Dodaj do ulubionych

Rozterki memy

IP: *.* 24.10.02, 13:09
Dziewczyno, naprawdę cię nie rozumiem ale to moze dlatego że nie mam jeszcze dzieci i nie mam prawa wypowiadać się na tym forum, choć uważam że dzięki temu mam odpowiedni dystans i nie kieruje sie emocjami.dlaczego uważasz że jesteś złą matką? Boże słyszałaś o takim terminie jak asertywność? inaczej mówiąc żyj i daj żyć innymi.Jesteś na pewno wspaniałą kobietą kochającą nad życie swoje dzieci i męża, dlaczego więc uważasz się za złą matkę?bo powiedziała ci to twoja mamusia czy tatuś? dziewczyno wydroślej i przestań patrzeć na siebie oczyma innych ale zacznij swoimi własnymi a rodzicom powiedz że dziękujesz za dobre rady ale to ty jesteś matką i w związku z tym stosujesz swoje własne metody wychowawcze.Przepraszam że tak ostro ale ja też jestem jedynaczką i wiem jak ciężko jest przerwać pępowinę.Trzymaj się!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia_wiecznie_mŁoda Re: Rozterki memy IP: *.* 24.10.02, 13:31
      figa slonko, fajnie ze jestes, ale nie zakladaj ciagle nowych watkow- jak klikniesz odpowiedz pod postem, to sprawdz czy pojawia ci sie temat postu na ktory odpowiadasz- bo czasami sie nie pojawia ;) i wtedy procedure trzeba powtorzyc. Wygodniej sie czyta jak watki sa pod soba ;)Pozdrawiam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka