Czy Wy wszystkie macie PMS??

Strzał w 10 !!!

smile
        • mamciakam Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 16:42
          następny strzał w 10!!!!!!
          i jeszcze dodam ze tych wszystkich małolatów którzy się wpychają między wózek a
          drzwi to bym...... (cenzura...)
    • wieczna-gosia Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 14:36
      mam ostatnio taki problem ze zadna glupota nie jest w stanie mie wkurzyc smile)
      moze dlatego lube wypowiadac sie w kontrowersyjnych watkach i obserwowac jak
      inni sie wkurzaja smile
    • babsee Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 14:40
      1.generalnie polowie kierwocow nalezy odebrac prawo jazdy-szczegolnie typ
      debilom, ktorzy nie włączaja migacza jak skręcaja i hamuja w ostatniej chwili
      w dupie mając kogos z tylu, kto wczesniej mogl zmienic pas.I tych co parkuja na
      chodnikach(zgadzam sie za zalozycielka watku)
      2.Wku....iaja mnie na maxa obszczane drzwi do bramy_noz ku..wa!nie mozna pieska
      wyprowadzic chociaz metr dalej????o kupach pisac nie bede bo na rzyganie mnie
      wezmie
      3. Daebile ktore stoja w autobusie i gapia sie jak matka wsiada z wozkiem i
      stoja kurna i sia gapia i zdziwieni ze ta sie wsciska na miejsce dlka wozka.I
      nie odejda tylko sie wsciskaja jeszcze bardziej, co sprawia,ze na nastepnym
      przystaku, ludzie nie maja jak wejsc-bo stoi baba z wzokiem!!!tepota maxymalna
      4. Do szału mnie doprowadzaja ludzie kaszlący z otwartą gęba w autobusach.Rycha
      rzęzi i nic!geby nie zasloni!!!
      5. Generalnie polska cecha narodowa "gapienie sie"przuygladanie, obserwowanie,
      podgladanie, wiszenie na oknach pol dnia, wsiada czlowiek do autobusu to przez
      kolejne 5 minut czuje jak sie na niego gapia.
      6. Bachory nie wychowane,ktore tłuką moja corke w żlobku-a ja pol zycia
      poswiecam na tlumaczenie,ze przemoc jest zła.
      • iwles Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 14:50
        babsee napisała:

> Rycha rzęzi i nic!geby nie zasloni!!!

Ja tam o imię nigdy nie pytam, ale też mnie denerwuje.
        • aarian Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 14:54
          iwles napisała:

> babsee napisała:
          >
          > > Rycha rzęzi i nic!geby nie zasloni!!!
          >
          >
          > Ja tam o imię nigdy nie pytam, ale też mnie denerwuje.
          >

hahahahaha
          iwles, o tym samym pomyslalam smile))))))
        • chupachups1 Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 15:28
          Rycha rzęzi i nic!geby nie zasloni!!!
          >
          >
          > Ja tam o imię nigdy nie pytam, ale też mnie denerwuje.
          >

ROFTL
    • ibulka Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 14:56
      aarian napisała:

> i dlaczego zawsze bulka z maslem spada na podloge maslem do dolu????

Bo tam, gdzie masło jest cięższa :o))
      Mnie spadła dzisiaj rano bułka z dżemem truskawkowym na biały dywan :o))
    • lenka30a moja podróz do pracy:( 01.12.06, 15:23
      mnie wku...ją cwaniaki, którzy tylko czychają, zeby się wepchać na mój pas!!!!
      A przecież można ładnie z kierunkiem, a nie jadą na maxa, a potem zdziwko, że
      trąbię!!! wrrrrrrrrrr
      i te barany co jadą na czołowe, BO IM SIĘ ŚPIESZY!
      • demarta Re: moja podróz do pracy:( 01.12.06, 15:25
        ja nie trąbię, tylko udaję, że ich nie widzę, jadę przed siebie, wrzucam gaz i
        nie wpuszczamwink)) mój mąż mówi, że jestem ch.j za kierownicą.
        • lenka30a Re: moja podróz do pracy:( 01.12.06, 15:28
          no widzisz a mi szkoda tych kretynów i puszczam

mój mąż też dodaje gazusmile
        • olamad Re: moja podróz do pracy:( 01.12.06, 16:12
          Mój też mi to mówi. Nienawidzę takich gnojków..
          A nawiazując do piesków i ich odchodów: właśnie dlatego mam kota, bo po psie
          nie chciałoby mi sie kup sprzątać, a zostawić wstyd. Ale widze, ze innych to
          jakos nie zawstydza!
    • ala67 Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 15:39
      A mnie wkurzają tacy, co sobie drogę skracają, wjeżdżając na chodnik. Albo
      omijaja cały sznurek samochodów, jadąc poboczem i prawie że jadą mi po nogach.
      Wrrrr:////////////////
      No i parkujący na całej szerokości chodnika, przy czym po jednej stronie mam
      wielką błotnistą kałużę, a po drugiej ruchliwą ulicę - i mam sobie przejść, do
      wyboru. Po lakierze nie rysuję, ale lusterka składamwink A jak jeździłam z
      wózkiem, to sobie zawsze obiecywałam, że następnym razem przygotuję jajko i nim
      walnę o szybęwink
      I jeszcze mnie wkurzają ci najwyraźniej myślący inaczej młodzi ludzie, którzy z
      wielkim bagażem stają w drzwiach zatłoczonego autobusu, a na przystanku,jak
      ludzie chcą wysiadać, rozkładaja ręce gestem bezradnej blondynki. Albo, co
      gorsza, śmieją sie bezczelnie pt. No i co mi zrobisz? Wrrrrr...
      • janka007 Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 21:26
        ala67 napisała:

A jak jeździłam z
        > wózkiem, to sobie zawsze obiecywałam, że następnym razem przygotuję jajko i
        nim
        >
        > walnę o szybęwink

Po co tak drastycznie, wystarczy posypać go ziarnem dla ptaków ;] Sprawdzony
        sposób holenderski na parkujących na ścieżkach rowerowych.
        • ala67 Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 02.12.06, 00:24
          Wypróbujęsmile
    • iwonapa Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 16:16
      @@@@@@@@@@@@@@@QQQQQQQQQQQQQQwrrrrrrrrrr
      oplute ulice bleee
      • aguskin Re: taaa 01.12.06, 16:49
        iwonapa masz racje, wole w srake wdepnąć niż te charchy,
        idzie taki zbiera w ryju i flug przed siebie normalnie
        musiałam teraz okno otworzyć i swieżego powietrza bo bym rzyg rzyg
        na samą myśl
    • mbkow Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 18:34
      sobie jade droga expresowa i wyprzedzam auta na prawym pasie. jest ich kilka,
      przede mna tez kilka aut wyprzedzajacych i... dojezdza szybko "super bryka",
      zaczyna skakac, mrugac, prawie trabi. i co? mam zahamowac i wpasowac sie
      pomiedzy te jadace w kolumnie po prawej? mam przepchnac tego przede mna? mam
      wjechac pomiedzy pasy? mam sie uniesc? mam wyswietlic napis na zderzaku: 'z
      impotencja mozna walczyc!' albo 'przedwczesny wytrysk? porozmawiajmy!' ???
      nie-na-wi-dze.
    • mathiola Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 19:03
      Dlaczego akurat wtedy kiedy mnie boli brzuch, to moje młodsze dzieci
      jednocześnie zaczynają płakać, że sa głodne, a kiedy je karmię, starszy akurat
      wtedy musi robić sobie domek z poduszek na moich plecach??
      I kto wymyslił te pieprzone choroby, czy wirusy naprawdę są niezbędne na naszej
      planecie???? I czy naprawde nie ma lekarza w naszym pieprzonym powiecie który
      potrafi je zlikwidować skutecznie???
      I dlaczego ja nie mogę wyjechać nigdzie?? Mój mąż może a ja nie mogę! Dlaczego?
      I kto to wymyślił, że to kobieta ma karmić dzieci piersią a nie facet i przez
      to nie może się z domu ruszyć? Nie dość że dźwiga w brzuchu i musi urodzić to
      jeszcze musi siedzieć rok w domu i karmić!!!!!
      Ja chcę wyjechać!!!!! Gdziekolwiek!!!!!
      Albo nawet i wrócić do pracy i służyć swojemu bufonowatemu byłemu szefowi!!!!!!
      • pati.er Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 19:27
        doskonale Cię rozumiem moja kochana. Ja też w domu siedzę i matką Polką jestem.
        Mam dośc mojego rozdzierającego się co chwilę pięciomiesięcznego syneczka, a
        raczej jego zachowania. Co do karmienia piersią to też się zastanawiam czemu
        faceci nie mogą tego robić. Ja czasem czuję się jak więzień. Na szczęście udaje
        mi się chociaż na aerobik 2 razy w tygodniu wyjść. Ale o to też były scysje bo
        przecież dziecko mamusi potrzebuje 24h na dobę, a mamusia musi czasem pobyć sama
        dla siebie bo nie długo w kochanówku wyląduje.
    • mamooschka Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 19:20
      Nie trawię kretynów parkujących na chodnikach, zwłaszcza tych podjeżdżających
      tuż przed wózkiem. A spróbój coś takiemu powiedzieć! Wchodząc do szkoły dostaję
      szału, gdyby mogli to by po wózku przeszli i k....mi obrzucili. Nie znoszę
      idiotó/tek w dyskoncie, wózek z zakupami w poprzek alejki, a oni 5 metrów dalej
      debatują nad jogurtem grrrrrrrrrr! I tego pana nie trawię, który regularnie
      dowożąc towar do sklepu na osiedlowe targowisko tarasuje CAŁE przejście!!! I w
      d...e ma moje prośby i uwagi. Zjeżyłam się, kończę bo będę gryżć!
      • malila Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 19:49
        Mnie rozkładają (na łopatki) te łosie, które parkują "tylko na chwilę"
        zastawiając swoją bryką inne samochody. Bo nie mają gdzie zaparkować, zakichana
        ich logika.
    • bammbi Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 19:55
      jak masz ze soba parasol (bo młotka nikt nie nosi na spacer) to odpukaj
      porządnie w maskę 3 razy z przodu i z tyłu, jak gość usłyszy to zmieni parking
      na przeciwleglą dzielnicę a jak nie usłyszy ...to zobaczy smile z podobnym efektem
    • mamciakam Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 21:00
      przypomniało mi sie co jeszcze mnie wkurza...
      kartki na drzwiach sklepowych ze zdjeciami i napisem "proszę nie wchodzić zsadi
      tu poprzekresłane obrazkismile ...pies....lody.... i...... matka z dzieckiem w
      wózku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co to za debile......
      dyskryminacja na całgo....
    • peggy.lee Re: w tym watku mozna sie wyladowywac 01.12.06, 21:50
      Przepraszam za to, ze codziennie parkuje przez godzine na srodku chodnika przed
      pewnym blokiem w moim miescie. Nie moge tego zmienic, bo najblizszy parking
      jest kilometr dalej, a ja mam do przeniesienia moje niepelnosprawne dziecko,
      ktore wazy 20 kg. Zapewniam, ze jest to dla mnie rownie uciazliwe, jak omijanie
      mojego cholernego samochodu i mam nadzieje, ze nikt mi nie zniszczy auta
      uznajac, ze postawilam je tam zlosliwie sad
      Natomiast w nurcie nienawisci dopisuje sie przeciwko wszelkim zdrowym idiotom
      parkujacym na kopertach i nie majacym pojecia jak dramatycznie moga utrudnic
      zycie osobie niepelnosprawnej sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka