magir1 03.08.06, 21:43 Kto z was był na kursach przygotowujących do matury i jest zadowolony-tylko szczerze!!?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nika Re: pomuszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:08 Ja na Twoim miejscu ostro wziełabym sie za nauke ortografii. Ciezko z tym u Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiol Re: pomuszcie IP: *.l / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:12 sam sie ucz nie marnuj kasy na jakies kursy tylko po to zeby sie oszukiwac korki polecam ale tlyko z mat fiz i jakiegos jezyka obcego a co do matury z poaka i angola to nic sie nie ucz pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dymo Re: pomuszcie IP: *.netblok.pl 04.08.06, 12:26 Mam nadzieje, ze temat posta ma tylko przyciagac uwage :P Co do kursow - sam chodzilem przez rok na kursy z maty rozszerzonej w CKA (centrum ksztalcenia akademickiego) i musze przyznac, ze byly super (okolo 430zl za caly rok, kursy raz w tygodniu, w weekend, trwajace 2,5godziny). Przerobilismy doslownie caly material z rozszerzenia w ten rok, doloz do tego duzo przerobionych zadan z maty i masz maturke na 90-100/80-100 (ja troche spapralem 96/76 ale to tylko przez glupote i duzo bledow obliczeniowych:). Jesli tylko masz w okolicy jakies sprawdzone szkoly z kursami to jak najbardziej polecam isc na kursy z tych przedmiotow, ktore Ci beda najbardziej potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś