Gość: ljoanna
IP: *.*
11.09.02, 21:45
W 1 rocznicę tamtej tragedii ponownie, zadaję sobie pytanie dlaczego jest tyle zła na świecie?Dlaczego ludzie ludziom niosą śmierć, ból i cierpienie?W róznych częściach świata, w imię wzniosłych ideałów przelewana jest ludzka krew. Dla mnie ta data zawsze będzie radosnym wspomnieniem, ponieważ właśnie 11 września 2001, przyszedł na świat mój synek. Dzisiaj świętujemy jego 1 urodziny, ja jednak nie mogę powstrzymać się od myśli na temat jego przyszłośći. Boję śię że spotka go coś złego, bo zło jest wszędzie. Nie trzeba mieszkać w USA, żeby stać się ofiarą przemocy. W ludziach jest tyle nienawiści, głupiej, nieuzasadnionej i bezmyślnej chęci zrobienia komuś krzywdy. Są tacy, którzy czerpią przyjemność z czyjegoś cierpienia. Jak mam wychowywać dziecko, aby wychować go na dobrego człowieka, a jednocześnie na człowieka, który poradzi sobie we współczesnym życiu?Czy my matki możemy w jakiś sposób ustrzec nasze dzieci przed złem tego świata? Nie wiem dlaczego takie myśli mnie nachodzą. Może dlatego, że od rana bez przerwy, we wszystkich wiadomościach, wspominane są ataki terrorystów z ubiegłego roku.Mam nadzieję, że nie dojdzie do podobnych wypadków już nigdy więcej. Współczuję Amerykanom a także ofiarom terroru i przemocy z innych krajów. JotlPS Wiecie że p 11 września przyszło na świat 16 dzieci, których ojcowie