IP: *.* 20.09.02, 10:39
Dawo nie zaglądałam do sklepiku i dziś bardzo zdziwiłam się informacją o zamykaniu :(. Czy ktoś może mi powiedzieć czemu to tak? Przecież to była chyba dobra forma pomocy wzajemnej :). Pozdrawia Basia
Obserwuj wątek
    • Gość: AniaSK Re: sklepik IP: *.* 20.09.02, 11:25
      przeczytaj tutaj:<http://forum.edziecko.pl/view.php?site=edziecko&bn=edziecko_faq&key=1032350616&first=1032516171&last=1031960228>
      • Gość: Basia70 Re: sklepik IP: *.* 20.09.02, 13:08
        dzięki za informacje, tylko strasznie mi przykro, że ktoś decyduje za nas co nam jest potrzebne a co nie :(. Szkoda , naprawdę sklepik był mi (i chyba nam wszystkim) potrzebny, Zasmucona Basia
    • Gość: emama Re: sklepik IP: *.* 20.09.02, 13:30
      Zgadzam się z Basią, ja do sklepiku zaglądałam codziennie.POzdrawiam. Asik.
    • Gość: ez Re: sklepik IP: *.* 20.09.02, 13:39
      chuba żartujecie przcież sklepik jest niezbędny przecież da się wprowadzić jakieś monitorowanie
    • Gość: iwo1 Re: sklepik-ja protestuję! IP: *.* 20.09.02, 13:44
      Sama kupiłam kilka fajnych rzeczy w sklepiku,może warto jeszcze się zastanowić nad tą decyzją Co ty na to ,kochany adminie?Pozdrawiam :)Iwo
      • Gość: Basia70 Re: sklepik-ja protestuję! IP: *.* 20.09.02, 14:43
        cieszę się, ze macie podbne odczucia, ale wydaje mi się czytając zamieszczone w odnośniku posty od admina,że nasze zdanie i nasze potrzeby tu się za bardzo nie liczą :( , a szkoda bo to podobno dla nas forum , Basia
        • Gość: pumba Re: sklepik-ja protestuję - jaaaaa teeeeeeeez!!!!!!!!!!! IP: *.* 20.09.02, 14:54
          Ostatnio odnosze wrazenie to to forum juz wcale nie jest dla nas :cry: . Nowe porzadki, zmiany czesto na gorsze. Sklepik byl fantastyczny, od niego zaczela sie moja przygoda z forum, ktora trwa juz ponad rok. No i .. co moze sie wydac smieszne, wlasnie przez sklepik poznalam kilka fajnych osob. Moze jednak da sie cos zrobic by sklepik zostal Pozdrawiam anusPS Nie moge znalezc tego odnosnika od admina - bo wlasciwie czemu sklepik jest zamykany????????????????
        • Gość: AgnieszkaLO Re: sklepik-ja protestuję! IP: *.* 20.09.02, 15:03
          jestem za sklepikiem, niedawno go odkryłam.!!! Chca go zlikwidować?ag
    • Gość: 21081970 Re: sklepik IP: *.* 22.09.02, 01:13
      jestem niespotykanie spokojny człowiek ale jak mi ktoś pisze, że zamyka sklepik, dzięki któremu moje dziewczyny mają super zabawki, ja w ciąży miałam co na grzbiet włożyć i kupiłam 2 bardzo dobre wózki to we mnie krew się gotuje i mam ochotę pokazać wszystkim co to jest bunt 32 latki.Właśnie miałam ochotę kupić Majeczce kombinezon na zimę i nie wiedziałam dlaczego nie mogę wysłać postu :( Drogi adminie czy moja Majorka ma marznąć w zimie :cry:Bardzo wściekła Gośka
    • Gość: Ania_D Re: sklepik IP: *.* 22.09.02, 20:19
      Wiecie co? Według mnie to już jest przesada.. Ja rozumiem,z e Prószyński został przejęty przez Agorę ale zdaje mi się,ze Edziecko istnieje głownie dzieki nam a nie dzięki Agorze (bo w tym momencie jak odejda wszyscy użytkownicy to Agora moze sobie wymyślać tysiąc nowosci a i tak wszyscy to będa mieli w powazaniu)Wprowadzają sobie zmiany nawet nas nie pytając o zdanie.. Co to znaczy,ze strona edziecko będzie miała nowe oblicze?? Czy ktoś z nami o tym rozmawiał? Czy ktos sie pytał czy taka strona nam sie będzie podobała?? W końcu ta strona żyje dzieki nam do licha... A z tym sklepikiem to już zupełna przesada.. Co - czyżby konkurencja dla ogłoszeń w Wyborczej??? Czy sklepik w gazecie "Dziecko" tez z tego powodu zniknie? Czy ktoś nam na te pytania odpowie? Czy jest tu ktoś, kto nas o czymkolwiek poinformuje?? Kultura osobista nakazuje mi w tym momencie zamilknąc by nie powiedziec za dużo :((( Przykre to... dziewczyny piszcie i protestujcie.. Nie dajmy sie :))
      • Gość: Ika Re: sklepik IP: *.* 22.09.02, 20:54
        Ania,jeśli chodzi o "nowe oblicze", to może to będzie zmiana na lepsze...? Skąd wiesz, może to nie narzucone przez Agorę, tylko eDzieckowe udoskonalenie....? :)A co do Sklepiku, to hmmm... no cholera szkoda mi go :( Nie korzystałam może często, ale czasami owszem... W trudnych dla mnie miesiącach finansowego doła (głębszego niż obecny ;) ) Sklepik umożliwił mi zakup niedrogo fajnego wózka dla Żuczka, który jest wielki i wyrósł z naszej Inglesiny, czy krzesełka do karmienia... kilka ciuszków... Zajrzałam tam, gdzie mamy się przenieść i... obrzydliwie tam jest :( To już nie ten nasz znajomy, przyjazny Sklepik... Tylko jakiś "1001 drobiazgów", zimny i nieprzytulny :(
        • Gość: SylwiaSH Re: sklepik IP: *.* 22.09.02, 21:12
          Skepiku WROC!!!Zludzen nie mam , ze tego wolania nikt nie uslyszy....Sklepik bardzo lubilam.Nawet, kiedy nie chcialam nic kupic lub sprzedac to tam zagladalam (taka kobieca natura). A teraz jestem mocno zawiedziona. Gielda z " Gazety" zupelnie nie przypadla mi do gustu. Gubie sie tam tak jak w znienawidonych supermarketach.Sylwia
        • Gość: Ania_D Re: sklepik IP: *.* 22.09.02, 21:22
          Wiem Ika, wiem :) Może będzie fajniej..Ale i tak jest fajnie a nie lubię jak w takich sytuacjach nikt nie rozmawia z uzytkownikami... Jakoś nie wiem czemu az mnie poniosło ze zlości ;) Sklepik tutaj mial duszę a ten tam?? Buuu :((
    • Gość: AgnieszkaP. Re: sklepik IP: *.* 22.09.02, 23:34
      Dziewczyny, a zagladalyscie na "eDziecko od kuchni" ?Bo tam jest watek w ktorym Admin poinformowal o zamknieciu Sklepiku, i zawiera on tez dlugi post Kasi_M, moderatorki, w ktorym wyjasnila ona przyczyny dla ktorych forum to zostalo zamkniete :(Post Kasi_M dla mnie brzmial zupelnie sensownie, i moge zrozumiec dlaczego podjeto taka decyzje, ale przykre jest to ze krzywdzi to mamy ktore mialy okazje zdobyc tyle rzeczy dla dzieci po dobrych cenach. Ja sama nigdy ze Sklepika nie korzystalam z prostego powodu - mieszkam za granica, ale na palcach chyba jednej reki moglabym wyliczyc rzeczy ktore kupilam dla swoich dzieci w sklepie :) Moja dwojka miala lozeczka, foteliki samochodowe, krzeselko do karmienia, pierwsze dziecko - wozek, duze i male zabawki, i kupe jeszcze innych rzeczy kupione na sprzedazach garazowych ( kocham ten zwyczaj :) ). Dlatego doskonale rozumiem Wasze rozgoryczenie i protest. Po lekturze postu Kasi wyglada ze Sklepik nalezy juz do przeszlosci :( :( :(A szkoda ...Agnieszka :hello:
    • Gość: Madziejka Re: sklepik IP: *.* 23.09.02, 07:28
      Mam do Was prośbę. Może to coś nowego wniesie. Proszę te które z Was uważają, że moja propozycja (http://forum.edziecko.pl/view.php?site=edziecko&bn=edziecko_faq&key=1032762320&first=1032762320&last=1032166559) ma ręce i nogi o przyłączenie się do niej. Bardzo chcę by sklepik wrócił do nas.
      • Gość: Przygoda. Re: sklepik IP: *.* 23.09.02, 07:52
        Madziejka, popieram podpisuję się rękami i nogami.Sylwia
      • Gość: Ika Re: sklepik IP: *.* 23.09.02, 08:21
        Madziejka,no, pomysł niezły, to jest jakiś sposób ;)Poza tym chciałabym podać pod rozwagę (decydentom głównie ;) ) jeszcze jedną rzecz - <b> zamknięcie Sklepiku spowoduje (już spowodowało....) że będziemy mieć handelek na innych forach, jak emama czy salon. </b> Mnie osobiście to przeszkadza.
        • Gość: Ika Re: sklepik IP: *.* 23.09.02, 08:22
          No tak... to miało być wyboldowane, ale jakoś nie wyszło :(
    • Gość: Zużka Re: sklepik IP: *.* 23.09.02, 09:15
      Sklepik musi zostać! Jest bardzo fajnym i pożytecznum forum.
      • Gość: AgnieszkaLO Re: sklepik IP: *.* 23.09.02, 10:00
        Jestem za : SKLEPIK ! SKLEPIK! SKLEPIK!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka