Dodaj do ulubionych

dziwny e-mail

IP: *.* 19.09.02, 21:41
Eh , nie udzielam sie za bardzo na forum , ale teraz zamierzam to zrobic. Poniewaz dostalam bardzo dziwnego i pachnacego ostatnimi i nie tylko ostatnimi aferami na forum e-maila, mam pytanie do tych ktore/ktorzy pamietaja, jak to bylo z panna naciagaczka z Lodzi o ile pamietam, bo tak mi sie zdaje ze wlasnie z Lodzi dostalam owego emaila z numerem konta i prosba o wysylanie dolarow. I tak jakos niesmacznie mi sie zrobilo... Czy pamietacie ten numer? Moze jestem przewrazliwiona albo ktos dalej prubuje naciagacPozdrawiamAnia
Obserwuj wątek
    • Gość: w Re: dziwny e-mail IP: *.* 20.09.02, 14:34
      He,he, Aniu a chociaz napisala ta osoba po co jej te "dulary". Ja bym nie wysylala.Pozdrowienia
    • Gość: Ika Re: dziwny e-mail IP: *.* 20.09.02, 14:48
      Hmmm... a skąd ten ktoś miał Twój adres e-mail...? Bo postów na forum nie masz chyba żadnych, jeśli się wchodzi jako guest, to maila w profilu nie masz.... To skąd pomysł, że to ktoś z forum...?
      • Gość: guest Re: dziwny e-mail IP: *.* 20.09.02, 15:21
        Ika mam , na forum swiat , o mamach z Kanady, dlatego podejrzewam ze prosba o dolary :o(A tu jestem jako guest bo ie juz zapamietuje moj nick i adres , i sie poprostu nie zalogowalam.Wan , a na co?, a na operacje dla chorego synka:o( i jakos w to nie wierze i przykro ze sie wykorzystuje dzieci do takich celow.A dlaczego mi sie skojarzylo ze to z edziecka ktos wzial moj adres: a bo tutaj jest on udostepniony wiadomo gdzie, no i ostatnie afery.... no owszem mogl jeszcze ten ktos wziasc z sakury , ale tam nie ma afer o oszustach wiec dlatego napisalam tego posta tutaj.A wygladalo to tak:tytul: requestod niejakiej "Mary"I turn to all people of goodwill.I am the mother of two children. Curently I have no work and it is very difficult to get any work for me.This is the reason that I can’t to overcome with my problems.I ask you to help me to collect money necessary to make an operation of my son.I already have some founds but it is still not enough.I’ll be very gratefull for all possible help. Each sum, even a dollar will come me near this aim.If you feel that you can help, please make a payment into account:i tu numer konta********BRE SA-WBE/£ODZ/POLANDThank you very much and GOD bless you.Maria S. (i tam jest nazwisko w pelni podane)A nie wysle bo nie chce miec swiadomosci ze to oszustwo.Z pozdrowieniamiAnia
        • Gość: Ika Re: dziwny e-mail IP: *.* 20.09.02, 16:23
          Ania, no tak, forum Kanada to by wiele wyjaśniało...
    • Gość: guest Re: dziwny e-mail IP: *.* 20.09.02, 16:41
      MARTA WIĘCKOWSKA, ul. Powstańców Wielkopolskich 24/ m35, 91-018 Łódź, tel. 611-65-94.20301563-438890-2704-1141 1140 2004 0000 3602 1234 5135
    • Gość: Siunia Re: dziwny e-mail IP: *.* 22.09.02, 03:40
      Napisz do mnie, ja znam kilka jej numerów kont :)- Siunia
      • Gość: guest Re: dziwny e-mail IP: *.* 22.09.02, 18:32
        Nie wiem czy wiecie ale podawanie na Forum czyjegoś adresu jest łamaniem prawa?!
        • Gość: Ika Re: dziwny e-mail IP: *.* 22.09.02, 18:38
          Oo, pan Andrzej po dwóch i pół roku czytania forum nagle się bardzo uaktywnił ;):lol:
          • Gość: guest Re: dziwny e-mail IP: *.* 22.09.02, 20:41
            i jaki przejęty losami czyichś danych! ojej...Panie Andrzeju, kocham Pana.
        • Gość: guest Re: dziwny e-mail IP: *.* 22.09.02, 19:32
          Tak się składa, że ten adres, jak również numer telefonu i numery kont podała jakiś czas temu na forum sama Martócha vel... tra ta ta ta. Prawdopodobnie jej posty są nadal na forum Regionalnym.Uważny użytkownik forum, który jest tu od samego początku, a nawet dłużej, z pewnością nie mógłby przeoczyć tego faktu.;)
        • Gość: Siunia Re: dziwny e-mail - Do Andrzejka :) IP: *.* 22.09.02, 22:14
          Chłopie, jakie łamanie prawa :) Nie w tym wypadku :)Ta osoba sama podała swoje wszystkie dane w różnych postach.Pozdrówka ;)- Siunia
          • Gość: Siunia Re: dziwny e-mail - Do Andrzejka :) - 2 IP: *.* 22.09.02, 22:15
            ... nagle zrobiłeś się dziwnie aktywny :)I tylko w takich atkach ;)- SiuniaPs. czy przypadkiem nie cierpisz na rozdwojenie jaźni ? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka