Dodaj do ulubionych

Wierszyk - dedykacja

IP: *.* 09.08.02, 11:02
Jutro kolejna rocznica naszego ślubu, już szósta. Kupiłam książkę i chciałabym wpisać jakiś śmieszny wierszyk, dedykację. Zawsze macie tyle pomysłów, może więc coś i dla mnie wyszperacie.Pozdrawiam,Ludek
Obserwuj wątek
    • Gość: Selina Re: Wierszyk - dedykacja IP: *.* 09.08.02, 12:55
      Gdy patrzę na Ciebie Kochany AdasiuKiedy wspominam...ileż to już czasu...!Spoglądam w Twe oczy tak jak sześć lat temuGdy słowo: "TAK!" rzekłam swemu kochanemuI widzę Cię, czuję Cię, pragnę Cię takJak gdyby to DZIŚ był nasz pierwszy raz!Od "wczoraj" nic się nie zmieniło AdamieKOCHAM CIĘ -i niech tak na zawsze zostanie! :love: Twoja Lidzia :love:
      • Gość: ljaworo Re: Wierszyk - dedykacja IP: *.* 09.08.02, 13:48
        Szkoda, że nie da się wstawić do książki tych obrazków z serduszkowymi oczkami.Ludek
    • Gość: senga Re: Wierszyk - dedykacja IP: *.* 09.08.02, 13:15
      Nie jest to co prawda śmieszny wierszyk, ale może Ci się spodoba:Jesteś jak oddech ziemiZroszonej rannym deszczem.Jesteś jednym promieniem słońca,Który świeci mi jeszcze.Jesteś jak słowik,Który co dzień do mnie przylatuje.Jesteś! I za to Ci dziękuję.Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Aga
    • Gość: ljaworo Re: Wierszyk - dedykacja IP: *.* 09.08.02, 13:46
      Dziewczyny jesteście boskie, a przed Tobą Selino chylę czoła bardzo nisko. Chyba muszę dokupić jeszcze jedną książkę.Dzięki.Pozdrawiam,Ludek
    • Gość: Selina Re: Wierszyk - dedykacja IP: *.* 09.08.02, 14:19
      Lidziu to taki na szybko, bo jestem w pracy. Szkoda, że nie napisalaś wcześniej to wymyśliłabym Ci jakiś dłuższy i bardziej przemyślany, bo bardzo to lubię. :) pozdrowionkaselina
      • Gość: ljaworo Re: Wierszyk - dedykacja IP: *.* 09.08.02, 14:58
        Ja niestety wszystko robię na ostatnią chwilę, a prezenty to już musowo. I tak jestem z siebie dumna, że książkę kupiłam już wczoraj. Jeszcze raz dzięki.Ludek
        • Gość: lea Re: Wierszyk - dedykacja IP: *.* 09.08.02, 15:08
          Prawdziwa miłośc nie jest upajającym zapachem, który z czasem wietrzeje.Jest ona niezniszczalną pieczęcią - niezniszczalną nawet przez śmierć. Zenta Maurina RaudiveWierzę w Twój uśmiech,otwarte okno Twego istnienia.wierzę w Twoje spojrzenie,zwierciadło twojej uczciwości.Wierze w Twoje łzy,które są znakiem,że dzielisz radośc lub smutek.Wierze w Twoja ręke zawsze wyciągniętą aby dać lub otrzymać.Wierzę w Twoje objęcie,które jest szczera gościną Twojego serca.Wierze w Twoje słowo,wyraz tego,co kochasz i w czym pokładasz nadzieję.Wierzę w Ciebie, przyjacielu, tak po prostu,w brzmieniu ciszy. Helena Oshiromoze Ci sie spodoba? ... niekoniecznie na wpis...pozdrawiam serdecznie lea
    • Gość: feratu Re: Wierszyk - dedykacja IP: *.* 10.08.02, 13:11
      Mi już chyba na zawsze pozostaną w sercu słowa mojego męża, który w dzień ślubu, jeszcze przed całą ceremonią przytulił mnie i wyszeptał mi do ucha następujące słowa: Wolałbym ponieść porażkę, ale z Tobą przy mym boku, niż odnieść sukces, ale z kimkolwiek innym..!W chwilach smutku, może nawet kłótni przypomina mi się nasza miłość, tak wielka i tak szczera, łatwiej wtedy wyciągnąć rękę.. Pozdrawiam i życzę udanej rocznicy. Feratu :-)
      • Gość: ljaworo Re: Wierszyk - dedykacja IP: *.* 13.08.02, 11:44
        Feratu to bardzo piękne. Pozdrawiam,Ludek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka