Dodaj do ulubionych

Wszystkim belferkom...

IP: *.* 14.10.02, 07:05
...dużo, dużo sił, cierpliwości, nieustającej chęci do naprawy Rzeczypospolitej (która, jak wiadomo, będzie taka, jak jej młodzieży chowanie ;-) ), satysfakcji z pracy życzę serdecznie wszystkim psorkom, szczególnie pewnej kochanej emamie, której córeczka obchodzi dziś drugie urodziny (zainteresowana wie, o kogo chodzi, prawda? ;-) Pozdrawiam Agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: _Tosiaa_ Re: Wszystkim belferkom... IP: *.* 14.10.02, 09:11
      Ja również życzę koleżankom po fachu wszystkiego najlepszego :) życzę uczniów dla których chce się przychodzić do szkoły,dla których po nocach przygotowuje się materiały ,takich jak pewna Ania ,która po skończeniu gimnazjum przyszła do mnie i powiedziała "....wie pani dobrze się czuje w nowej szkole ale to dlatego że czuje się mocna z anglika ,dużo mnie pani nauczyła .." :love:Pewnej soboty zastanawiałam się po co u licha ja to robię ,już wiem :) robię to dla takiej Ani właśnie :wahoo:Gosia :hello:
    • Gość: Behemot Re: Wszystkim belferkom... IP: *.* 14.10.02, 09:24
      Dzięki wreszcie miłe słowa, bo jak się czyta np. komentarze w onecie czy chociażby posty w edziecko to się odechciewa pracować w tym zawodzie. Zastanawiam się czy wrócić do niego po macierzyńskim. Mam często wrażenie, że wszyscy chcą tylko dokopać tym belfrom i mają ich za nic. Miła niespodzianka, że nie wszyscy. Pozdrawiam. Gina
      • Gość: zula Re: Wszystkim belferkom... IP: *.* 14.10.02, 11:05
        DUŻO, DUŻO CIERPLIWOŚCI I SAMOZAPARCIA.I SZACUNKU DLA NAS ŻYCZĘ, I UZNANIA.I SATYSFAKCJI FINANSOWEJI ZAPAŁUI EFEKTÓW WIDOCZNYCH PRACYI UŚMIECHU....
    • Gość: bunia Re: Wszystkim belferkom... IP: *.* 14.10.02, 16:18
      My też dołączamy się do życzeń... bunia z załogą
      • Gość: XXL Re: Wszystkim belferkom...i " przedszkolankom" IP: *.* 14.10.02, 19:34
        Serdeczne życzenia również dla pań z przedszkola powszechnie nie uważanych za nauczycielki...Trzymajcie się dziewczyny i dalej róbcie swoje...Mijap.s Dziś tabun pierwszaków przyszedł do przedszkola z laurkami. Wzruszyłam się...i takich wzruszeń i Wam życzę.
    • Gość: _Su_ Re: Wszystkim belferkom... IP: *.* 14.10.02, 22:32
      Dziękuję i też wszystkim belferkom życzę wszystkiego naj a szczególnie uczniów i poborów.Su

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka