Dodaj do ulubionych

Kochane moje, ogłaszam.......

IP: *.* 03.08.02, 14:05
..wszem i wobec, że od 4 sierpnia wieczorem do 19 rano będę w Kołobrzegu. Będę łazić w naszej edzieckowej koszulce (dopóki nie stanie się sztywna...:lol:), z pulchniutkim mężem i dziećmi z wiecznie "skrzywionymi" minkami (na dzień dzisiejszy...). Uśmiechnięta w tej grupce jak na razie jestem tylko ja! :lol: :lol: :lol: Bo się cieszę, że znowu jadę nad morze, o rany jak się cieszę!!!!! Będę się byczyć, lenić, próżnować, obijać, leżeć brzuchem do góry (i nie tylko brzuchem...), ech - będę się wspaniale czuć!! :bounce: Oczywiście za nic nie przeżyję aż tak długiego rozstania z Wami, dlatego w pierwszej kolejności po przyjeździe odszukam kawiarenkę! :lol: I co jakiś czas wejdę sobie na moją ukochaną stronkę. ;) Kochane, jeśli któaś zobaczy "starszawą" blondynkę, w koszulce edziecka - to ja....:-) Rzucanie na szyję mile widziane!Całuski Gosia
Obserwuj wątek
    • Gość: Dagum Re: Kochane moje, ogłaszam....... IP: *.* 03.08.02, 17:33
      Zazdroszczę Ci Gosiu bo też mam wielką ochotę pojechać nad morze ale jak na razie to się na tę podróż nie zanosi i mogę Ci tylko pozadrościć.Pozdrawiam Daga
      • Gość: Bułeczka Re: Kochane moje, ogłaszam....... IP: *.* 03.08.02, 18:37
        My niestety nie nad morzem ale od jutra bedziemy sie byczyc na wsi. Wreszcie urlopik, cuuuuuuudowne uczucie....
    • Gość: Adasia Re: Kochane moje, ogłaszam....... IP: *.* 03.08.02, 18:37
      Ja też chcę koszulkę!!! Bo w czym mam po tej plazy paradować???Będę machać mocno, żebyście mnie i bez koszulki poznały...
      • Gość: olaaaa2 Re: Kochane moje, ogłaszam....... IP: *.* 03.08.02, 20:10
        Gosiu miłego wypoczynku !!!!!!!ola i atenka :)
    • Gość: roza Re: Kochane moje, ogłaszam......Rowy. IP: *.* 03.08.02, 20:28
      Kochane emamy ja chcę się pochwalić że od 11 do 18 sierpnia będę urzędowała z mężem i synkiem w Rowach koło Ustki więc jeśli któraś z szanownych mam chciałaby się ze mną spotkać to będę w siódmym niebie. Czekam na Was i zapraszam na wspólnego grila. Marta Jodko z Kubą(synkiem)i mężem Dominikiem(będę mieszkać na Nadmorskiej 38 u Marcina Jodko)
    • Gość: Marta_B Re: Kochane moje, ogłaszam....... IP: *.* 03.08.02, 22:03
      Goziu, baw się dobrze i wróć do nas jeszcze bardziej uśmiechnięta.Uwazaj na tę szyję, bo może ona się jeszcze komus przydać :)Całuję cieplutko- Marta
    • Gość: Marta_B Re: Kochane moje, ogłaszam....... IP: *.* 03.08.02, 22:04
      Gosiu, baw się dobrze i wróć do nas jeszcze bardziej uśmiechnięta.Uwazaj na tę szyję, bo może ona się jeszcze komus przydać :)Całuję cieplutko- Marta
    • Gość: lea Re: Kochane moje, ogłaszam....... IP: *.* 04.08.02, 08:07
      Gosieńko!!!! :love:mam nadzieję,że jeszcze przed Twoim wyjazdem zdążę życzyć Tobie i Twojej rodzince niesamowitych wakacji!!! słoneczka, wypoczynku, pięknych zachodów słońca, morza szum, wspaniałych ludzi, którzy będą Was otaczać :)wiele romantycznych chwil i wrażeń !!! niech te wakacje są dla wielkim przeżyciem !!!papa całuski i czekam (na forum )na Twoje posty kochana !lea - :hello:
    • Gość: lidka Re: .Kawiarenka w Kołobrzegu IP: *.* 04.08.02, 11:44
      Gosia byłam w Kołobrzegu w lipcu. Kawiarenki daleko nie musisz szukać, tzn. zależy w której części Będziesz plażować. Ja byłam zaraz przy molo, tam jest taki deptak z kramami i wsród nich komputerki. Tak więc w przerwie między opalaniem brzucha i pośladków :lol: możesz wejść na edziecko.Zazdroszczę ci tego wypoczynku. Ja kocham morze, a Kołobrzeg to ubóstwiam. I te racuchy z jagodami i bitą śmietaną, to są ... pyszne!!!Wracaj pięknie opalonaLidka
      • Gość: Gosia1 Re: .Pozdrawiam Was!!! IP: *.* 05.08.02, 16:57
        Bardzo gorąco ze słonecznego Kołobrzegu!!! Całuski moje kochane!Szczęśliwa Gosia (bycząca się) :-)
        • Gość: KP Re: .Pozdrawiam Was!!! IP: *.* 05.08.02, 18:44
          GosiuMiłego byczenia i mnóstwa radości. Zosiczek
    • Gość: oSka Re: Kochane moje, ogłaszam....... JAK JA CI ZAZDROSZCZĘ! IP: *.* 06.08.02, 08:20
      Cześć!Nawet nie wiesz, jak ci zazdroszczę!!! Ja też co roku jeżdziłam nad morze.....a teraz już 2 lata nie byłam!!!!!! Buuuuuuuuuu..........KOCHAM MORZE!!!!"Byczcie" się, smażcie na słoneczku, pluskajcie w wodzie...a dla mnie proszę trochę piasku w słoiczku...KIKA - Ewa z Kielc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka